luni, 25 iunie 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (9b)



Să vedem însă ce "nenorocire" s-a petrecut de fapt: în anul 2008, banca principală a ţării este naţionalizată; krona, care este moneda Islandei, s-a devalorizat puternic, iar stocurile de piaţă au fost blocate. Ţara a intrat în faliment, poporul a protestat în faţa Parlamentului şi în scurt timp a reuşit să obţină alegeri anticipate, care au dus la demisia primului ministru şi a guvernului său.

Ţara se afla însă într-o situaţie economică dificilă. Înapoierea datoriei faţă de Marea Britanie şi faţă de Olanda, creditată de politica financiară dezastruoasă a băncilor mari ale ţării, ar fi însemnat ca poporul islandez să plătească timp de 15 ani, cu o dobândă de 5,5%, suma de 3,5 miliarde de euro.

În faţa acestei perspective sumbre, în anul 2010 poporul iese din nou în stradă şi cere realizarea unui referendum. Preşedintele ţării anunţă tema referendumului, care este refuzul de a mai plăti aceste datorii şi totodată el convoacă o adunare populară; în martie 2010 referendumul şi negarea datoriei externe sunt votate de 93% din populaţia ţării. Între timp, guvernul nou ales a demarat o investigare pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili de criza în care ajunsese ţara.

Mulţi directori de firmă, preşedinţi şi bancheri au fost atunci arestaţi. De asemenea, Interpol-ul a emis un mandat de arestare pe numele lui Sigurdur Einarsson, preşedintele uneia dintre băncile falimentare din Islanda.

În paralel este ales un comitet civil de persoane integre, căruia i se dă sarcina de a rescrie Constituţia ţării, care trebuia să includă lecţiile învăţate din criza consumată şi care avea să înlocuiască vechea Constituţie daneză după care ţara fusese guvernată până atunci. Astfel sunt aleşi 25 de cetăţeni care nu aveau nicio afiliere politică, dintr-un total de 522 de candidaţi.

Pentru a candida la acea listă, tot ceea ce trebuia să îndeplineşti era să fii adult şi să fii susţinut la candidatură de alte 30 de persoane. Grupul celor 25 de persoane a început să lucreze la scrierea Constituţiei în februarie 2011, ţinând cont de feluritele situaţii prin care ţara trecuse până atunci. Noul text al Constituţiei va trebui aprobat atât de Parlamentul actual al ţării, cât şi de cel de după noile alegeri.

Deşi în prezent economia Islandei se află pe un curs ascendent şi ţara a început să prospere, oficialităţile nu au uitat deloc spectrul falimentului care a cutremurat guvernul în urmă cu patru ani; astfel, în ultima săptămână - la unison cu planul general de arestare a cabalei criminale masonice - la Londra şi Reykjavik au fost arestaţi 9 bancheri responsabili de colapsul financiar al ţării în 2008.

În concluzie, Islanda a oferit o lecţie tuturor ţărilor despre felul în care se poate lupta cu eficienţă împotriva "elitei" satanice. Etapele principale pot fi rezumate astfel: demiterea în totalitate a guvernului; naţionalizarea băncii principale; referendum astfel încât poporul să decidă singur asupra măsurilor de natură economică care vizează întreaga ţară; arestarea şi condamnarea celor responsabili de falimentul ţării; rescrierea Constituţiei ţării de către un grup din mijlocul poporului.

Am fost noi informaţi despre aceste transformări extraordinare de natură socio-economică în Islanda, care au repus în mod evident ţara nu doar pe linia de plutire, ci chiar i-au oferit un aer de prospeţime, de independenţă sănătoasă şi de avânt al dezvoltării în chiar mijlocul crizei şi marasmului economic mondial?

A existat în ţară la noi vreo analiză sau dezbatere pe acest subiect, ori au fost comentate aceste evenimente din Islanda pe vreun canal de radio sau televiziune? Cu toţii ştim că acest lucru nu s-a petrecut, deoarece mass-media putredă de corupţie şi aservire faţă de "elita" masonică a avut grijă să ignore aproape cu desăvârşire acest exemplu minunat al felului în care un popor poate să devină liber şi suveran pe destinul său. În esenţă, Islanda a demonstrat că există o cale sigură şi precisă prin care sistemul corupt şi viciat, impus de "Iluminaţi", poate fi înfrânt, oferind în acelaşi timp o adevărată lecţie de democraţie întregii lumi.

Exemplul Islandei ne arată un adevăr zdrobitor în legătură cu "elita" masonică: îndată ce ea este lipsită de resursele financiare, iar sistemul de îndatorare este abolit (după modelul pe care l-au aplicat islandezii), puterea şi influenţa cabalei criminale se reduce practic la zero.
Situaţia actuală a omenirii, coroborată cu anumite necesităţi de evoluţie cosmică ce au fost menţionate anterior, determină însă o acţiune mult mai drastică şi radicală, care constă în forţarea "Iluminaţilor" de a înceta definitiv acţiunile lor malefice pe planeta noastră şi totodată de a răspunde pentru faptele lor abominabile în faţa populaţiei globului.

Această acţiune este urgentată la diferite nivele mai mult sau mai puţin oculte, prin anunţuri ce au un caracter excepţional. Insider-ul Drake a ţinut să avertizeze grupul de acţiune al generalilor de la Pentagon împotriva "elitei" masonice că "spaţiul de manevră" s-a redus aproape la zero în ceea ce priveşte arestarea "Iluminaţilor" şi că aceste arestări trebuie să înceapă neîntârziat, pentru a permite civilizaţiilor extraterestre benefice să demareze seria etapelor absolut necesare în planul de pregătire a omenirii pentru ascensiunea care urmează.

Unii channelers precizează că în lunile care au rămas până la sfârşitul acestui an, planeta va începe să manifeste din ce în ce mai des şi mai puternic anumite semne ale transformării ei la nivel vibraţional. Astfel, cel mai probabil ea va fi zguduită de o serie de cutremure relativ puternice, precum şi de creşteri ale nivelului mărilor şi oceanelor, care vor ameninţa astfel viaţa oamenilor din anumite zone ale lumii.

Totuşi, civilizaţiile ET benefice care asistă procesele extraordinare ale transformării planetei noastre au transmis că aceste cutremure vor fi ţinute - prin intermediul monitorizării şi al intervenţiilor tehnologice extrem de avansate - la un maxim de 7 grade pe scara Richter. În ceea ce priveşte populaţiile din zonele care vor fi afectate de creşterea nivelului oceanelor ori de valurile tsunami, acestea vor fi evacuate cu ajutorul navelor Federaţiei Galactice a Luminii. Oamenii vor avea suficient timp pentru a urca la bordul uriaşelor nave (OZN-uri), însă aceasta va fi exclusiv alegerea lor. Cu alte cuvinte, toţi cei din zonele afectate, care vor fi anunţaţi de posibilitatea de a fi evacuaţi prin intervenţie extraterestră, vor avea de asemenea posibilitatea să opteze să rămână, pentru a fi salvaţi de acţiunile guvernamentale ale statelor respective.

Alte opinii tind să împărtăşească ideea că astfel de manifestări catastrofale nu vor avea loc, însă adevărul este că predicţia unor evenimente de acest gen - fie într-un sens, fie în altul - nu poate fi în mod precis făcută nici chiar de civilizaţiile ET benefice, care au capacitatea tehnologică de a influenţa multe dintre procesele geodezice, de "convulsie" ale planetei. Ele chiar intervin - în limitele acţiunii divin integrate - pentru a micşora impactul unor manifestări violente sub forma cutremureleor, erupţiilor vulcanice sau inundaţiilor pe planeta noastră, însă nu putem totuşi vedea în aceste intervenţii o rezolvare integrală a acestor fenomene, în primul rând pentru că planeta este ea însăşi un spirit în manifestare, care are propriile lui modalităţi de înţelegere şi rezolvare a problemelor cu care se confruntă.

Prin urmare, mai curând putem vorbi despre o acţiune interactivă între tendinţa planetei de a se reconfigura pentru a corespunde noului nivel de vibraţie energetică, acţiunile extraterestre şi eforturile omenirii de a contribui la saltul vibraţional ce va avea loc în curând.

Totuşi, nimic din planurile evoluţiei planetare nu va putea fi realizat dacă "elita" satanică a masonilor nu va fi arestată cât mai repede. Tocmai de aceea a fost emis ultimatumul conform căruia, dacă membrii cabalei criminale nu se predau până la data de 21 iunie, atunci civilizaţiile ET benefice vor demara unele proceduri speciale de îndepărtare a acelor fiinţe malefice pentru totdeauna de pe Pământ.

Drake a precizat că, în paralel, o parte dintre imensele fonduri colaterale au fost deblocate şi ele vor începe să fie distribuite pentru a ajuta transformările ce vor urma. Suntem informaţi că unele dintre marile bănci ale lumii sunt gata să cedeze conducerea, activele şi managementul lor astfel încât acestea să fie integrate în noul sistem financiar şi economic, ca parte a trecerii puterii din mâinile cabalei criminale a masonilor în cele ale unei omeniri libere şi suverane pe destinul ei.

Totodată, a fost emis un ordin de blocare timp de 90 de zile a activităţii de tranzacţionare pentru Banca Reglementărilor Internaţionale, care după cum se ştie, reprezintă banca principală prin intermediul căreia "Iluminaţii" realizau mare parte dintre ingineriile financiare criminale, menite să supună şi să sărăcească din ce în ce mai mult populaţia globului.

Practic vorbind, ne apropiem de "momentul zero" al resetării sistemului financiar şi economic mondial. Este deja un fapt public că Europa nu va fi ajutată de Rezerva Federală a Americii şi nici vice versa. Naţiunile care nu sunt aliniate la sistemul bancar central mondial deja nu mai tranzacţionează în dolari, astfel încât această valută nu mai este accesibilă cabalei criminale din direcţia respectivă.

Pe de altă parte, Rezerva Federală a Americii nu mai este nici ea capabilă, aparent, să tipărească o nouă şarjă de bancnote. Nici varianta cu declanşarea unui război masiv, în scopul diversiunii, nu mai reprezintă în prezent o opţiune de salvare pentru membrii "elitei" satanice; nu numai că ei nu mai au bani cu ce să-şi plătească "mercenarii" care ar acţiona în această direcţie, dar în plus civilizaţiile ET benefice au anunţat în repetate rânduri că nu vor permite izbucnirea unui nou război, cel puţin nu a unuia atomic. În concluzie, se pare că "Iluminaţii" nu mai au nicio carte pe care să mizeze, iar sfârşitul lor este inevitabil.

Acum, totul este doar o problemă de timp când va avea loc acest sfârşit.

Suntem foarte aproape de începutul unor acţiuni reale care vor demonstra fără nicio îndoială că omenirea va fi martora sfârşitului abrupt şi definitiv al cabalei criminale a masonilor. Totul a fost îndelung planificat astfel încât arestările să se petreacă într-un timp foarte scurt. Toţi "venerabili" au fost identificaţi şi amănuntele arestării lor au fost minuţios planificate, astfel încât operaţiunea să decurgă rapid şi fără complicaţii.

[continuare în partea a douazecisispatea (in curand)]

Sursa: AIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu