sâmbătă, 3 decembrie 2011

Decembrie, ziua nationala a Romaniei! Cum ne va fi?!?



Previziuni pentru luna decembrie 2011
     Practic majoritatea aspectelor care vor domina luna decembrie, pana in preajma sarbatorilor si implicit dupa au inceput sa se deruleze si sa ia amploare de la data de 19 noiembrie. Asta deoarece Revolutia Lunara pentru luna decembrie se schimba in data de 02 decembrie 2011. Asadar, haideti sa vedem cum va fi vazuta soarta Romaniei in plan astrologic.
     Finalul de noiembrie si inceputul lunii decembrie va fi unul tumultos din mai toate punctele de vedere. In planul meteorologic Romania va fi predispusa la frig, si o atmosfera umeda dar uscata in acelasi timp, astfel incat pana la jumatatea lunii decembrie va trebui sa infruntam frigurile si eventualele ingheturi. O perioada predispusa la miscari seismice de intensitati mai mici si chiar daca va fi o “zguduire” mai maricica, suntem protejati de Pasul Fortunei (cel mai pozitiv element astrologic). Bineanteles ca putem asista la tot ceea ce poate fi mai extrem in materie de fenomene meteo, dar asta nu ar trebui sa ne sperie. Cantitatile de precipitatii sub forma de ninsoare se vor intensifica imediat dupa data de 19-20 decembrie, din punct de vedere astrologic, pentru simplul motiv ca Luna isi va gasi locul in casa fenomenelor meteo.
     Tot pentru luna in curs, dar va trebui sa avem in vedere si acest final de luna noiembrie, incidentele si accidentele in trafic vor cunoaste o intensitate astfel incat posturile nationale o sa prezinte aproape seara de seara incidente si tragedii care pot avea loc pe drumurile Romaniei sau asa cum s-a intamplat in luna noiembrie, cetateni straini sa fie implicati si sa isi piarda viata in accidente din afara granitelor tarii noastre. O continuitate in incidentele cu foc, explozii, incendii, tragedii care au directa legatura cu exploziile si elementul foc. Deasemenea va trebui sa avem grija la erorile care pot avea loc in caminele noastre pentru ca vom mai auzi evenimente gen: intoxicari cu monoxid de carbon, spre nefericirea unora dintre noi. Spuneam eu ca va fi o luna tensionata dar bogata in evenimente negative astfel incat va trebui sa fim informati de pe acum astfel incat sa incercam o atitudine de preantampinare a evenimentelor tragice din trafic, camin si anexele gospodariilor. Casa a trei care reprizinta toate aceste potentiale pericole la care putem fi supusi are directa legatura (daca tot a venit sezonul rece) si cu introienirile si blocajele din trafic. Poate fi o oarna dificila si primele semne cu siguranta cel putin din punct de vedere al temperaturii le vom observa din a doua parte a lunii noiembrie cu continuitate pana la final de luna decembrie.
Ajungem la raporturile si relatiile internationale, un capitol al lunii in care cu siguranta vom sta mult mai bine decat ultimele luni. Este o veste imbucuratoare pentru ca cel putin pentru luna decembrie nu vom mai asista la denigrarea Romaniei ca si tara de diferitele natiuni, care pana la acest moment au mai facut-o. Totusi asta nu inseamna ca unele remarci putin rautacioase nu vor fi facute, insa nu la o intensitate care sa agraveze unele situatii, penibile pentru politicienii romani.
     Si pentru ca tot am pomenit de politicieni. Vom asista pe deoparte la ceea ce am vazut pe micile ecrane si in acest interval, la conflicte interne, indiferent de aparteneta politica, partide sau faptul ca vorbim de opozitie sau guvernare. Va fi o luna in care politicienii din Romania, unii isi vor arata coltii, vor mai musamaliza si din punct de vedere astrologic, in planul politic va fi o luna asemenatoare cu lunile arpilie, mai daca nu mai rau. Se va dori din nou sifonarea si patarea imaginii presedintelui si a celor aflati la guvernare. Se va dori o schimbare a noului guvern, insa opozitia la acest capitol va sta slab. Pe deoparte este protejata, insa Satrun pozitionat in casa a patra nu va avantaja cu nimic actiunile sau manifestarile care pot avea loc in mijlocul partidelor aflate de partea cealata a baricadei. Va fi o luna in care este foarte posibil sa asistam la motiune, insa este mai mult ca posibil aceasta sa nu treaca sau sa fie intarziata pentru luna ianuarie. Pentru ca in preajma sarbatorilor va fi o mica pauza dar dupa trecerea sarbatorilor si inceputul noului an, cu singuranta din punct de vedere astrologic va incepe cu trambete si sunete la “eliminarea” actualului presedinte. Asa ca pentru luna decembrie majoritatea deciziilor venite din partea opozitiei, nu vor fi luate pe un interval favorabil in plan astrologic, asca ca finalul va mai fi intarziat pentru anul viitor. De altfel aceste nemultumri strigate in gura mare si faptul ca cei de la putere nu sunt competenti, vom mai asista la acest gen de faze aproximativ doua saptamani jumatate. Totusi este interesant ca luna dcembrie va fi o luna a schimbarilor, in bine se doreste pentru faza initiala, insa aceste schimbari din partea tuturor factorilor decizionali la momentul actual din tara vro avea efecte negative asupra populatiei din Romanie! In cele din urma vom asista in continuare la unele erori ale partidului aflat la givernare, a primului ministru dar si a presedintelui pentru ca si acolo in interiorul partidului aflat la guvernare cel putin din punct de vedere astrologic se vede o mica razmerita. Practic pentru aceasta luna se doreste o mica revolutionare la nivelul puterii, insa prea putin probabil sa se intample acest lucru in luna decembrie.
     Vom asista incepand din aceasta saptamana la un nou val al arestarilor si unele transformari vizibile, dar negative in ceea ce privesc Ministerele de Justitie, Ministerul de Interne si Institutia Bisericii. Trecerea in nefiinta a unui inalt prelat este foarte probabila pentru ca natiunea isi poate deplange un om apartinand bisericii. Dincolo de toate acestea pe tetrele de operatiuni militare vom putea asista la un nou val de vesti negative cum ar fi trecerea in nefiinta a unui militar care si-a facut datoria. Si pentru luna decembrie, in ceea ce priveste traficul aerian, vor fi nemultumiri si intarzieri, insa nu numai la comapniile nationale ci si cele internationale. O stare de nemultumire care poate veni din randul lucratorilor in Ministerul Invatamantului dar si o posibila schimbare a anumitor oameni importanti si cu functii din justitie de la interne sau chia ministerul apararii.
  Se vor dori unele modificari si schimbari la nivel de sindicate. Acestea pot trece printr-o serie de schimbari majore sau efectiv pentru bugetarii din Romania, sa se anunte ca luna decembrie, din punct de vedere al cadourilor sa fie una cu remuneratii in tichete, bonusuri, cadouri sau anumite sume de bani. Interesant este ca vor fi propuneri si vor fi luate masuri din acest punct de vedere si chiar daca vorbim de mult, putin gestul in sine va multumi pe unii si vor nemultumi pe altii!
Starea de spirit a romanilor pentru luna cadourilor, va fi atipica. Daca fac refrinta la faptul ca Luna reprezinta masle, multimea si starea de spirit a acestora, va fi o luna mai scazuta in ceea ce inseamna emotii si trairi pozitive. Va fi la nivel de natiune, o stare pe deoparte de iritabilitate, nemultumire, pe de alta parte o stare de lehameteala si hai sa spunem, de om care in loc sa se bucure de sarbatorile traditionale, practic nici nu se va mai gandi omul ca in alti ani la bucuriile sarbatorilor petrecute in sanul familiei. Aceasta stare s-a resimtit si anul trecut insa in aceasta luna a lui decembrie 2011, apatia si melancolia dupa vremurile bune vor aduce ingrijorari si nemultumiri mult mai accentuate.
    Incercand sa concluzionez anumite aspecte care s-au pus in miscare din data de 19 noiembrie si efectele lor sunt vizibile. Continuitatea evenimentelor pana in a doua parte a lunii decembrie sunt asa cum se vad si in momentul de fata, adica astazi 22 noiembrie 2011. Financiar nu se intrevad modificari de ultima ora, astfel incat situatia va fi in continuare aceasi. Faptul ca principalele modificari din PSD (opozitie) sunt efectele planetei Saturn pozitionat in casa a patra (reprezinta opozitia), atunci in viitorul apropiat si pe parcursul lunii decembrie vom asista la miscari seismice si o racire mult mai extrema a temperaturilor dar si o continuitatea a evenimetelor in plan politic asemanatoare a ceea ce s-a intamplat in PSD. O luna dificila in toate planurile si cu stari de nemultumire in randul populatiei. Intr-un cuvant, asa cum spunea o vorba straveche:”tara arde si babele se chiaptana” va fi proverbul care va caracteriza finalul lunii noiembrie si inceput de decembrie pana la final de luna!
     Acestea sunt principalele aspecte ale lunii care urmeaza si sa nu uitam ca in data de 01 decembrie, de ziua nationala a Romaniei, vom asista la o serie de evenimente neplacute venite din partea cetatenilor nemultumiti si unele acte care pot fi usor extreme. Insa pentru acest an, celebrele huiduieli vor fi si pentru o tabara si pentru cealalta. O astrograma a Romaniei agitate si care simte nevoia sa se mai “odihneasca” ca si tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu