duminică, 22 aprilie 2012

OMUL CRIST cu Corp de Lumina



1.- Dragi colegi; azi vom merge impreuna pe un alt drum(Potential)
Printr-un Matrix al aceluiasi vesnic moment de ACUM
In care vom vedea cum Creatorul pe Sine s-a facut Om(Noi/Voi)
Din Virf Coborindu-si Constient Frecventa, la Baza VIETII prin SINEA SA de ,,POM,,.
2.- Si cum Create din Punctul Zero al Maretiei Sale
Creatorul prin OM Isi(Ne) ofera Mari  Potentiale.
Pe care Creatorul doreste in Constiinta Noastra a Fi focalizate
Ca Noi Matrixuri viitoare prin NOI/VOI experimentate.
 3.- Caci prin Arhitectura acelor Mari Potentiale mai jos etalate
Creatorul prin NOI/VOI isi impinge Creatia mult mai departe.
Si de aceea NOI/VOI ne indreptam spre un Nou Orizont Superb si Fabulos
Imbibati de Iubirea si Lumina in care NOI/VOI suntem UNICUL Cristos.
 4.- Autocreat la Singular
Cit si la Plural
Identitate ca Obiectiv,
Dar prin Subiectiv,
Esti Crist Individual,
Esti Crist Colectiv,
Esti Crist Pariticipativ.
 5.- Ca identitati, SUNTEM ESENTA Celui ce ESTE
Si prin NOI/VOI, EL Singur isi Creaza propria Poveste.
 6.- Iar Povestea Civilizatiei Terrei celei NOI
EL si-o creaza in ACUM, prin multitudinea de EU-ri:NOI/VOI.
 7.- Si in Multitudinea Iluzorie de Eu-ri NOI/VOI ca Plural
Esenta Divina ca EU SUNT UNUL, este doar un Simplu SINGULAR.
 8.- ACUM jocul Holografic, spre Noua Terra ne indreapta Optimist-Obiectiv
Prin Eu-ri de NOI/VOI, UNIFICATE Constient in CRISTUL COLECTIV.
 9.- Asa ca prin inima ta fi total Imaginativ, Inspirativ, Intuitiv,
Ca pe Noul Pamint sa fii mereu un CRIST Participativ.
 10.- Mai este doar un pas peste o treapta,
Si de-aceea curajos paseste simplist
Fiindca gestul acesta te-ndreapta,
Spre starea cea Noua de Crist.
 11.- Dragi Colegi, pentru a vorbi despre acele Mari Potentiale exprimate anterior, este necesar sa ne definim locul in cadrul Creatiei si a Creatorului atit ca Individualitati aparente cit si ca Unitate Colectiva aflata in jocul manifestarii.
 12.- Din acest considerent, vom aborda acum viziunea Generala despre Creator.
Despre Creator, putem spune faptul ca EL ni se prezinta in doua Ipostaze.
13.- Prima ipostaza este aceea in care Creatorul ne apare ca o SupraFiinta/Supra Fiintare Nemanifestata si unde Constiinta noastra Individuala nu are Acces.
 14.- A doua ipostaza este aceea in care Creatorul nostru ne apare ca Divizare(aparenta) in  Fiintari Individuale dar si Colective, adica o Multitudine de Entitati ce fiinteaza si reprezinta insasi Manifestarea de Sine a Creatorului Unic.
 15.- Dintr-o alta perspectiva, am putea spune faptul ca putem da o definitie a Creatorului nostru, prin utilizarera cuvintelor PREEXISTENTA si EXISTENTA .
 16.- Privind de jos in sus, adica de la Noi(ca Individualitati aparente) spre Creator ca si Fiintare Totala careia ii apartinem in totalitate ca aspecte de Sine Divin, Creatorul Nostru in Existenta sa este definit de trei elemente ale Constientizarii de Sine si anume:
- Vidul( O imensitate Nemarginita) sau Nimicul;
- Potentiale Infinite existente in acest Vid/Nimic dar nedefinite, ne aduse in manifestare;
- Si Constinta Creatorului, adica Punctul Zero sau Centru Vidului/Nimicului cit si Centru Potentialelor Infinite nedefinite, nemanifestate.
 17.- In Punctul Sau Zero de Constiinta(Constienta este inclusa in Constiinta),Creatorul SIMTE(Este in EMPATIE ca Stare de Sine) TOTAL toate cele trei Elemente ce-l definesc: Vidul/Nimicul, Potentialele Infinite si Constiinta de SINE ca AUTOCONSTIENTIZARE.
 18.- In Punctul Sau Zero de Constiinta, ca si AutoConstientizare de Sine, ca si Constiinta a Vidului/Nimicului si ca si Constiinta a Potentialelor Infinite, Creatorul este definit ca Pozitie a Fiintarii sale prin Ipostaza de EXISTENTA.
 19.- Aici in interiorul/locul sau stadiul de Constientizarea a Sa ca si EXISTENTA, Creatorul  isi are sediul central Impersonal si Subiectiv, din care EL Obiectivizeaza/Materializeaza din Sinea Sa tot ceea ce Noi cunoastem ca Matrixuri/Holograme/ Programe/Noi Creatii/Noi Universuri/Noi Dimensiuni, cit si Multitudinea de fiintari aparent divizate si cunoscute de noi sub denumirea de Entitati, Regnuri, Ierarhii.
 20. -Daca telepatic i se pune Creatorului intrebarea: CE se afla dincolo sau deasupra EXISTENTEI TALE ? Raspunsul Creatorului va fi : TOT EU SUNT, dar ca PREEXISTENTA a EXISTENTEI MELE .
 21.- In Concluzie, Creatorul Nostru Este Concomitent atit PREEXISTENTA cit si EXISTENTA. Iar In Interiorul EXISTENTEI sale avem Constientizarea de Sine ca Punct Zero, Constientizarea Vidul/Nimicul/Nemanifestatului, si Constientizarea Potentialelor Infinite pe care intr-un tot Unitar le SIMTE ca Identitate de Sine, o Identitatea din care Creatorul se AutoCreaza ca Manifestare pentru o Eterna AutoConstientizare de SINE Divin.
 22.- Sa intram acum pe calea Marilor Potentiale de care vorbeam la inceputul acestei prezentari.
Perspectiva Marilor Potentiale, surprinde viziunea reala a Continuarii Experientelor noastre in Interiorul Creatorului in alte Matrixuri ,,Viitoare,, dar avind o Noua Calitate data de Bogatia Intelepciunilor Individuale si Colective extrase tot de NOI/VOI din Unicitatea Experimentului 3D terestru ce se incheie in curind.
 23.- Aceste Mari Potentiale sunt ATRIBUTELE EXCLUSIE ale Starii de CRIST Individual dar si Crist Colectiv in mod concomitent.
 24.- Starea de Crist Manifestat, este Sinonima cu Magia si cu Miracolul in Ipostaze mereu Noi si mereu Inedite si mereu Infinite.
 25.- Atingerea Starii de Crist manifestat , este la un pas in fata noastra. Si ca niciodata pina acum in istoria spirituala a Terrei, O Constienta Individuala(Omul) care se manifesta Cristic, are marele avantaj de asi Metamorfoza si Transmuta corpul fizic de la frecventa 3D la frecventa 5D in Corp de Lumina Nemuritor.
 26.- Anul 2012, nediscriminatoriu pune la Dispozitia Omului atit la nivel de Constiinta, cit si la nivel de Corpuri, inclusiv corpul fizic, Energii Noi de Inalta Frecventa care Metamorfozeaza si Transmuta intreaga Fiintare Om in mod Accelerat, spre atingerea Statutului de OM CRIST cu Corp de Lumina.
 27.- Energiile Noi pe care Musai sa le incorporam si sa le manifestam pe tot parcursul anului 2012, pentru atingerea Statutului de OM CRIST cu Corp de Lumina, nu sunt Usoare. Dar acestea ni se ofera fiindca NOI/VOI le-am ,,comandat,, si pentru ca vin pe masura puterii noastre de a le utiliza.
 28.- Pleiadeeni au Spus: Corpurile Voastre Fizice vor fi Imbaiate in Energie Noua. Energia Noua va fi Simtita destul de Puternic de catre Sistemul Nervos. Sistemul Nervos este Interfata dintre Universul Invizibil si Vizibilitatea carnala a corpului fizic ce trebuie sa se obisnuiasca din mers cu incorporarea Energiei Noi si Radierea ei spre Exteriorului lumii fizice exterioare.
 29.- Nu va speriati daca simtiti invariabil cum Energia Noua va Bombardeaza efectiv Sistemul vostru Nervos, aducind cu sine diverse Simptome neplacute, uneori un tremur mai blind sau mai pronuntat al corpului vostru fizic, sau o balasare a coloanei vertebrale ca un fir de trestie in bataia vintului: Kundalinii urca spre crestet.
 30.- Simptomele rezultate din Bombardamentul Energiei Noi asupra Sistemul vostru Nervos, poate fi datorita existentei unui blocaj de energie joasa, poate fi datorita unei rezistente a zonei la noua Metamorfoza si Transmutatie spre care este canalizata, sau efectiv poate fi datorita unei Energii Noi Foarte Mari/Puternice care inunda zona cu Simptome. Vedeti unde va incadrati.
 31.- Nu Toata Lumea are aceleasi Simptome si nu toata lumea incorporeaza aceiasi cantitate de Energie Noua atit la nivel de Constiinta cit si la nivel de Corpuri pina la cel fizic. Alegerea Cantitatii si Intensitatii Energiei Noi destinata Incorporarii, Fiecare si-a ales-o la nivel de Spirit, si chiar daca nu Constientizati acest lucru in starea de veghe, puteti SIMTI ACEST LUCRU PRIN INIMA VOASTRA.
 32.- Indiferent de maximum de Energie Noua pe care un Om poate s-o Incorporeze, Volumul si Intensitatea Energie Noi destinata Incorporarii este Supravegheata de Entitati de Lumina(Conform unei intelegeri prealabile la nivel de Spirit), care ne sustin pe fiecare in parte in mod exclusiv, pentru a nu ne provoca daune corpului fizic in procesul incorporarilor. DE aceea, nu va fie teama. Colaborati si comunicati cu aceste Entitati de Lumina.
 33.- Tot referitor la Energia Noua, Adamus ne spune: Corpurile voastre sunt izbite cu energie.
Vă amintiţi când am spus că anul 2012 este anul livrării? Anul livrării – multă energie vine de pretutindeni; energie vine de la exploziile solare, mai mari ca oricând, mai ,,rele,, ca oricând, energii vin din Pământ, din toate tărâmurile. Energie de pretutindeni vine. Voi aţi cerut asta. Acum o primiţi şi vă plângeţi. Haideţi să respirăm adânc în spaţiul nostru sacru….
 34.- Haideţi să respirăm adânc. Este uimitor că vă ţineţi aşa de bine acum, având în vedere câte se petrec. Este uimitor că trupul vostru nu s-a prăbuşit.  Voi înţelegeţi cu toţii că ADN-ul vostru este refăcut, reconstruit. Sunteţi în curs de construcţie. Voi refaceţi volumul, nivelul de lumină şi energie pe care îl puteţi aduce în realitatea voastră. Chiar dacă în unele zile este foarte intens şi încercaţi să închideţi acestea, nu puteţi. Există un volum imens de lumină şi energie.
 35.- Dupa cum vedeti Dragi Colegi, Statutul de OM CRIST cu Corp de Lumina presupune refacerea/reconstruirea si functionarea ADN-ului la 12 spirale. Asta Stiti, dar mai este ceva suplimentar care ne priveste pe toti laolalta si va rugam sa nu uitati: cele 12 Spirale/Catene functionale ale ADN—ului personal sunt doar o etapa a Ascensiunii noastre.
 36.- Inca de pe acum, INTENTIONATI fiecare spre un numar de Spirale/Catene ADN reconstruite si functionale, intre 13 si 18, ca fiind ceva Natural pentru NOI/VOI . Odata ce ESTI CRIST Manifestat si ai Corpul de Lumina Functional, ai nevoie de Un Corp de Lumina Foarte Puternic si cu Cel mai mare Numar de Spirale/ Catene ADN de Lumina Functionale. Doar astfel putem Infaptui Magia si Miracolele de care stim cu totii ca sunt posibile. Va dorim Succes.
Aprilie 2012
Constiinte ale Punctului Zero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu