vineri, 20 aprilie 2012

CREATURĂ MISTERIOASĂ Un bărbat crede că a găsit monstrul din Loch Ness FOTO


O fotografie realizată cu ajutorul sonarului arată o creatură care se deplasează la 23 de metri adâncime, urmărind o ambarcaţiune.

Creatura neidentificată surprinsă în fotografie măsura 1,5 metri. Autorul fotografiei este Marcus Atkinson, care se afla la pescuit pe lacul Loch Ness, din Scoţia. 

Fotografiile surprinse arată că creatura a urmărit nava timp de 2 minute. Unii experţi consultaţi de Daily Mail au spus că nu este vorbe de un peşte sau de alte fiinţe acvatice comune şi se întreabă acum ce ar putea fi în aceste imagini. 

"Sonarul nu minte. Când m-am uitat pe sonar, am văzut ceva foarte lung care se mişca în spatele vasului meu", a spus Atkinson. 

Există însă şi o părere care pare să lămurească situaţia. Simon Boxall, expert în viaţă submarină, spune că, având în vedere că fotografia a fost realizată în timp ce ambarcaţiunea era în mişcare, este foarte posibil ca subiectul fotografiat să fie compus din mai multe bucăţi. Ar putea fi alge, spune Boxall, sau mai multe vietăţi fotografiate la un loc. 

Imaginile surprinse pot fi văzute AICI.

Monstrul din Loch Ness este un animal care nu face parte din nicio familie sau specie, dar despre care se spune că trăiește în lacul Loch Ness din Scoția. 

Monstrul din Loch Ness este unul din cele mai cunoscute animale studiate de criptozoologie. Dovezile despre existența acestui animal sunt alcătuite din puține, dar mult disputate, fotografii și înregistrări cu sonarul: nu au fost descoperite schelete, urme, exemplare vii sau țesuturi. 

Localnicii au botezat monstrul Nessie, un nume folosit azi în toată lumea, încă din anii 1950.

Sursa: REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu