joi, 10 noiembrie 2011

11.11.11 Deschiderea portalul Divin

Pe 11.11.11, portalul se va deschide şi primul val al acestor energii divine se va revărsa în fiecare om,  femeie, copil şi amintind tuturor de adevarata noastra natura. Noi suntem fiinţe spirituale eterne născute de energie Sursă. Când ne-am conectat la adevărul nostru şi de a vedea dincolo de sine personalitatea noastră, descoperim măreţia fiinţei noastre şi dragostea interioara, frumusetea, inocenta si valoare care este conţinută în fiecare dintre noi.
Poti sa simti trecerea? Lumina se intensifică pe măsură ce toate se aliniaza la conştiinţa noastră divină în pasul nostru final al transformării noastre evolutive. Energiile triple prezente în 11.11.11sunt un punct de activare pentru energiile divine în toate ale umanităţii, care sa deschida portalul de adevărul despre cine suntem şi despre procesul nostru de ascensiune. Ne sunt oferite o alegere în acest moment să se conecteze la divinitatea noastră.
Oameni din toată lumea se adună pentru a se încălzi în această energie şi să transmită către restul lumii. Este timpul pentru noi să ne amintim adevarata noastra natura. Aceasta este o chemare la trezire, pentru noi toţi să vină împreună şi să se alăture în difuzarea cuvântul.
Vino la 11.11.11 celebrare noastre şi ajută-ne introduce în această nouă energie de cea mai mare frecvenţă la dispoziţia omenirii, la acest moment.
muzica de Craig masterat
Song: Natura Astral http://premieres.com/nadalokah/
site-ul principal de http:// consciouscreationsunlimited.roundtablelive.org /


Sursa: youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu