duminică, 18 septembrie 2011

Nibiru Insider dezvaluie: Nibiru ajunge la o lună după Comet Elenin

"Insider Nibiru", care au vizionat peNibiru cu ani în urmă prin Hubble, dezvăluie ca, în seara zilei de 8 / 7 privind Freedomslips.com / revolutionradio,  el şi astronomii sai cu care  lucreaza cu în Noua Zeelandă au vazut ca Nibiru ... e puţin în urmă lui Elenin. El estimeaza ca aceasta va fi aici la aproximativ o lună după Elenin, poate mai mult de o lună după sau mai puţin de o lună după Elenin ajunge aici, în funcţie de momentul în care Elenin ajunge aici şi cât de repede se mişcă Nibiru,pe masura ce se apropie, dar este chiar în spatele lui Elenin.
El dă dimensiunea aproximative, (4x la fel de mare ca Jupiter) şi viteza curentă (26.000 mile de o oră) şi localizarea ei în spatele lui Elenin, precum şi coordonatele: LEO, elenin 11 ore 21 minute, 15.36 secunde.+ DEGREES O3 36FT, 26.6 "
″ Nibiru 09 ORE 47 de minute, 57.30 secunde, 13 grade, 16FT 44 "
Ai nevoie de infra roşu la faţa locului Nibiru, asta e, probabil de aceea mulţi nu-l găsiţi. Aici este un interviu incredibil ,în cazul în care Insider Nibiru dezvăluie descoperirea lui şi să decidă , dacă e adevărat sau nu ceea ce spune acest om.



 
 
 Este posibil ca această Nibiru sa fie de fapt Nemesis? Nemesis este doar deasupra orizontului, chiar acum în Occident. Elenin este chiar sub orizont în Occident. Nemesis este etichetat un asteroid. Diametrul lui este 188 km, 0.01475 pamanturi.  
Sau ar trebui să ascultam ceea ce spun Hopi despre profeţia Kachina Blue (elenin) şi Kachina Red (Nibiru)
Sursa si autor: crystalinks * freedomslips * (youtube)

Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu