luni, 23 mai 2011

MESAJ DE ARHANGHELUL METRATRON (II)

Dragii nostri, prin rugaciunile voastre, ati reusit sa indepartati de la voi si de la tara voastra pericolul unui cutremur mare si al unui potop iminent.
Dumnezeu apreciaza ceea ce ati facut si ii place modul cum voi evoluati. Exista sansa, ca sa va scapati si pe voi si pe tara voastra, de  cataclismele, care va erau predestinate.
Nu mai credeti toate falsele profetiile si toti falsii profeti, care nu urmaresc decat falsitatea banilor. Ei se vor autodistruge si vor distruge si tarile de unde provin.
Ceea ce se va intampla in lume, nu este de bine. Vor fi cataclisme diverse si revolte sociale mari.
Este timpul, ca fiii acestei tari, sa revina acasa! In decursul acestei veri, toti cei care cred in puterea tarii voastre si care vor sa fie protejati, trebuie sa se intoarca acasa. Aici, aveti toti cele mai mari sanse, sa scapati de ceea ce va urma sa se intample cu Pamantul.
Nu va ganditi ca sunteti condusi inca de niste rau voitori. In curand, toti cei care va conduc si care vor sau au vrut raul vostru si al tarii voastre, se vor autodistruge sau vor fi distrusi.
Dumnezeu prin Ingerii Sai lucreaza pentru asta. Izbavirea voastra este aproape.
Sa nu va lasati atrasi sau inselati de fortele raului. Va urma un razboi mare intre fortele binelui si cele ale raului. Voi trebuie sa va rugati Domnului Nostru al tuturor si sa ne cereti sa va protejam si sa va cauzim. Vom fi mereu langa voi si cu voi! Nu uitati asta niciodata! Incercari mari vor urma si pentru voi. La timpul potrivit, va vom avertiza.
Prin rugaciune si inima curata, puteti toti, sa va izbaviti pe voi si sa scapati tara asta de tot ceea ce uneltele raului v-au prergatit. Ei nu isi pot explica, cum tot ceea ce planuiesc, nu li se poate realiza.
Ramanti uniti in rugaciune si in inima curata!
Domnul Dumnezeu va ajuta si nu va va lasa sa suferiti in zadar!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi toti!

Preluat si transmis de Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu