sâmbătă, 1 octombrie 2011

Denver International Airport, Colorado, USA. Constructii megalitice moderne, purtatoare de mesaje al caror simbolism trebuie sa ne puna cel putin pe ganduri

Aeroportul International Denver, Colorado, USA.
NEW WORLD AIRPORT COMMISSION.


Instalaţiile aeroportuare în sine au ridicat o tona de întrebări cu privire la scopul real al mega-structurii. Numeroase teorii “creatoare” plutesc în jurul DIA cu privire la bazele militare subterane, cetăţenii străini(aliens) şi / sau creaturile reptilă. Voi rămâne insa la faptele documentate.

Aeroportul a fost construit în anul 1995 pe 34000 de acri (137.000 de metri patrati). Constructia sa a forţat Aeroportul Internaţional Stapleton să se închida, deşi folosea mai multe porti şi piste decât DIA. Costul iniţial al construcţiei a fost de 1,7 miliarde $, dar proiectul final a ridicat factura la 4,8 miliarde de dolari: cu 3,1 miliarde $ peste buget. Numeroase nereguli, au fost raportate în ceea ce priveşte construcţia lui:

* Contractori diferiti au fost angajaţi pentru a construi diferite părţi ale aeroportului. Au fost toti concediati după terminarea muncii lor. Acest lucru i-a facut pe observatori sa creada că a fost o strategie care să facă imposibila cuiva cunoasterea anvergurii complete a proiectului si a scopul acestuia.
* 110 milioane de metri cubi de pământ au fost mutati, cu mult mai mult decât este de obicei necesar. Acest lucru a dus la aparitia suspiciunii ca de fapt se construieste în subteran.
* 5300 mile de fibra optica au fost instalate pentru comunicaţii (intrega coasta a SUA este de 3000 de mile pentru a face o comparaţie).
* Sistemul de alimentare cu carburant poate pompa 1000 galon/minut de carburant pentru avioane. Această cifră este cu totul absurda pentru un aeroport comercial.
* Granit importat din intreaga lume, chiar dacă proiectul a trecut deja extrem de mult peste buget.
* Construirea unui sistem imens de tuneluri (camioane pot circula prin ele) şi trenuri subterane. Cele mai multe dintre ele nu sunt utilizate la momentul actual.
Analiza datelor disponibile mă face să trag cel puţin o concluzie: această structură gigantica va deveni în cele din urmă mult mai mult decât un aeroport comercial regulat. Acesta are capacitatea de a gestiona o cantitate foarte mare de oameni şi vehicule, care a facut observatorii sa creada că structura ar putea fi utilizata ca bază militară şi altele, chiar s-a adăugat că va fi utilizata ca un lagăr de concentrare civil în viitorul apropiat. Nu voi avansa pe această temă, deoarece nu am nici o dovadă a acestor creanţe. Oricum, se intelege de la sine de ce secretul unor astfel de planuri ar fi de top. Să ne uităm la linistitoarea, prietenoasa- arta care se desfasoara sub ochii calatorului la DIA.
1- Calul din Apocalipsa
Deci, acesta vă întâmpină când intraţi pe porţile iadului … Imi pare rău, am vrut sa spun porţile aeroportului. Un armăsar din fibra de sticla cu inaltimea de 32 picioare(ft), cu vene pulsandu-i pe întregul său corp şi ochi demonici roşii stralucitori. Drăguţ. Am auzit ca le place copiilor. Fapt interesant: calul si-a ucis creatorul, Luis Jimenez, în timp ce acesta lucra la el. O parte din sculptura s-a sfaramat şi l-a lovit, provocându-i răni mortale. Prietenii lui spun acum că animalul este blestemat.
Ce reprezintă? Primul lucru care mi-a venit în minte când am văzut această piesă oribila (pentru un aeroport de oriunde) este: calul galben-vanat al Apocalipsei. It is the fourth horse in the book of Revelation in the Bible and is approprietely called “Death”. Este al patrulea cal în cartea Apocalipsei, în Biblie şi este corect numit “moarte”.
Şi m-am uitat şi iată un cal galben-vânăt şi numele celui ce şedea pe el era: Moartea; şi iadul se ţinea după el; şi li s-a dat lor putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabie şi cu foamete, şi cu moarte şi cu fiarele de pe pământ. Apocalipsa 6:8
Cu alte cuvinte, calul “moarte” aduce moartea din cauza armelor, a foamei şi a bolii. Asta e extrem de familiar intr-un un aeroport, nu? Se pare ca acest cal nu ar trebui să fie acolo. Dar va veti da seama curând că se potriveşte perfect cu restul DIA. Apropo, aceasta este anusul înfricoşătorului cal!
2 – Lespedea Masonica din piatraPiatra este situata in “Sala Mare” a aeroportului (termen care este, de asemenea, folosit de masoni pentru a se referi la sala de reuniune). Exista simboluri Francmasonice pe piatra si pe “tastatura “, care pare a fi scrisa în Braille.
Inscriptia de pe lespedea de piatra menţioneaza “Comisia Aeroportului Noii Lumi”. Această comisie speciala, nu există, aşa că cel mai probabil se referă la Noua Ordine Mondială.
Există, de asemenea, o capsulă a timpului îngropata sub piatra pentru a fi deschisa in 2094. Braţul înclinat este foarte enigmatic pare a avea un alt scop decât cel de a fi decorativ. Stiti ceva despre asta?
3 – Picturi Murale profeticeÎmpărţite pe patru pereti, picturile murale realizate de Leo Tanguma ar trebui să reprezinte pacea, armonia si natura. Dar eu nu vad acest mesaj deloc. Când analizezi simbolismul picturilor murale, iti dai seama că ele spun o poveste terifianta despre evenimente viitoare pe cale să se întâmple, de parcă ar fi un fel de profeţie.
Există referinţe specifice, sociale şi politice şi alte detalii oculte care practic transforma aceste picturi într-un manifest al Noii Ordini Mondiale. Tanguma initial a confimat spusele conform carora el a fost cel care a trasat liniile directoare pentru tablouri şi a fost plătit cu 100 000 $ pentru primele. Mai târziu, el a negat ca a fost cel care a dat instrucţiunile şi a respins orice întrebări cu privire la sensurile ascunse din picturile sale. Precedentele picturi murale ale lui Leo Tanguma au fost tipice artei Chicano, cu încărcătură politică şi orientate spre comunitate.
Cu toate acestea, activitatea sa de la DIA transmite o ” vibratie ” total diferita, oferindu-mi sentimentul că el pur şi simplu a desenat viziunea altcuiva. Să ne uităm insa la un picturi pe rand:
A) “pace şi armonie cu natura”Deci, site-ul oficial al aeroportului spune că denumirea picturii murale este “pace şi armonie cu natura”. Serios? In centrul piesei, copii întristati cu animale dispărute şi specii de plante. În fundal, o pădure in flacari şi mai în spate, un oraş arzand.Un fapt interesant despre acel oraş este faptul că acesta a fost retusat si pictat de mai multe ori pe parcursul anilor, ca şi cum ar reprezenta ceva important pentru creatori. Pare înconjurat de o ceata de culoare bolnava, ca si cum ar fi fost atacat de arme bio-chimice.
Unul dintre copii ţine o tăblita Maya ilustrând sfârşitul civilizaţiei.

În partea de jos, din această pictură paşnică, vom vedea trei sicrie deschise, conţinand femei moarte apartinand unor culturi diferite. In stânga este o femeie Neagra( de culoare), in centru este o femeie nativ indiana.

De ce sunt ele acolo impreuna cu alte animale? Se prezice dispariţia acestor rase? Se ştie deja că armata a dezvoltat arme chimice specifice fiecarei rase. Iată ce unul din capii Proiectului pentru New American Century (PNAC), care defineşte politica externă şi de apărare a SUA, are de spus despre asta:“…  Arta războiului … va fi cu mult diferita decât este în prezent … “Lupta” probabil va avea loc la noi dimensiuni … formele avansate ale războiului biologic care pot “ţinti” genotipuri specifice pot face din războiul biologic atat un instrument al terorii cat si un instrument util din punct de vedere politic. “
Fata din dreapta ţine o Biblie şi o stea galbena “iudaica” utilizata de către nazişti pentru a-i identifica evrei. Pare a simboliza moartea convingerilor iudeo-creştine. Grupul care sta la originea imaginilor de pe acest aeroport NU SUNT in mod cert creştini sau evrei. Societăţile secrete au propriul lor sistem de credinta care este mult prea complex pentru a fi explicat aici. Vă pot spune însă că sicriele sunt o parte importantă a simbolismului masonic după cum puteţi vedea în imaginea următoare reprezentând simbolurile principale ale Masoneriei. Mormintele sunt, de asemenea, o mare parte a ritualurilor
Skull & Bones.
B) Copiii din Visul de Pace al Lumii
A doua pictura murala este o bucată formata din două părţi. Asa ca o vom analiza de la stânga la dreapta.
Copii de toate culorile, îmbrăcaţi în costume folclorice dau arme înfăşurate în steagurile naţionale ale ţărilor lor unui băiat … german? Huh? Da, costumul bavarez nu lasă nici o îndoială. Băiatul din centrul imaginii, care ţine ciocanul aparent construind ceva, este german. Chiar şi copilul american (îmbrăcat ca un boyscout) pare dornic să dea armele şi pavilionul său băiatului german. Suntem în cel mai mare aeroport din America, în mijlocul SUA, iar aceasta pictura murală este afişată acolo. America, cu bucurie, se preda Germaniei. Este pur si simplu prea ciudat pentru a te gandi chiar. Acest lucru reprezintă în mod evident, ţările lumii care renunţa la armatele şi identităţile lor naţionale pentru “binele comun”. O alta referire la o Noua Ordine Mondiala, cu un singur guvern şi o singura armată. Dar de ce este băiatul german in centrul tuturor? Există atât de multe aluzii la Germania şi Nazism în acest aeroport, incat NU poate fi doar o coincidenţă. Nu pot decat să mă gândeasc la “Operaţiunea Paperclip”, care a dus oamenii de ştiinţă şi cercetătorii nazisti proeminenti în SUA, după al doilea război mondial. Amplasată in partea de jos a picturii este o siluetă cazută care ţine o puscă (reprezentând războiul), cu doi porumbei şezand in partea de sus a acesteia (reprezentând pacea). Cat de afectuos si incurajator. Acum, urmariti linia curcubeului care incepe sub această statuie, merge în jurul copiilor şi vă duce la o a II-a parte a picturii murale (peste care s-a repictat recent).
Monstrul s-a trezit! Această persoană militaristă mare si agresivă este îmbrăcată într-o uniformă nazistă (vezi simbolul de pe sapcă), cu o faţă în formă de mască de gaze. In mâini ţine o puşcă şi o sabie ce molestează destul de violent porumbelul purtător de pace. În partea stângă este descris un sir nesfârşit de părinţi plângand si strangand la piept trupurile lipsite de vlagă ale copiilor lor morti. Aceasta este o pictură cu adevărat atroce, fara nici un mesaj salvator sau moral. Faptul că acest lucru a fost afişat la poarta principală a celui mai mare aeroport din America, în timpul vârstei corectitudinii politice (anii ’90) este total aberant. Figura militaristă este glorificată şi atotputernică, situată în centrul acţiunii. Ea si-a recăpătat puterile sale, pe care părea că si le pierduse după cel al doilea război mondial. Aceasta este din nou în vigoare şi deschide calea spre un nou holocaust.
Priviţi cu atenţie la oamenii din stânga şi copiii morţi dormind pe cărămizi. Nu există nici o urma de violenţă pe ei. Sunt pur şi simplu, lipsiti de viaţă, ca si cum acestia au fost otrăviti de gazul mortal emis de curcubeul de deasupra lor. Monstrul, protejat de masca sa de gaze, a aliniat victimele cu faţă îndreptata spre scrisoarea din stânga jos.Este o scrisoare reala scrisă de Herchenberg Hama, 14 ani, care au murit pe 18 decembrie 1943 în lagărul de concentrare de la Auschwitz (asa cum scrie în partea de jos a scrisorii). Un pic de îngrijorător, nu? Auschwitz-ul a devenit faimos datorita utilizarii gazelor toxice.
Prezenţa unui curcubeu colorat şi a unui ursulet în această imagine, simboluri pe care mintile noastre, instantaneu, le asociaza cu copilaria şi nevinovăţia, este complet revoltătoare şi hidoasa. Un ultim lucru despre sabia incovoiata: este un simbol des utilizat în imagistica masonica.
C) pace şi armonie cu natura
Ce faci atunci când ai ucis cea mai mare parte a populaţiei lumii, cu gaze toxice? Sărbătoresti în jurul unui stralucitoare plante modificate genetic, desigur! Oameni fericiti din întreaga lume inainteaza irezistibil către planta, unii aproape zburand spre ea. Exact in dreptul acestei plante (care nu există în viaţa reală) este un Hristos-ca persoana, dar care nu este in mod cert Iisus.Toate speciile disparute, din pictura murală 1, sunt din nou în viaţa şi poti vedea chiar un mic porumbel care apare din instalaţie. Cât de frumos. Ei se simt mult mai bine acum cand există mult mai puţini oameni pe pământ. Animalele sunt de asemenea fericite şi ele vă mulţumesc ca ati murit. Oamenii pot folosi acum un nivel ridicat de cunoştinţe ştiinţifice pentru a trăi într-o stare de fericire sintetica furnizata de plantele modificate genetic. Bravo lor! Balenele sar în aer, de cinci coti. Dacă te uiţi atent la puii de tigru, ei au fete de copii. Its it quite bizarre. Destul de bizara această întreaga bucată plina de modificari genetice şi de magie.
În concluzie, aceste picturi murale înfăţişeaza în mod clar obiectivele recunoscute, le puteţi citi în documentele in asteptare, ale Noii Ordini Mondiale:
 * Depopularea masiva a pământului
 * Moartea convingerilor iudeo-creştine
 * Un guvern mondial
 * Restaurarea naturii
Dacă aţi citit despre Guidestones Georgia, este posibil să observaţi că temele sunt strict similare. Coincidenta? Guidestones Georgia, de asemenea, au o placa cu o capsulă a timpului îngropata sub ele. Nu există nici o teorie “conspiraţiei” aici, acestea sunt fapte. Totul este scris în piatră pentru ca tu sa vezi. Elitele sunt proprietarele acestui loc şi si-au construi monumente pentru a-si celebra cultura. Cunostintele lor “divine” sunt totuşi inaccesibile pentru tine cu excepţia cazului în care sunteţi un înalt membru. Sunt atâtea de interpretat în aceste picturi murale incat am convingerea că am ratat o multime de detalii (culori, forme, mişcare, simboluri).
Iata inca 2 picturi asupra carora va invit sa va dati parerea in legatura cu semnificatia lor:
Sursa: Romania megalitica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu