sâmbătă, 6 august 2011

Cele 7 biocampuri si importanta lor !

..........................................................................
Biocampul 1: este cel care pleacă din imediata apropiere a organismului. Corespunde Muladharei sau primei chakre. El coordonează funcţiile vitale ale sistemului şi este răspunzător de starea de sănătate. Are o dimensiune de 1,50-2 m. în cazul sistemelor vii bolnave, acest biocâmp se reduce, iar când organismul moare, acesta dispare.
Biocampul 2: se ocupă cu autoreglarea funcţiilor proprii, cu regenarea celulelor, cu producerea substanţelor necesare unei funcţionări normale. El controlează şi supraveghează funcţionarea întregului ansamblu, adică a corpului, la parametrii optimi.
Biocampul 3: răspunde de protecţia sistemului viu. El sesizează tot ceea ce intră în spaţiul sistemului viu, indiferent dacă este stimul pozitiv sau negativ, informează subconştientul, iar acesta la rândul lui emite semnale specifice. Acestea pot fi sentimente de repulsie, teamă, frică, simpatie, încredere, etc .
Aceste semnale trec la nivelul conştientului, care astfel este informat de ceea ce se întâmplă în spaţiul său, pentru ca la rândul lui acesta să poată lua măsurile necesare .
Dacă acest biocâmp nu funcţionează la parametrii optimi există pericolul de accidente

Biocampul 4:
este cel răspunzător de legătura dintre sistemul viu şi pământ.
Această comunicare este de obicei inconştientă, însă ea poate fi făcută voliţional în cazul persoanelor care au o anumită pregătire ezoterică. Prin acest biocâmp se primesc informaţii despre viitoare cataclisme ce pot apărea la nivelul scoarţei terestre.
Biocampul 5: este răspunzător de comunicarea dintre sistemul viu şi alte sisteme din jur. Acestea pot fi de acelaşi fel sau diferite. Prin dezvoltarea acestui câmp se dezvoltă telepatia.
Biocampul 6: sistemul viu recepţionează şi preia atât stirnuli din mediul înconjurător cât şi semnale de la alte organisme vii.

Biocampul 7:
este răspunzător de schimbul de informaţii ce se realizează între sistemul viu şi Univers sau Divinitate.
Toate aceste biocâmpuri au culoarea ceakrelor corespondente. Trebuie spus că dimensiunile acestor câmpuri sunt variabile. Ele depind de starea momentană a sistemului şi sunt influenţate de activităţi, gânduri, anturaj. Orice stare patogenă diminuează grav primul biocâmp, apoi pe cel de-al doilea, după care se propagă, cu o intensitate mai mică către celelalte.
Pt cei care o sa zica ca sunt aberatii, ii rog sa cerceteze in amanunt efectul kirilian, prin care s-a reusit fotografierea aurei si biocampurilor si le recomand o carte numita “Aurele Corpurilor”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu