vineri, 1 iulie 2011

Cei ce aduc Lumina



Corpul tau este o demonstratie vie a starii de A FI in care se afla sufletul tau.
• Doar atunci cand A FACE decurge din starea ta de A Fi- anuntand-o mai degraba decat s-o creeze- poti sa fii suficient de centrat ca sa devii unul dintre Cei ce aduc Lumina.
• Nu exista in Univers o lumina mai stralucitoare decat Lumina Fiintei tale. Asadar, lasa Lumina ta sa straluceasca in fata oamenilor astfel incat ei sa vada faptele ei bune si sa-l glorifice pe Tatal nostru care este in ceruri.
• Aminteste-ti ca esti in camera pentru a vindeca acea camera… pentru a da tuturor lumina. Nu exista niciun alt scop pentru care tu sa fii acolo.
• Tu esti unul dintre cei curajosi, unul dintre cei care au ales sa-si castige viata in loc sa-si castige existenta.
• O stare de A Fi este un sentiment, nu o actiune. Totusi, tu poti hotari ce simti intr-un anumit moment, ai puterea de a decide cum te vei simti si cum te simti chiar acum. (Foloseste acest instrument, intregul univers ti se deschide, ti se da absolute toata libertatea ca sa fii si sa traiesti experienta lui Cine Esti Tu cu adevarat).
• Daca te hotarasti sa fii un anumit lucru( sa exprimi, sa experimentezi sis a implinesti o stare de A FI aupra careia te-ai decis) si daca ramai neabatut in decizia ta, indiferent cum par a sta lucrurile, mai devreme sau mai tarziu corpul tau va face in mod automat ceva care sa favorizeze aducerea acelei stari de a fi in experienta ta. Nu va dura mult si mintea se va alatura acestei actiuni.
• Deciziile de A FI sunt fitile care aprind reactoare in fiecare fibra a fiinte tale, la fiecare nivel in care tu functionezi. Ele sunt chei care pornesc motorul creatiei.
• Niciodata nu vei mai condamna ceea ce altii numesc rau pentru ca vei sti ca persista acel lucru caruia ii opui rezistenta si dispare lucrul pe care-l privesti in fata.
• Exista doua cai pe care le urmezi pentru a da forma fizica dorintei tale cele mai profunde a inimii tale. Poti cauta sa adaptezi dorintele tale la o forma predeterminata sau ii poti permite formei sa se creeze singura pe ea insasi.
• Modul in care starea de A FI devine forma este, mai intai, prin autoconceptie. Adica fiinta concepe ceea ce vrea sa fie de acum inainte. Apoi intra in acea stare de A FI fara a tine cont de conditiile exterioare sau ca reactie la ele. In cele din urma, isi creeaza forma in jurul propriului concept, producand moduri de a experimenta in forma ceea ce a trait ca experienta, fiind fara forma.
• Dumnezeu este fiinta care devine forma. Si tu esti la fel. Deci nu trebuie sa faci nimic de fapt. Si, cu cat faci mai putin, cu atat mai bine. Pur si simplu fii! Doar…fii!
• Starea de A FACE va urma dupa starea de A FI.
Principii pentru Cei ce aduc Lumina:
1. Viata nu are niciun sens… si acesta este cel mai mare dar de la Dumnezeu.
2. Ca fiinta umana, tu insemni A FI si nu A FACE.
3. Tot ceea ce esti, esti pentru ca tu alegi sa fii astfel.
4. Imediat ce decizi Cine Esti si Ce Esti, va apare in viata ta tot ceea ce nu esti.
5. Starea de A FI devine forma.
Trepte in a deveni Cel ce aduce Lumina:
1. Scrie scopul vietii (decide si declara ce inseamna viata pentru tine)
Scopul vietii in general este…
Scopul vietii mele este…
2. Transmuta scopul tau de la A FACE (A AVEA) la A FI.
3. Adopta starea de A FI pe care ai descris-o chiar de acum, indiferent ce faci in acest moment.
4. Observa ce ti se opune si numeste-o oportunitate.
5. Permite formei sa se creeze pe ea insasi.
Insemnari din “Cei ce aduc lumina” – Neale Donald Walsch
Sursa: Dincolo de Orizont

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu