marți, 1 mai 2012

FORTA REZONATOARE


Cunoaşteţi cu toţii cu siguranţă “Secretul”, Legea Rezonanţei, structura energetică a corpurilor subtile ale omului, măcar în principiu, măcar la nivel de idee aţi auzit de chakre, de plexuri, de corpuri astrale, cauzale, budice etc., meridiane energetice, de aură, de treimea acestei lumi, despre geometria sacră (începând cu floarea vieţii până la construcţiile eteric-energetice care sunt baza lumii fizice), despre cei doi centrii ai corpului fizic – la nivel energetic: inima şi mintea, despre kybalion, despre textele vedice sau despre profeţiile Hopi, despre Dogoni, despre Kundalini sau corpurile Ka şi Ba, despre glandele înălţării aflate în creier (hipofiza şi epifiza – cunoscute sub numele de pineală şi pituitară), despre frecvenţele sacre, despre elementele de bază ale lumii fizice (pământ, apă, foc, aer şi eter), despre reîncarnare, despre Isus, despre Buddha, despre Mahomed, despre munţii sacrii în formă de piramidă sau despre piramidele din Egipt, Peru sau din Retezat, despre poveştile ascunse în folclor despre uriaşi, zâne, spiriduşi, despre MAGIE. DA. Deschide urechile şi încearcă să înţelegi acest cuvânt: MAGIE!
Ce nu îţi spune nimeni, sau în fine, poate că mesajul e acolo, dar e atât de diluat pentru că, vezi tu, fiecare vede un cvartal al realităţii, nu poate surprinde întrega frumuseţe şi dacă o face nu vei auzi decât tăcere sau imposibilitatea de a o exprima. Pentru că şi acolo, în materia eteric-filigranică a gândurilor, a cuvintelor rostite sau scrise, ne reculegem în imposibilitatea exprimării non-esenţei materiale care ne este bază pentru TOT. Toată lumea care a pornit pe o cale sau alta în căutarea adevărului, sau a sinelui superior, sau măcar şi-a pus câteva întrebări fundamentale în legătură cu scopul sau cu structura din spatele realităţii, găseşte peste tot “sfaturi”, în câteva cazuri chiar ajutoare reale pe acest drum, dar nu va găsi nicicând mai mult de atât. Pentru că TU eşti cel care trebuie să facă aceşti paşi, TU eşti cel/cea care trebuie să conştientizeze poziţia şi atitudinea faţă de TOT ceea ce ESTE. Sau poate că şi acest lucru e super tocit şi răsfoit, poate chiar cu scop pentru a intra în derizoriu, în a contracara bunul-simţ şi trăirea în inimă.
http://ottophoto.com/kirlian/kirlian_1/kirlian23.jpg
TU, OM, înainte de toate EŞTI… exişti, fiinţezi într-o neîntrerupere eternp, acum într-o ipostază parţială, privind realitatea printr-o crăpătură de uşă, în cel mia bun caz. Nu trebuie să uiţi niciodată un lucru, e de o importanţă covârşitoare dar nu trebuie să te afunzi în el mai mult decât simţi şi gândeşti că trebuie. Pune bunul simţ pe masă, oricât ai avea şi foloseşte-l cu inima deschisă, având mintea şi toate simţurile activate:
EŞTI O PARTICULĂ CUANTICĂ ÎN CÂMPUL CONŞTIINŢEI ŞI RADIEZI ÎN CONTINUU LA FRECVENŢA LA CARE TE AFLI ÎN ORICE MOMENT, FIE CĂ EŞTI TREAZ, DORMI, MEDITEZI, ALERGI, EŞTI VIU, EŞTI ÎN COMĂ, EŞTI MORT, EŞTI BUCUROS SAU TRIST.
Nu există început sau sfârşit, în absolut nici bine sau rău ci doar polarităţi ale aceleiaşi energii pentru ca ego-fiinţarea să poată exista, acel joc alb-negru în care le poţi concepe la nivel mental ca diferenţe. În acest balans sus-jos tu eşti într-o anume stare de vibraţie pentru că toate structurile tale materiale, începând cu palpabilul corp fizic şi terminând cu corpul atmic sau budhic, sunt formate din împletirea unei unde de lumină care vibrează în jurul unei gravitaţii care se naşte ca intenţia a informaţiei pe care o porţi în suflet. Deci fiecare moleculă a corpului tău rezonează la stările pe care le ai, FĂRĂ ÎNTRERUPERE! Oricând, starea ta generală informează nu numai celulele corpului tău fizic, dar şi structurile subtile de exemplu ale corpului astral (desigur există şi conexiune inversă, dar nu este la fel de important de menţionat pentru aspectul pe care încerc să îl subliniez aici) dar în continuare şi toate structurile vii de pe planetă, planeta înseşi, sistemul solar, galaxia, universul, TOT ceea ce e delimitat de planul conştiinţei tale… în principiu cam TOT. Partea bună e că, în universurile superioare ca şi nivel de vibraţie, protecţia faţă de vibraţiile joase e naturală şi dată de frecvenţa înaltă a acestor structuri. Dar AICI şi ACUM lucrurile stau puţin diferit. Nu înseamnă că trebuie acum să porţi o cruce şi să faci mătănii pentru că ai călcat din greşeală pe o gâză sau ţi-a scăpat o înjurătură în trafic. E vorba de ceva mult mai mare şi mai subtil. Ceva ce poate porni acel pas pe care unii au început deja să îl facă. Să se deschidă înţelegând aceste legături, între-văzând aceste legături pe care le au cu toţi şi toate şi pornind la a se schimba mai întâi pe ei în consecinţă cu gândurile şi sentimentele care îi animă. ECHILIBRU. ECHILIBRU. ECHILIBRU. De trei ori echilibru în orice manifestare fizică, pentru o stare de sănătate perfectă, o atitudine de ocrotire a tuturor sistemelor vii, de non-dezechilibrare a proceselor naturale, de echilibru în rice manifestare psihică, pentru o stare de sănătate psihică perfectă şi o gândire şi atitudine pozitivă, de ocrotire faţă de tot ceea ce reprezintă potenţial şi probabil şi faţă de orice manifestare în orice plan sau context şi echilibru a proceselor spirituale, care conţin deja ceea ce am menţionat mai sus dar şi elementele nevăzute, abia intuite, către care trebuie să ne îndreptăm pentru a le echilibra şi pe primele.
http://fc01.deviantart.net/images/large/indyart/fantasy/Spiritual_Energy.jpg
ZÂMBESC :) . Pentru că atunci când zâmbesc, toate celulele mele mă imită, ca un fractal creat pe un zâmbet. Energia acestui gest îmi ridică vibraţia foarte mult. Undeva în fundal cântă o muzică înălţătoare, combinat cu plimbarea pe care am făcut-o cu picioarele goale prin iarbă, sunt undeva în mine şi eu, mă aflu în câmpul conştiinţei mele, cât de centrat pot eu în acest moment RADIIND în continuu frecvenţa mea unică ce are legătură cu energia mea spirituală combinată cu intenţia şi frecvenţa sufletului ciclurilor de încarnare pe care am fost de acord să le acopăr în aceste vieţi minunate AICI pe planeta albastră. Nu întâmplător GAIA e albastră pentru că e corespunzătoare unui anume ciclu, care corespunde unei anume chakre, unei anumite zone din Univers (vers – parte dintr-o poezie, de lumină de data asta) şi pentru că înspre ea trebuie să privim ca să înţelegem şi către cer-Soare ca să integrăm. RADIEZ această informaţie pe care o transmit pe toate căile tuturor, o puteţi simţi venind ca un val de neoprit peste toate structurile voastre subtile, trebuie doar să îi daţi timp să se instaleze în firesc. Restul, alegerea, paşii sunt contribuţia fiecăruia.
Fiţi bineveniţi cu toţii pe NoulPământ!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu