miercuri, 26 octombrie 2011

MIHAIL GORBACIOV spune ca “Ocupati Wall Street” este semnalul unei NOI ORDINI MONDIALE

Iata ce aflam din articolul Mikhail Gorbachev Says Occupy Wall Street Signals an Emerging New World Order:
Pe măsură ce mişcarea “Ocupaţi Wall Street” continuă, apar chipuri necunoscute ce sprijină această mişcare, iar scenarii neverosimile sunt prezentate drept “soluţii”. În timp ce mulţi protestari cer întoarcerea la democraţia de bază şi stoparea conducerii ilegale a băncilor internaţionale, veţi observa că lucrurile stau cu totul diferit – un guvern mondial socialist, îmbuibat, imens – care sprijină mişcarea.
George Soros şi Mihail Gorbaciov, doi dintre cei mai importanţi globalişti din elita mondială a căror opinii se fac auzite peste tot, au muncit într-adevăr timp de mulţi ani la Noua Ordine Mondială şi la tot ceea ce aceasta implică. Oare “Ocupaţi Wall Street” îi prinde pe oameni într-o dialectică hegeliană[1] în care sprijinul oferit protestatarilor se transformă în sprijinul oferit Noii Ordini Mondiale? Iată ce spunea Gorbaciov pe 20 octombrie la Lafayette College.
“Culegem acuma consecinţele unei strategii care nu duce la cooperare şi parteneriat şi nici la traiul într-o situaţie globală. Lumea are nevoie de ţeluri care să-i unească pe oameni. Unii oameni din SUA merg pe idea creării unui imperiu American global, şi asta a fost o greşeală încă de la început. Alţii însă se gândesc la viitorul ţării lor. Marile bănci, corporaţii, încă plătesc aceleaşi bonusuri mari şefilor lor. Pentru aceşti oameni, a existat oare vreo criză?… Cred că America are nevoie de propria ei “perestroika”. Situaţia din întreaga lume nu s-a dezvoltat aşa cum ar fi trebuit. Am văzut degradare acolo unde ar fi trebui de fapt să existe o mişcare pozitivă. Prietenul meu, regretatul Ioan Paul al II-lea a văzut aceste lucruri foarte bine. El a spus: “Avem nevoie de o nouă ordine mondială, una care să fie mai stabilă, mai umană şi mai dreaptă.” Alţii, şi eu m-am numărat printre aceştia, au vorbit despre o nouă ordine mondială, deşi încă ne confruntăm cu o problemă: cum să construim o astfel de ordine mondială? Sunt probleme de mediu, de încetinire a creşterii, pauperitate, criză alimentară… toate acestea se întâmplă pentru că noi nu avem un sistem de guvernare globală. Atunci când vedem că aceste proteste au loc chiar şi în alte ţări, că aproape toate ţările sunt acuma martore acestor proteste, nu putem lăsa lucrurile aşa cum erau în trecut – oamenii doresc schimbare. Şi pentru că vorbim despre schimbare – aceste probleme apărute din mişcările de protest – ne vom găsi treptat calea spre o nouă ordine mondială.
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu