miercuri, 17 august 2011

Si-au intetit dracii activitatea? De ce se cearta oamenii din ce in ce mai des? De ce trec rapid la bataie si ucidere?

Ati observat ca oamenii au devenit mai irascibili? Mai iuti la manie? Gata de cearta? Sau chiar gata sa puna mana pe un ciomag, sabie, cutit sau pistol?
Si nu e o impresie create doar de mass-media. Observati va rog cele ce se petrec in jurul nostru.
Presa oricum prezenta demult doar cele rele ale societatii si foarte rar modelele bune de urmat. De vreo luna insa prezinta in cascada stiri cu batai crancene, taieri, impuscaturi, sinucideri, din simplul ca acestea chiar s-au inmultit.
Si nu e doar luna august de vina si ca ne bate soarele in cap. Ca august a fost si in alti ani si era cu mult mai cald.
Altceva se intampla. Parca si-au intetit dracii activitatea.
Acum o doua zile urmaream o stire aproape incredibila: sotul si fiica au batut sotia (si mama) dar au si … muscat-o. Extrem de rar, dar se mai intampla intr-o incaierare sa se muste combatantii, dar chiar asa? Tatal si fiica s-o muste pe mama?
Desigur, acesta este doar un exemplu mai deosebit. Nu pe el ma bazez in cele ce spun. Ceva deosebit se petrece.
La Londra tinerii au iesit ca nebunii pe strazi. Si nu doar imigrantii. Furau, jefuiau, talhareau, incendiau. Sigur ca au fost niste unii, niste marionete ale ELITELOR ce i-au incurajat si manipulat subtil cumva. E clar ca a fost un soi de experiment. Dar nu reusea sub nici o forma daca nu exista si un ceva anume. Un teren pregatit. Un ceva care sa le ia tinerilor mintile.
Vorbeam noi des ca pentru a se pregati imparatia antihristului, sunt necesare cateva mega evenimente: foamete, razboi, revolte. Iata insa ca e foarte posibil sa asistam si la tulburari sociale de alta natura. Un soi de salbaticire a unor segmente ale populatiei. Ceva dincolo de anarhie.
Trebuie inteles ca planul ELITELOR se pune in aplicare nu doar deoarece sunt ele super inteligente si controleaza banii si politicul. Le iese fiindca sunt coordonati de draci. Care la randul lor fac o mare parte de treburilor. Intre altele, ii influenteaza masiv pe cei ce s-ai indepartat de bunul Dumnezeu. Ba se straduie sa-i influenteze chiar si pe ceilalti …
Altfel spus, este foarte posibil sa observam de acum incolo o din ce in ce mai deasa pierdere a mintilor. Un comportament de nebuni la din ce in ce mai multi. O sarire a tanderei din te miri ce si o rapida trecere de la cearta la cutit. Asta la nivel de individ. La nivel de grup, vom asistat la scene precum in Londra.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu