miercuri, 27 aprilie 2011

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL

Vin la voi si va spun ca mare pericol paste Anglia. Cine are urechi sa auda!
In ziua nuntii regale, un mare atentat se pune la cale intr-o gara. Este posibil sa fie gara cu trenuri sau aerogara.
Deasupra Europei nori negri vin, mai mari decat orice furtuna a fost pana acum . Se preconizeaza sa se iste cearta intre Anglia si Franta, pentru a se sparge Uniunea Europeana. Vor sa se implineasca profetia.
Sotia presedintelui Frantei va pierde sarcina, pentru ca nu vrea sa isi strice silueta. Asta gandeste si faptul ca o incurca in indeletnicirile ei. Nu va face avort voit, dar tot un pacat savarseste pentru gandurile sale.
Referitor la Romania, o sa va invrajbeasca unii impotriva altora, copiii impotriva parintilor, fratii impotriva fratilor, cu niste arme de control al mintii voastre. O sa ajungeti sa va omorati unii pe altii, daca nu va dati seama si sa incepeti sa va rugati, sa cereti ajutor si obladuire. Asta va duce la mari schimbari la voi in tara.
Or sa va scoata din ceea ce ei numesc Uniunea Europeana si din NATO. Ii trageti in jos, asta cred ei, dar si ei se duc tot in jos, incet, incet, mai incet ca voi.
Tara cea mare a rusilor se afla in expansiune si duce un altfel de razboi decat a dus pana acum. Desi este curios, Putin este mai putin bolnav de pamant decat presedintele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu