vineri, 12 decembrie 2014

ACTIVAREA PORTALULUI IS:IS-15 Decembrie 2014(Doar impreuna vom reusi!!!)


pamant
Este timpul din nou să acționăm! Este timpul să luăm destinul lumii noastre în mâinile noastre!
Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari și mici, ca indivizi și cupluri, în momentul quadraturii Uranus Pluton la 15 decembrie 2014.
Multi dintre noi se vor aduna și vor ancora energiile Vortexului Zeiței creând astfel un canal clar și armonios de manifestare pentru eliberarea finală a planetei.
Vizualizarea noastră va sprijinii planul de eliberare planetară, astfel încât acesta să se manifesteze cât mai curând posibil și cât mai non-violent și lin cu putință.
O putem face! Această informație trebuie facută cunostută cât mai repede! Trebuie să ajungă la cât mai mulți oameni, astfel încât masa critică de oameni necesară să facă această meditație este atinsă.
Vă rugăm să postați infromația pe site-uri web și pe blog-uri.Dacă știți un post de informații mass-media alternativ, puteți să le trimite și lor.
Puteți crea un grup pe Facebook pentru grupul local de persoane care să facă acest lucru. Puteți crea un film despre acest lucru și să-l posta-ți pe Youtube.
Studiile științifice au confirmat efectele pozitive ale meditațiilor în masă asupra societății umane, deci ceea ce facem într-adevăr are o influență.
Activarea portalului IS:IS se va întâmpla exact în momentul quadraturii Uranus Pluton cu configurarea astrologică pe 15 decembrie (sau 14 decembrie, în funcție de fusul orar).
Puteți vedea ora exactă a activării in mai multe locuri aici:
Actualizări despre deschiderea portalului IS:IS:
https://daniilgaucan.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu