luni, 30 aprilie 2012

Descoperire remarcabila. Doua mamifere extrem de rare au fost fotografiate pentru prima data. FOTO


Locurile in care este greu de ajuns se conserva cel mai bine si ascund secrete dintre cele mai diverse, suna o regula din biologie. Doua fotografii facute in jungla necalcata de om din arhipelagul filipinez au scos la iveala 2 specii de mamifere rare.
Potrivit io9.com, insula Negros, ce apartine de Filipine, este un loc neatins de om, zona in care vegetatia a crescut in voie timp de sute de ani.
Acolo se ascund si animale rare, nu numai specii de plante care nu se gasesc in alta parte, printre ele fiind specii de caprioare si de porc mistret.
O echipa de cercetatori voia sa afle de mai multe vreme ce se ascunde in jungla de pe insula Negros. Principalul punct de interes a fost un platou aflat in mijlocul insulei, sub nivelul marii, loc greu accesibil.
Misterul unei locatii de vis din Polonia! Nici macar oamenii de stiinta NU reusesc sa-i descopere misterul
Acolo, oamenii de stiinta au instalat 20 de camere de luat vederi ce puteau functiona si pe intuneric, totul pentru a nu deranja animalele.
Experimentul a reusit. Informatiile conform carora speciile fotografiate pe insula exista, fiind confirmate.
Savantii au recunoscut ca sistemul celor 20 de camere-capcana, care contineau senzori de miscare si care erau adaptate pentru orice fel de conditii, era singurul mod de a afla cum arata animalele prezente acolo.
Sursa:  stirileprotv.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu