joi, 28 iulie 2011

Un mega-cutremur va zgudui USA in perioada urmatoare?



Institutul de Fizică a Pământului din Moscova avertizează America despre posibilitatea de a se confrunta cu un mega-cutremur în următoarele 14 zile, fiind vizate SUA, Mexicul, America Centrală şi zonele de vest ale Americii de Sud, relatează site-ul Real News Reporter. Acest avertisment vine ca urmare a faptului că s-au detectat semnale electromagnetice subtile în atmosfera superioară a Pământului, în întreaga lume, dar în special deasupra continentului american.
Iată cum se explică metodologia acestei previzionări a cutremurului: planetele afectează Pământul indirect, prin faptul că acţionează asupra Soarelui. Unele planete sunt extrem de mari. Dacă Soarele ar avea mărimea unui coş de fructe, Jupiter şi Saturn, gigantele gazoase, ar fi asemenea unor portocale, iar Pământul ca o boabă de piper. Planetele Jupiter şi Saturn influenţează foarte mult Soarele, atunci când se află pe aceeaşi parte ca şi Soarele (asemenea Pământului-Lunii şi Soarelui, atunci când Luna este plină). Aceste două mari
planete cresc în această perioadă frecvenţa şi intensitatea furtunilor şi petelor solare (la fel cum creşte activitatea mareei pe Pământ, atunci când Luna se află într-o anumită poziţie).
 
În momentul de faţă, atât Jupiter cât şi Saturn se află în aceeaşi parte ca şi Soarelui, începând din septembrie 2010, poziţie care şi-o vor menţine până în mai 2011. De aceea, în lume, în toată această perioadă vor avea loc o mulţime de cutremure puternice (ca cutremurul din Christchurch / Noua Zeelandă de acum câteva săptămâni sau recentul megaseism din Japonia). În jurul datei de 20 martie, atunci când va avea loc şi fenomenul de Super Lună, un eveniment catastrofic îşi va face apariţia.Interesantă mai e următoarea observaţie: cu câteva zile înainte de devastatorul cutremur care a distrus oraşul Christchurch (Noua Zeelandă) pe 22 februarie 2011, în acea zonă muriseră inexplicabil un număr imens de balene. Coincidenţă nu poate fi, aşa că totul trebuie legat de violentul cutremur. Apoi, nu trebuie uitat faptul că, începând din ianuarie 2011, cele mai multe morţi ale peştilor şi păsărilor au fost semnalate în Statele Unite, ceea ce ar duce la concluzia că şi această ţară trebuie să se confrunte în perioada următoare cu un mega-cutremur.
Încă o observaţie de făcut. Între 21-25 martie 2011, armata SUA, CIA, Departamentul de Stat al SUA, Agenţia Americană pentru Dezvoltare Internaţională şi Crucea Roşie Internaţională au anunţat că vor susţine o serie de exerciţii de pregătire, o asemenea participare fiind un eveniment extrem de rar. Ştiu oficialităţile ceva şi ascund acest lucru de ochii populaţiei?
sursa
Sursa: News.ro Ştiri pe Blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu