joi, 7 iulie 2011

OZN-urile care au blocat rachetele nucleare


 Pe data de 27 septembrie 2010, la National Press Club din Washington D.C., a avut loc o importanta conferinta de presa, privind incidentele OZN in zona silozurilor cu arme nucleare, incidente revelate de fosti angajati Air Force care fusesera implicati in ele. Sponsorii evenimentului au fost Robert Salas, fost capitan Air Force si Robert Hastings, un important analist si autor pe probleme de ufologie. Au participat, ca martori, colonelul Charles Halt, fost comandant de baze aeriene, locotenent colonelul Air Force (AF) Dwynne Arneson, fost director de logistica la baza Wright-Patterson, capitanul AF Bruce Fenstermacher, capitanul AF Robert Jamison, care fusese comandantul unei echipe la baza Malmstrom, Patrick McDonough specialist AF in geodezie.


    Robert Salas declarase in 1997 ca pe 16 martie 1967 era comandant adjunct al unui echipaj de lansare a rachetelor Minuteman, la baza Air Force din Malmstrom (Montana) si era de garda in punctul de comanda, aflat la douazeci de metri sub pamant. La cateva ore dupa miezul noptii soldatii de paza de la suprafata au anuntat ingroziti ca un OZN, iradiind o puternica lumina rosie, pluteste chiar langa poarta centrala. In acest timp, pe panoul de alaturi, in dreptul fiecarei rachete nucleare, s-a aprins avertismentul „no go”, insemnand ca rachetele nu mai puteau fi lansate. Raportand situatia la comandament, li s-a raspuns ca un fenomen similar se petrece si la un alt grup de rachete. Oficialitatile militare nu erau mai putin socate de cele intamplate decat Salas si camarazii sai. Ulterior li s-a mai spus ca nu era vorba de niciun fel de exercitiu si ca este strict interzis sa discute cu oricine despre incident, nici macar intre ei.
    
Spicuim mai jos cateva idei dintr-un articol scris de Robert Hastings in urma conferintei de presa din septembrie 2010. Scopul principal al actiunii a fost sa atraga atentia mediilor de informare asupra secretului cu care guvernantii invaluie problematica OZN in general si activitatea OZN legata de armele nucleare in particular. Martorii s-au pronuntat ca a sosit momentul ca adevarul sa fie prezentat poporului american si intregii umanitati.
  
 Cel ce examineaza chiar si o mica parte din cazurile OZN legate de locatii si depozite de rachete nucleare va intelege ca au avut loc incidente dramatice, in buna parte ascunse marelui public, avand implicatii nu doar pentru securitatea nationala ci si pentru intreaga planeta. O inteligenta, dispunand de vehicule aeriene mult superioare celor pamantene, a monitorizat si uneori manipulat armele nucleare – pe ambele maluri ale oceanului. Documente KGB declasificate si marturii ale personalului fostei armate sovietice confirma ca URSS a suportat acelasi tip de incidente ca si omologii americani.
  
 Sunt cunoscute incidentele din 1966 (Grand Forks), 1967 (Malmstrom), ca si cele din 1975, la mai multe baze militare. Dar exista si cazuri mai recente, in 2003 la Aria 2 de la baza Air Force Nellis (Nevada) si in 2007 la Missile Alert Facility, in apropierea bazei Malmstrom (Montana). Mai mult, pe baza marturiei si fotografiilor unor civili, se pare ca o incursiune OZN a avut loc in martie 2009, la statia de armament naval din Seal Beach, in comitatul Orange din California. Robert Hastings ne mai asigura ca, pe baza experientei sale de 37 de ani de cand studiaza aceste incidente si pe baza frecventei lor, este aproape sigur ca in medie in fiecare an are loc o incursiune OZN la o facilitate de arme nucleare.
  
 Opinia autorului, pe baza dovezilor existente, este ca fiinte dintr-o alta lume observa cursa inarmarii nucleare de zeci de ani si din cand in cand perturba functionalitatea armelor, pentru a ne atrage atentia asupra nemultumirii si ingrijorarii lor. In esenta, el crede ca puterile nucleare sunt avertizate astfel ca se joaca cu focul.
  
 Robert Hastings mai arata ca, din 1973 incoace, a luat numeroase interviuri unor fosti militari care au fost martori la astfel de incidente. Incepand din 1981, el a prezentat informatiile obtinute astfel in peste 500 de colegii si universitati din SUA. Desi mass media locala a prezentat de obicei conferintele in mod obiectiv si in general favorabil, cea nationala, cu rare exceptii, pur si simplu nu a fost interesata de acest subiect. Poate pana acum, deoarece la conferinta de presa mentionata au fost prezente CNN, CBS, ABC si Fox News, pe langa alte organizatii media importante. Au mai fost prezente si mijloace de informare din Regatul Unit, Rusia, Japonia, Australia, Irlanda si alte tari. Totusi companii importante manifesta inca o rezistenta privind aceste revelatii. De pilda The New York Times a ignorat complet conferinta de presa.
DAN D. FARCAS
Sursa: MISTERELE LUMII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu