sâmbătă, 1 octombrie 2011

Reincarnarile lui John Travolta si Nicolas Cage

Reincarnare, simple similitudini? Greu de spus cand ies la iveala imagini din secole trecute cu persoane care seamana izbitor cu vedetele de la Hollywood. Ultimele sosii din trecut poarta chipul lui John Travolta si Nicolas Cage si au fost deja scoase la licitatie pe eBay.

Un colectionar de fotografii din Ontario, Canada a gasit o poza din 1860 cu un barbat care seamana foarte bine cu vedeta din Grease, John Travolta, conform Daily Mail. Colectionarul a decis sa profite de pe urma imaginii cu un vintage-Travolta si si-a dat  fotografia spre vanzare pe eBay.

 

"Nu a fost modificata sau alterata in niciun fel. S-a pastrat la fel de bine ca in ziua in care a fost facuta, acum aproape 151 de ani in urma", isi descrie colectionarul fotografia. Poza are un pret initial de 50.000 de dolari, dar livrarea este gratuita.


 
Jack Mörd din Seattle, Washington se lauda si el cu o fotografie care il arata pe Nicolas Cage din 1870, la vreme aceea un simplu barbat din Bristol, Tennessee. Asemenarea atat de puternica dintre Nicolas si barbatul care a trait in perioada Razboiului Civil American l-a determinat pe proprietarul pozei sa glumeasca pe seama actorului, castigator al premiului Oscar pentru rolul din Leaving Las Vegas, spunand ca este un vampir care se reinventeaza la fiecare 75 de ani.

 

Nici Mörd nu putea rata sansa de a scoate bani frumosi prin intermediul fotografiei, asa ca a scos-o la licitatie, tot pe eBay, cu un pret de pornire de 1 milion de dolari. "Nu este o fotografie trucata si nu a fost modificata in Photoshop sau in alte programe de grafica", ne asigura proprietarul.




Sa fie vorba de reincarnare? Voi ce credeti?


Sursa foto: Daily Mail
Sursa: filme.metropotam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu