marți, 31 mai 2011

Grecia nu mai e stat independent

Germania a cucerit Grecia fără un glonț!
Nu e amuzant? Banii sunt cea mai puternica arma. Cat s-a străduit Wehrmacht-ul sa controleze Grecia in timpul războiului, când le-ar fi fost mai simplu sa-i cumpere pe greci cu fulgi cu tot. Trebuiau sa se bazeze nu pe tancuri, ci pe un lucru mult mai puternic: puturoșenia grecilor.

Grecii nu vor mai rămâne cu nimic. Tot ce avea statul grec: clădiri, firme, mașini – totul va fi preluat de creditori (adică de nemți) si vândut. Ba mai mult, grecii nu mai au dreptul nici sa-si strângă propriile impozite. Pai asta e atribuția de baza a unui stat independent! Ultima oara când impozitele in Grecia erau strânse de străini a fost pe vremea…Imperiului Otoman! Când grecii erau puțintel cam sclavi…si cam abuzați sexual…
A da, stați liniștiți: vine și România la rând imediat. Sau aveți impresia ca ANAF-ul românesc e mai puțin corupt și mai competent?
Imperialismul și colonialismul, mai puternice ca niciodată.
O tara slabă merita exact același lucru ca si un om slab: sa fie călcată in picioare. Exploatarea celor slabi e o lege naturala. Grija fata de cei săraci si incompetenți, protecția sociala (devenită religie, după cel de-al Doilea Război Mondial), au slăbit economic tarile cu idei socialiste, care acum, iată: dau faliment. Era inevitabil. Sau tot nu vă vine să credeți?
In mod similar, ajutorarea țărilor sărace a slăbit întreaga Uniune Europeana, care a devenit necompetitivă față de SUA si China. Lucrul acesta trebuia sa înceteze odată. Sau aveați impresia ca va dura la infinit?
Chiar vă așteptați ca Grecia sa primească bani gratis de la nemți? Sau…România?
Dar ce e UE, prostul de serviciu pentru șmecherașii din Balcani? Ei, uite ca până la urmă “șmecherașii” s-au dovedit prosti grămadă. Iar acum or sa aibă zeci de ani de munca silnică si sărăcie lucie, in care vor avea timp sa se gândească la greșelile lor. Si să-si muște mâinile. Daca or mai avea mâini!
Îmi amintesc cum se zicea cu admirație, acum câteva luni: avem datorii? nici o problema, rostogolim împrumuturile la infinit. Iată-i pe curajoșii greci cum negociază cu băncile in picioare, nu in genunchi! Iată-i cum șantajează ei Uniunea Europeana și o obliga sa le dea bani in condițiile lor!
Îmi amintesc cum se bucurau câțiva cretini: iată cum au început sa crească graficele! Gata, s-a terminat criza! Nu mai vine nici un apocalips economic! Uitând ca “graficele” au crescut doar din bani împrumut. Nu pentru ca ar fi crescut competitivitatea economiei.
Pai, cat de bovină poți sa fii ca sa crezi ca poți trai la infinit din împrumuturi? Uitați-vă acum la greci: nu le-au mai rămas nici măcar genunchii! Se târăsc în fata creditorilor pe burtă!
Socialiștilor, sunteți morți!
De ce mă bucur? Păi, e simplu: clasa muncitoare și-o ia peste bot. Nu doar in Grecia, nu doar in România, ci peste tot. De fapt, mai corect e: clasa ne-muncitoare. Ce-i aia pensie la 65 de ani? Ce-i aia 8 ore de lucru pe zi, 2 zile libere pe săptămână? Ce-i aia 1 Mai si sărbători legale? Aveți impresia ca o sa mai aveți multe lucruri de sărbătorit in viitor? Ce-i aia “stimularea consumului”, împrumuturi pentru case, pentru concedii, pentru mașini de lux?
Va așteaptă un singur lucru: munca până la moarte, câte 14 ore pe zi, pe salarii mizerabile. Nu vă convine? Ei și? Cui îi mai pasă?
Cum mai merg “viziunile” USL? Dar promisiunile PDL?
Tot mai așteptați alegerile din 2012? Hehehe…
Toate partidele românești, fără excepție, promit o viață mai bună, măriri de salarii si scăderi de impozite din 2012. Aberații. Bineînțeles ca nimic din astea nu se va întâmpla! In realitate, ei n-au trecut de 2011. Si după cum merg lucrurile, s-ar putea sa nici nu reușească. După cum am mai zis (vezi: Secolul 21 va fi apocalipsa lumii voastre), alegerile din 2012 nu mai au nici cea mai mica importanta. Pentru ca soarta României si a clasei politice românești e pecetluita. Kaputt!
Va bateți ca chiorii, dar deja sunteți deasupra prăpastiei, pe o frânghie putreda. Iar ce a fost până acum, nu se poate numi prăbușire economica. Ci doar un mic neajuns: o ușoara creștere a șomajului, o mica scădere a veniturilor. Glume!
Adevărata prăbușire de-abia acum urmează.


http://standard.money.ro/finante-banci-asigurari/grecia-nu-mai-e-stat-independent-18670.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu