sâmbătă, 8 octombrie 2011

OZN-urile - Extraterestrii i-au vizitat pe mayaşi, dovezi ascunse de către Guatamala- guvernul mexican le expune !

Mayaşi antici au avut contact cu vizitatorii extraterestrii, care au lăsat în urmă dovezi ale existenţei lor, în conformitate cu un documentar mexican nou.
 Câştigătorul Sundance Juan Carlos Rulfo, este pe cale sa realizeze anul viitor  "Revelatiile  mayaşilor - 2012 şi mai incolo" , pentru a coincide cu sfârşitul calendarului Maya, rapoarteaza Wrap.
Producator Raul Julia-Levy, a declarat că factorii de decizie ai documentarului-au fost în colaborare cu guvernul mexican pentru ceea ce a spus ca a fost "binele omenirii". El a declarat că, pentru a colabora a venit direct de la preşedintele ţării, Alvaro Colom Caballeros.
.
"Mexicul va da publicitatii  anumite manuscrise , obiecte şi documente cu dovezi semnificative de contact Maya si extraterestre, precum şi toate informaţiile lor vor fi coroborate de către arheologi, "a spus el. "Guvernul mexican  nu ar face această declaraţie pe cont propriu -. Tot ceea ce spunem, vrem să-l înapoi în sus"
.
Caballeros însuşi a fost evidenţiat prin absenţa sa de la declaraţia eliberată de către Julia-Levy. Până în prezent, ministru al turismului pentru statul mexican de Campeche, Luis García Augusto Rosado, pare a fi oficialul cel mai înalt in rang din guvern pentru a confirma  înregistrarile despre descoperirea vieţii extraterestre, dar el nu e da înapoi.
.
Într-o declaraţie, Rosado vorbeste despre un contact "între mayaşi şi extratereştri, sprijinit de traduceri ale anumitor codice, pe care guvernul şi le-a păstrat în siguranţă în galerii subterane pentru ceva timp". Într-o conversaţie telefonică cu Wrap, de asemenea, el a vorbit despre " tampoane de debarcare în junglă, care sunt de 3.000 de ani ".
.
Documentarul se crede să se concentreze în parte pe secţiunile anterior neexplorate de pe un site la Calakmul Maya, Mexic, precum şi un număr de site-uri din Guatemala, unde funcţionarii merg, de asemenea, sa se documenteze.
.
"Guatemala, cum ar fi Mexic, acasa, la civilizaţia antică-încă-avansat Mayan ... are, de asemenea, păstrat anumite descoperiri provocatoare arheologice secrete, iar acum consideră că este timpul pentru a aduce aceste informaţii în nouul documentar," ministrul Guatemalez de turism, Guillermo Novielli Quezada, a spus într-o declaraţie.
Calendarul Maya se încheie la 21 decembrie 2012, ( Se spune: 28 noiembrie 2011 ), fapt care teoreticienii conspiraţiei au folosit pentru a prezice apocalipsa iminent. Cu toate acestea, în conformitate cu savanţi Mayanisti nu există nici o dovadă că mayaşi se aşteaptă să se întâmple evenimente cataclismice odată ce a ajuns calendarul la deznodămînt sau. Mai probabil, ar putea marca începutul pur şi simplu dintr-un alt ciclu de 5125 de ani .

Sursa si autor: space.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu