luni, 21 mai 2012

Stiri 21.05.2012…


Dragii mei,am ales sa va descriu, etapa premergatoare acestui eveniment important al eclipsei inelare de soare.
Am sa folosesc un stil mai telegrafic de prezentare, dar cititi printre randuri, si simtiti energia cuprinsa in aceste informatii. Este ca e minunata, nu-i asa?
Inca din 19 Mai, s-au realizat si securizat conexiunile cu soarele Alcyone la un alt nivel. Aceasta conexiune a fost realizata de fratii nostri solari de pe Alcyone, sub forma unor multitudini de spirale care se constituiau in 2 tuburi de lumina. Aceste conexiuni s-au facut direct cu nucleul Mamei Pamant. In acel moment, s-a activat (vizualizati luminat) gridul (reteaua) cristalina a Pamantului, avand in puncte cheie marile cristale atlante (chiar intr-un loc era gol, cristalul lipsea, dar conexiunea cu dublura lui eterica era facuta, si atunci a fost materializat, ca si cum a fost ridicat din nucleu. Locatia era undeva in zona Pacificului, un nod foarte important.). De asemenea piramidele s-au activat (o sa apara informatii cum ca luminau sau emiteau sunete). Acest grid cristalin vizualizati-l ca pe o dublura a Pamantului, iar in momentul atingerii maximului a fost proiectata o dublura eterica la o anumita distanta care s-a constituit intr-o bariera protectoare. Aceasta intreaga retea era  conectata cu nucleul, practic fiecare nod cristalin era conectat cu inima Mamei Pamant.
In acel moment craniile de cristal (13 ca numar) s-au conectat intre ele avandul ca centru pe nr. 13 (MAX) si au format un fel de elipsa ce s-a localizat intre nucleu si gridul cristalin, interconectandu-se cu acestea
Astfel suportul energetic si informational pentru ceea ce urma a fost realizat.
Spre seara, a fost transmisa matricea NONdimensionala a Mamei Pamant.
Aceasta este practic noua matrice a urmatoarelor etape de evolutie. Contine tiparele urmatorelor 3 dimensiuni, dupa care v-a fi inlocuita.
Se constituie ca o sursa si in acelasi timp backup pentru Mama Pamant. Actiunea ei va incepe imediat cand Mama Pamant va iesi din bucla atemporala si isi va reface matricea conform cu noul prag evolutiv.
Lucratorii Federatiei Galactice, si nu numai s-au pozitionat in punctele “cheie” cu rol de observatori dar si de a modera sau traslata emisiile. in continuare Hatorii monitorizeaza activitatea solara, in zilele urmatoare emisia de masa solara in special catre Pamant va fi foarte intensa, masiva chiar, dar totul face parte din Programul de Sarbatori care a fost pregatit pentru noi.
Pot sa va comunic ca, au fost inchise, definitiv o serie de gauri de vierme, prin care se infiltra spre sistemul nostru solar, cu directie Pamant, o anomalie energetica, controlata de , sa le spunem, entitati cu o alta vibratie. Acesta anomalie s-ar fi constituit ca o “sugativa” a emisiilor din pleiade, impiedicand declansarea noului stadiu de evolutie. A fost greu, deoarece dupa inchiderea acestor gauri de vierme a aparut una foarte mare, care era practic ascunsa de celelalte. Aici chiar a fost o lupta ptr. inchiderea ei, si pentru asta multumim fratilor nostri din Federatia Galactica.(Nota D.G : http://ireport.cnn.com/docs/DOC-719922 )
  Odata inchisa si aceasta gaura de vierme, asupra sistemului nostru solar s-a format ca un fel de vortex, ce a adus un anumit tip de energie si de informatii impreuna cu, cum sa le zic, anumite entitati despre care vom vorbi atunci cand se va putea. Acest lucru a pecetluit calea nostra (ca si planeta) si anume, inainte. Ca oameni avem privilegiul sa ALEGEM. Nimeni nu va interfera cu Liberul Arbitru al fiecaruia dintre noi
Si uite asa a inceput  !!!
…. va urma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu