duminică, 9 octombrie 2011

Cameră video găsită într-un sit arheologic al unui mormant egiptean vechi de 2000 de ani

Miercuri 5 octombrie 2011, un nou videoclip apare online, care prezinta relatarea imaginilor uimitoare ale unei camere video, care a fost găsită într-un mormânt în Egipt. Camera video ar fi fost sigilata într-un borcan vechi de 2000 ani canopic. Borcanele Canopice  au fost utilizate în mod obişnuit în Egipt în timpul procesului de mumificare şi conţineau organele decedatului. Ar putea această descoperire de la Giza sa fie o dovadă a existenţei  calatoriei in timp?
Borcan care pare să conţină o cameră video moderna in fotografii (a se vedea video) are un dop de borcan, care este modelat după un cap de om, probabil, una dintre cei patru fii ai lui Horus. Mai precis, se pare ca dopul borcanul poate să fi fost făcut în imaginea de om cu cap al zeului Imseti, in sensul că borcanul canopic ar fi conţinut ficat de decedat. Nu este în concordanţă cu nimic la acea vreme din procesul de înmormântare din Egipt   , care ar putea tine cont de prezenţa unui obiect asemănător unei camere video care sa fie intr-un borcan  unde ar trebui să  fie  un ficat uman.
Imaginile provin de la o persoană care rămâne anonima. Această persoană a pretins că a fost prezenta la o reuniune cu privire la camera video care a fost descoperita în Egipt în astfel de circumstanţe misterioase. Borcan a fost scanat cu raze X, şi pronosticurile anonimului cu privire la fotografiile ale acestor raze X pentru a Rubberdiver13  , care le-a împărtăşit pe canal video de-a lungul cu următoarea descriere:
"În ceea ce priveşte un e-mail anonim trimis mie... camera video găsita în borcanul kanobic vechi de 2000 de ani  , şi mesajul  catre lume este ca trebuie să cunoască adevărul, acestea sunt raze X din borcan, încă sigilat, înainte de deschidere, filmul a fost de necrezut, a spus el, dar nu a putut sa o faca publica, reuşind doar să fotografieze in secret  la o întâlnire "
Aceasta nu este prima data cand au aparut dovezi care demonstrează  posibilitatea de a călătoriei în timp. Un alt film a creat o furtuna de interes şi dezbatere. Videoclipul a fost un clip din 1928 Charlie Chaplin film care a aparut pentru a afişa o femeie vorbind la un telefon mobil  zeci de ani inainte ca tehnologia moderna sa fi fost inventata.
Pentru credincioşi, acest videoclip nou din Egipt oferă un motiv în plus să creadă. Scepticii il vor pune la îndoială, continuaţi ca de obicei.
Sursa si autor:   m.examiner  *   Youtube)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu