sâmbătă, 9 iulie 2011

Barack Hussein Obama, – Antichrist cu “acte”…


Barack Obama a devenit Anticrist cu certificat de nastere
In aceste zile, scandalul care macina SUA este cel al certificatului de nastere al presedintelui Barack Obama. Este, sau nu acesta nascut pe pamant american, ca sa-i dea dreptul sa fie ales presedinte al SUA?
Aceasta e intrebarea care framanta presa, iar Obama a fost somat sa-si arate certificatul de nastere. Presedintele a incercat in repetate randuri sa nu faca public certificatul sau (forma completa), dar pana la urma a fost nevoit sa-l arate presei miercuri, imediat dupa sarbatorile de Pasti.
Fireste, cei care l-au atacat in presa sustin ca e un fals, ca el nu s-a nascut in Honolulu, ci in Kenya, de asemenea, credinta sa e cea musulmana, desi el spune ca este un crestin. Cum era si normal, evenimentul a reaprins suspiciunea – foarte serioasa din punct de vedere al republicanilor – ca Obama este Anticristul. Aproape o treime dintre republicani cred acest fapt, conform unui sondaj de opinie cat se poate de serios.
Certificatul de nastere a relevat si ora nasterii lui Obama, pe langa ziua, luna si anul (4 august 1961, ora 19,24), ceea ce i-a pornit pe astrologii de pretutindeni sa gaseasca izvoarele care sa conduca la faptul ca Obama este daca nu chiar Anticristul, cel putin un antemergator al acestuia, un fals mesia, sau cel care il va vesti pe falsul profet satanic.
Mai trebuie spus in acest context ca deja s-a gasit in Evanghelia dupa Luca (10:18) ca in vorbele lui Iisus: “Si am vazut pe satana ca un fulger cazand din ceruri”, in traducerea din aramaica vorbita la acea vreme “fulger” e echivalent cu “baraq”, iar “din ceruri” ar fi “o bamah”, cu alte cuvinte, fulgerul din ceruri cazut pe pamant e “baraq o bamah”, adica acel satana la care face referire Mantuitorul.
De asemenea, referitor las data si la ora nasterii, adunand cifrele zilei, lunii si anului, rezulta cifra 11 – cea fatidica de care s-au legat toate ultimile evenimente neplacute ale planetei (inclusiv 9/11, atentatul de la Madrid, inceperea tensiunilor in lumea musulmana etc.). Adunand si ora si minutele, obtinem cifra finala 6, o particula, zic astrologii si numerologii de influenta satanica. Exista mult mai multe argumente in acest sens pe Internet pentru cine doreste sa le aprofundeze.
Dar iata si alte criterii care il fac “The Anti-Christ” pe Barack Obama, in viziunea anumitor publicatii altfel destul de serioase din SUA:
- este scris ca antichristul va veni si va promite pacea – Obama a promis sfarsitul razboiului din Iraq;
- este scris ca el “va veni sa insele lumea” – sustine ca este crestin, insa este de religie musulmana;
- este scris ca va aparea calare pe un cal alb – Barack este fiul unui barbat de culoare si a unei femei albe, care a avut sase barbati;
- este scris ca la inceput va aparea ca un binefacator al omenirii, abia mai tarziu isi va arata adevarata fata;
- se spune ca anticristul va avea multi discipoli – a se vedea imaginile cu multimile extaziate, cu femei plangand doar pentru ca Obama vorbeste, miile de persoane asteptandu-l ore intregi in frig sa iasa de la o intrunire doar ca sa-l vada trecand;
Dar sa vedem ce spune si Nostradamus. Este cunoscut faptul ca acesta scria in catrene, uneori cu o topica ciudata. Profesorul Eugene Randell, de la Smithsonian Institution crede ca a gasit un catren interesant:
The great empire will be torn from limb,
The all-powerful one for more than four hundred years:
Great power given to the dark one from slaves come,
The Aryana will not be satisfied thereby.
Traducere:
Marele imperiu va fi sfaramat,
Cel atotputernic pentru mai mult de patru sute de ani:
Mare putere ii va fi data celui intunecat, care provine din sclavi,
Ariana nu va fi deloc satisfacuta.
Se stie ca Nostradamus a vorbit de trei antichristi, pe care i-a numit Pau-Nay-Oloran, Hister si Mabhus. Se pare ca primii doi sunt Napoleon si Hitler. Se zice ca Mabus apare in ObaMA B. HUSsein
Iata un alt catren scris de Nostradamus:
Mabhus will soon die, then will come.
A horrible slaughter of people and animals.
At once vengeance is revealed coming from a hundred lands.
Thirst, and famine when the comet will pass.
Sau, tradus:
Mabhus va muri in curand, atunci va veni
Macelarirea ingrozitoare a oamenilor si animalelor,
Razbunarea va veni din o suta de teritorii
Sete si foame, cand cometa (Nibiru?) va trece.
In incheiere, iata un fapt cel putin ciudat: consilierul lui Obama in ceea ce priveste problema Orientului Mijlociu se numeste Ray Mabus. Poate ca despre acest mabus se face referire directa in catren si ne da o indicatie asupra momentului cand se va implini profetia, atunci cand va muri acest Mabus.
Sursa: Surse.org Un Proiect Open Source

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu