vineri, 11 noiembrie 2011

DOVEZI Extratereștrii „și-ar putea face veacul“ chiar în sistemul nostru solar

Autor: Roxana Bălan
Extratereștrii s-ar putea ascunde în vecinătatea Pământului
www.geocities.com

Extratereștrii s-ar putea ascunde în vecinătatea Pământului

 
Mai multe sonde care ar aparține unor civilizații necunoscute s-ar ascunde în apropierea planetei noastre, informează site-ul www.tgdaily.com.
După ce ieri un consilier de la Casa Albă a declarat că nu exclude ideea existenţei extratereştrilor într-o galaxie foarte îndepărtată și a asigurat că nu are nicio dovadă că aceştia ar fi intrat în contact cu oamenii, cercetătorii susțin acum că aceștia se află chiar în vecinătatea Pământului.
"Imensitatea spațiului, combinată cu faptul că cercetarea noastră e limitată, implică faptul că orice sondă comandată de la distanță și fără pilot, sondă ce aparține unei civilizații extraterestre, ar trece neobservată", au declarat Jacob Haqq-Misra și Ravi Kuman Kopparabu, cercetători la Universitatea de Stat din Pennsylvania.
Aceste sonde s-ar putea ascunde și în centura de asteroizi unde, ar trece neobservate de noi pământenii.
"Puține, poate zero, dintre modalitățile de detecție ar fi capabile să depisteze o sondă care are 1 până la 10 metri", susțin cercetătorii.
"Suprafața Pământului este unul dintre puținele locuri din sistemul solar care a fost examinat aproape în totalitate, la o rezoluție spatială de mai putin de 1 metru", mai spun ei.
Oamenii de știință susțin că aici pe Pământ s-ar putea descoperi semne ale civilizațiilor extraterestre. Niciun studiu făcut până acum nu a fost suficient de precis.
Sursa: adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu