marți, 1 mai 2012

Hilarion Mesajul săptămânii: 29 aprilie – 6 mai 2012


Preaiubiților,
Vedem din acest punct de vedere numeroase transformări care au loc în inimile unui număr tot mai mare din cadrul umanităţii decât oricând înainte. Pe măsură ce aceștia se vor trezi și transforma în ei înşişi , energia pe care o creează crește exponential pentru a cuprinde un câmp și mai mare în jurul atmosferei Pământului, care, la rândul său stimulează mai multe inimi pentru a se trezi şi transforma. Fiți conştienți, Dragilor, de marea putere pe care o deţineți şi exercitați, în timp ce trăiți vieţile voastre de zi cu zi. “Mareața Prezență  aici și acum.”, Spune aceste cuvinte de multe ori pentru a vă alinia cu aspectele voastre mai înalte care acum încep să vină mai aproape de voi.
Începeți să aveți conversaţii interioare mai conştiente cu Sinele vostru Înalt, în timp ce vă desfășurați sarcinile voastre pământeşti şi multă îndrumare vine la voi. Fiți deschiși și receptivi la fluxul de cuvinte şi gânduri care vin la voi. Priviți la gândurile care au un efect pozitiv asupra ființei voastre cât și la cele care creează forţe opuse în interiorul vostru și care vă oferă un sentiment de nelinişte şi anxietate. Acelea sunt cele care trebuie să fie încă modificate de voi,  în gânduri, care încurajează şi sunt plăcute. Să știți că la acest moment în timp, toată lumea de pe Planetă trece prin aceste experiente, pe măsură ce se confruntă cu umbrele din interior.
În acest fel toate iluziile și minciunile pe care fiecare persoană și le-a spus sieși sunt considerate pentru ceea ce sunt şi când se întâmplă acest lucru, are loc o schimbare spre un mod mai bun de relaționare . Dacă sunteți sinceri în căutarea voastră pentru o mobilitate ascendentă în tărâmurile mai înalte de conștiință, aceste provocări vor fi văzute de către voi, ca mari revelatii de patrundere in aspectele voastre profunde care vă propulsează şi, uneori, vă catapultează, într-o realitate dimensionala mai înaltă  unde tot ceea ce manifestați este de un ordin mai înalt. Este pentru acest scop, pentru care ați curăţățat şi transmutat astfel că drumul inainte este umplut cu mai mare uşurinţă şi graţie.
Nu este decât o singură direcție acum şi aceea este înainte. Alegerile au fost deja făcute în cadrul fiecărui suflet, iar acum cei care au urmat calea îngustă intra pe propria lor cale. Pe măsură ce fiecare vă aliniați la adevărata putere şi întrupați mai mult şi mai mult din sinele real, modificările care au avut loc în interiorul vostru vor deveni mult mai vizibile pentru cei din cercul vostru de activităţi şi veți fi văzuți şi auziți în moduri în care nu ați mai fost înainte. Lumina voastră iluminează acum corpul vostru fizic şi pătrunde în fiecare celulă.Oamenii din jurul vostru vor crede că dețineți secretul Fântânei Tinereții şi cu adevărat, aşa este.
Pe măsură ce acest proces va continua, veți deveni toți exemple vii pentru alţii de urmat. Va deveni evident că ştiți ce vorbiți, deoarece dovezile vor străluci în faţa lor. Acum este foarte important ca fiecare gând, cuvânt si fapta să vină din cea mai înaltă integritate din interior. Un lider trebuie să fie dispus să facă ceea ce spune așa că va fi evident că sunteţi un astfel de om. Poziția voastră de ambasadori ca Emisari ai Luminii începe să fie observată şi ne bucurăm că este aşa!
Până săptămâna viitoare …
Eu sunt Hilarion
© 2012 Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana (Soo-tam-ah) Păstrător al simfoniilor Grației

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu