marți, 5 iulie 2011

Dimitri Medvedev a facut declaratii extrem de dure la adresa lui Traian Basescu, in timpul summitului Rusia-NATO de la Soci

Citez din articolul Medvedev îl critică pe Băsescu la summitul NATO:
Preşedintele Rusiei, Dimitri Medvedev, a făcut declaraţii extrem de dure la adresa lui Traian Băsescu, în timpul summitului Rusia- NATO de la Soci.
Presa rusă susţine că Medvedev ar fi fost deranjat de declaraţiile preşedintelui român, potrivit cărora şi el ar fi ordonat, daca ar fi fost în locul mareşalului Antonescu, trecerea Prutului în 1941 şi atacarea URSS.
Declaraţia liderului de la Kremlin este confirmată şi de ambasadorul rus la NATO, Dimitri Rogozin, pe pagina sa de Twitter. Acesta susţine că este pentru prima oară când asistă la o declaraţie atât de dură a preşedintelui Medvedev. Discuţia ar fi avut loc în spatele camerelor de filmat, susţine presa rusă.
La reuniunea de la Soci, participanţii şi-au exprimat indignarea în legătură cu declaraţiile lui Băsescu, care exprimă poziţii antiruse şi, prin această afirmaţie, se alătură celor care au început războiul.
Cititi va rog si:
Ce patriot pare Basescu … cand rusii bat campii. INTREBARE DIFICILA: Ce face un ortodox roman daca ELITELE ne baga in razboi cu Rusia?

 
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu