miercuri, 27 aprilie 2011

DUMNEZEU NE-A DAT EXEMPLU DE DREPTATE DIVINA

La finala concursului "ROMANII AU TALENT", Dumnezeu ne-a dat un exemplu de dreptate divina. Nu cred ca a fost cineva, dintre cei care au urmarit spectacolul si care, sa nu fi fost impresionati de sinceritatea sentimentelor lui ADRIAN TUTU.

El reprezinta pentru noi un exemplu de curaj, de putere de lupta si munca, de credinta si nu in ultimul rand de mandria de a se fi nascut intr-o tara, care se cheama ROMANIA si pe care trebuie sa o curatam de mizerie si sa o pastram curata pentru noi si pentru copiii nostri si care este a noastra si nu  trebuie sa uitam acest lucru.
De ce toate acestea? Ar trebui sa ne inchipuim, daca putem, cum este sa ramai orfan de ambii parinti la o varsta foarte frageda, cum este sa adormi in fiecare noapte cu perna scaldata in lacrimi, intrebandu-te, cu ce ai gresit in aceasta viata, pe care nici macar nu ai inceput-o bine.
Pentru Adrian Tutu, raspunsul a venit luni noaptea, cand a castigat finala concursului si probabil, abia atunci, a realizat ca daca nu ar fi trecut prin atatea incercari pana in acea seara, era posibil, ca nici macar sa nu fi participat la aceasta competitie, dar sa o mai si castige!

Al doilea clasat, NARCIS IUSTIN NANAU, a fost a doua lectie pe care Dumnezeu, in marea sa marinimie ne-a oferit-o. Pana la acesta varsta, Narcis a avut doar de suferit din cauza vocii sale unice si a talentului sau inedit. Ar trebui sa ne imaginam cum a fost pentru el sa suporte rautatile copiilor referitor la vocea lui inconfundabila "de fata". Daca luam in considerare si faptu,l ca nu a luat lectii de canto, atunci putem sa ne dam cat de cat seama, de marimea talentului sau nativ.
Pe langa toate acestea, este lesne de observat, cat de mult a fost si este afectat Narcis, de despartirea de mama sa, nevoita sa plece la munca in Italia. Chiar daca nu imediat, dar in scurt timp, ii vor veni si lui banii necesari, pentru ca mama sa, sa nu mai fie nevoita sa plece la munca pe taramuri straine.

Al treilea clasat, VALENTIN DINU, este un exemplu de devotament pentru copilul lui, inca de dinainte de a se naste. Cati tineri la varsta lui, ar fi renuntat la scoala si la o cariera, pentru a crea un mediu propice unui copil de a se naste si de a creste.
Pentru mine, el reprezinta o lectie de devotament si de incredere in Dumnezeu.

Sa le ajute Dumnezeu la toti trei si nu numai lor, sa isi cladeasca vieti noi si pline de realizari profesionale si personale, dar mai ales sa se simta impliniti spiritualiceste!
DUMNEZEU SA II BINECUVANTEZE CU HARUL SAU PE TOTI TREI SI PE CEILALTI CONCURENTI, CARE AU AVUT CURAJUL DE A NE ARATA TALENTUL CU CARE AU FOST INZESTRATI DE DIVINITATE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu