sâmbătă, 6 august 2011

Analistul american,Gerard Celente,avertizeaza : ”Tot ceea ce fac SUA se transformă în eșec . MAREA CRIZĂ abia acum vine!”


[...]”Marea criză” se apropie, iar măsurile luate de guvernele din întreaga lume nu o vor împiedica. Asta susține analistul economic american Gerald Celente de la Trends Research Institute.
”Economia americană, la fel ca mare parte din economia mondială, se îndreaptă spre cea mai mare criză din istorie. Toate măsurile care se iau nu o vor preveni.
MAREA CRIZĂ este aproape și tot ceea ce ei fac este să încerce să arate că ar avea un plan pentru a o împiedica”, a declarat Celeste. El este extrem de critic mai ales cu privire la politica SUA. ”Reputația este dată de ceea ce distribui, iar SUA nu pot distribui nimic. Nu pot distribui nici prin război – au pierdut războaiele, fie că este vorba de Iraq, Afganistan, războiul împotriva drogurilor, sau noul război din Libia. Pierd tot ce ating! Uitați-vă la trilioanele de dolari, la zecile de trilioane pe care le-au pompat în sistem Federal Reserve și guvernul american pentru scăpa din situația financiară dificilă. Tot ceea ce fac se transformă în eșec!”, susține analistul economic.
 
Sursa: Secretele Sistemului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu