luni, 30 aprilie 2012

Cum să elimini surplusul de apă din organism


Există mai multe alternative naturiste de a scăpa de retenţia de apă. Reţinerile de apă în organism sunt o problemă pentru femeile care vor să slăbească şi nu reuşesc chiar dacă nu au făcut excese.
Pentru a elimina consumul de apă bea doi litri de apă pe zi / FOTO: http://www.semneletimpului.ro

Glezne umflate, senzaţia de balonare sau kilograme în plus. Sunt doar câteva dintre problemele pe care le pune retenţia de apă, dar pentru care există câteva soluţii naturiste, scrie utilecopii.ro

Pentru început consumaţi apă, căci deşi pare ciudat consumul a doi litri de apă pe zi chiar poate fi utilă: ajuta la circulatia fluxului lichidelor din corp si a presiunii care o exercita vasele de sange.

Nu consuma sare! Desi sarea e cea care condimenteaza orice mancarea, acesta ajuta la retinerea apei. Bea ceai! Ceaiurile in special papadia au efecte diuretice. Astfel daca bei 2-3 cani pe zi te vei simti mult mai bine.
Consuma vitamine si minerale. Vitamina C si A ajuta la intarirea vaselor capilare si favorizeaza circulatia.
Banane, căci acestea sunt bogate in potasiu si iti dau un plus de energie. Varza, care este un cunoscut ingredient al curelor de slăbire, are un efect diurectic natural. Stafide, căci sunt bogate in potasiu si sunt excelente pentru o gustare.

Iaurt, căci daca ai probleme cu tranzitul intestinal iti recomandam iaurtul, care in plus te ajuta si cu retentia de apa. Gheata, căci dupa o zi grea, aseaza cuburi pe gheata pe talpa pentru a favoriza dezumflarea membrelor si totodata maseaza-le cu o crema ce contine menta pentru o senzatie racoroasa sau levantica  pentru un efect calmant.


Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu