duminică, 1 aprilie 2012

Mesaj Mira din Consiliul Înalt Pleiadian


prin Valerie Donner 30 martie 2012
Salutări, eu sunt Mira. Sunt încă din Consiliul Înalt  Pleiadian, cu toate acestea, datorită urgenţei timpurilor de pe Pământ sunt concentrată acum pe deplin cu voi. Am o opțiune care va ocupa poziția mea până când este timpul pentru mine să revin la Consiliul Înalt  Pleiadian.
Această modificare nu este despre frică. Este vorba despre nevoile  planetei voastre și vieții pe Pământ. Aşa cum am împărtăşit cu voi anterior, suntem experţi în procesul de ascensiune. Este ceea ce facem. Noi mergem la planete diferite şi să le ajutăm cu acest proces. Pământul este pe calea sa spre conștiința mai înaltă. Noi nu suntem singurul sistem planetar , care este o parte a Consiliului de pe Pământ. Ne unim cu altii pentru a aduce un nou mod de viaţă – un salt dimensional.
Pe măsură ce progresul continuă nu va mai fi nevoie de multe dintre modalităţile actuale  tridimensionale de viaţă pe Pământ. Lipsa va deveni domeniul trecutului. Lăcomia, înşelăciunea, ura, teama, concurenţa, serviciul în slujba sinelui personal,  războiul, controlul, şi multe alte modalităţi negative de a fi, se vor schimba. Acest lucru va permite energiilor de iubire, serviciului în slujba altora, cooperării, unității, abundenței, păcii și binecuvântărilor minunate să prevaleze în vieţile voastre.
Pentru unii dintre voi modalităţile de ființare în a cincea dimensiune ar putea suna ca în basmele voastre. Vă asigur că acest lucru nu este cazul. Cu toate acestea, atunci când o planetă se mută din frecvenţele  tridimensionale joase  sunt  unii, mai ales cei care au fost în control, ce recurg la mijloace extraordinare pentru a menţine controlul. Aceasta este ceea ce se întâmplă acum. Aceste fiinţe prospera din frica voastră. Ea devine scopul lor final pentru a avea o fortăreață pentru voi. Ei nu doresc să vadă ca Pământul sau voi ascensionează.
Din cauza acestor strategii, sunt pe deplin atentă la procesul de pe Pământ. Avem experţi de toate tipurile pentru a vă ajuta în a vă ridica mai sus de provocările actuale. Noi înţelegem că aceste strategii întunecate pot părea copleşitoare, dar vrem să vă asigurăm că acest lucru nu este cazul. Suntem aici pentru a oferi iubire și sprijin. Noi va vom acompania pe voi şi Pământul în energiile mai înalte. Acesta este un proces complicat  care are loc pe deplin.
Monitorizăm de asemenea progresele Pământului. El este în regulă dar are încă multă purificare și curăţare de făcut. Imaginaţi-vă câtă lipsă nemiloasă de respect pentru Pământ, a creat dezechilibre. El merită toată iubirea şi atenţia pe care i-o putem da.
Sunt, de asemenea, aici, datorită unor situaţii potenţiale emergente,( care îşi fac apariţia) precum şi non-emergente. Aceste potenţiale necesită o acţiune rapidă uneori. Ca parte din echipajul de la sol, ar putea să vi se ceară să intrați în acţiune. Cea mai mare parte a omenirii este încă distrasă şi adormită. Flotele navelor noatre vă înconjoară. Creatorul nostru a luat în considerare toate posibilităţile. Veți şti ce să faceți atunci când va sosi timpul.
Spre acest scop, mai multe evenimente vor avea loc pentru restul anului 2012 şi pentru mai mulţi ani după acest an. Veți fi ocupați. Această perioadă poate fi un moment de tristeţe şi de pierderi pentru că mulţi aleg să facă ascensiunea lor pe această parte( NT- în spirit). Unii pur şi simplu nu au corpuri sănătoase, și le este teamăde e nergiile înalte, sau se simt compleți în alte moduri, astfel că aceștia vor face tranziţia.
Oricare ar fi alegerile care sunt facute vă asigur că îi veți vedea pe cei dragi din nou. Ei vor fi cu voi. Aceștia vor fi bine îngrijiţi şi iubiţi, fie dacă sunt într-o formă fizică sau nu.
Creatorul nostru este o fiinţă iubitoare şi plină de compasiune. Deşi vi se vor cere multe, chiar mai multe vă vor fi date. Există multe Fiinţe mărețe cu voi și Pământul, chiar acum. Suntem pur şi simplu la o respiraţie distanţă. Urmăriți la ceea ce se întâmplă în cerul vostru. Acordaţi atenţie la nevoile altora. Concentraţi-vă pe iubire, nu frică. Cunoașteți că sunt aici pentru a vă servi pe voi şi Pământul în iubire şi pace.
Sunt Mira din Consiliul Înalt Pleiadian.
picture by  Hartmut Jager
Traducere- Eliza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu