vineri, 18 noiembrie 2011

Ce stie NASA despre 2012 si nu spune ?

In ultimul timp, zeci de profetii apocaliptice ne bombardeaza din toate partile. Provenind din medii academice sau nu, numeroase persoane ( sa spun personalitati?) se intrec in fel de fel de ipoteze si pareri, despre cam ce ar urma sa se intample omenirii si planetei Pamant in viitorul apropiat.
In spiritul celor de mai sus, academicianul Alexei N. Dmitriev lanseaza o teorie noua conform careia Pamantul asa cum il stim acum, va suferi transformari majore fizice si spirituale iar rasa umana va face un salt colosal in dezvoltarea si evolutia sa fizica si spirituala. Pana acum, nimic extraordinar… Scrieri ale vechilor civilizatii , mediumi celebri si oameni de stiinta spun acelasi lucru .
Ce aduce nou aceasta teorie ? “ Ziua Judecatii de Apoi”, denumirea sub care este cunoscuta , este impartasita si de NASA, desi pastreaza o tacere stranie despre eventualele evenimente care se vor petrece spre sfarsitul anului 2012. Conform comunicatelor facute cand si cand (si doar cand atentia intregii lumi este distrasa de un breaking news J) ne indreptam spre o catastrofa solara majora cu efecte dramatice asupra planetei noastre.
Alexei Dmitriev (care marseaza sau nu !!!) aduce la cunostinta ca, foarte curand, Pamantul , Soarele si toate planetele din sistemul nostru solar, vor intra intr-un nor de energie de origine necunoscuta iar acest lucru ar explica o serie de anomalii recente şi cauza unor evenimente petrecute in ultima perioada. Acest nor conţine atomi de hidrogen şi heliu şi temperaturi de peste 6000 ° C, si este inconjurat de un camp magnetic foarte puternic.
Moartea misterioasa a nenumarate animale, schimbarea polilor, topirea din ce in ce mai agresiva a ghetarilor, furtunile solare extrem de puternice, cresterea fenomenelor meteo extreme, variatia inexplicabila a temperaturilor pe glob, cresterea activitatii seismice si vulcanice, cauzate de misteriosul nor de energie nu ar fi necunoscute organizatiei spatiale NASA.
“ Orice fel de pregatire a omenirii este practic imposibila. S-a ales tacerea, nu numai pentru a preintampina eventuale actiuni de nesupunere la ordinea si ierarhia actuala dar cum ar putea explica ei sau oricare alta organizatie guvernamentala, schimbarile incredibile ale fiecarui aspect fundamental din viata noastra? ”, comenteaza dr. Alexei N. Dmitriev.
Oamenii de stiinta au acceptat faptul ca la intersectia a doua mari probleme: deteriorarea campului magnetic al Pamantului in timpul schimbarii polilor solari prezisa pentru 2012, exista un motiv de ingrijorare cu cat ne apropiem mai mult de acest an. Iata si explicatia acestora:In regiunea din jurul planetei noastre care ne apara de furtunile solare, s-au descoperit doua fisuri mari in magnetosfera Pamantului. In 2012 cand se vor inversa polii Soarelui ( si nu ai Pamantului cum gresit se spune pe multe site-uri), vor avea loc masive furtuni solare care vor afecta Pamantul intr-un mod devastator.In mod normal aceste furtuni solare nu ar trebui sa afecteze Pamantul, dar datorita acestor fisuri descoperite in campul magnetic, violente radiatii solare si electromagnetice vor cauza numeroase probleme vietii cotidiene (Ex: dezactivarea satelitilor de comunicare, a telefoanelor mobile, radiatii cu efecte nocive asupra oamenilor, etc).Deasemenea, Pamantul care va absorbi radiatiile si energiile suplimentare cauzand schimbari in interiorul acestuia, va redisipa aceste energii , formandu-se noi vulcani, activarea celor vechi si miscari ale placilor tectonice.
Puteti urmari mai jos explicatiile Dr.David Sibeck om de stiinta NASA GSFC, autor si coautor a peste 175 articole stiintifice

sursa
http://astrologykom.blogspot.com/2011/06/ce-stie-nasa-despre-2012-si-nu-spune.html
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu