miercuri, 27 iunie 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (10c)



De altfel, sunt binecunoscute scandalurile foarte mari şi problemele aproape insurmontabile cu care se confruntă în acest moment Vaticanul; o parte dintre aceste aspecte au ajuns chiar în atenţia publică în ultima lună. Actualul Papă este depăşit de situaţie, iar cardinalii de la vârf "se sfâşie" între ei; acţiunea Archon-ilor întrupaţi din grupul iezuit are astfel urmări teribile.

Alex Collier face precizarea că evenimentele care vor urma vor fi de aşa natură, încât să nu-i facă pe oameni să venereze fiinţele ce vor acţiona slujindu-se de o tehnologie înaltă şi demonstrând astfel puterea lor pe pământ, ca fiind semizei. Guvernele marilor puteri ale lumii (care sunt corupte de forţa de influenţă a cabalei criminale masonice) vor dori să impună această idee, în dorinţa lor de a asupri în continuare populaţia lumii prin inocularea unor credinţe false.

Totuşi, Collier spune că toate aceste aspecte vor ieşi la iveală până la sfârşitul anului 2012. El afirmă, la unison cu informaţiile oferite de Cobra despre planul şi acţiunea pleiadienilor prin Operaţiunea Stardust 2, că forţa malefică a cabalei criminale va fi anihilată toată deodată. Aceasta se corelează cu modul de acţiune al "prafului" de nanoparticule, care a fost infuzat de pleiadieni în corpurile "Iluminaţilor".

Revenind la "istoria galaxiei noastre" şi a felului în care a apărut şi s-a insinuat răul în cadrul civilizaţiilor umane care au populat-o, se pare că totul îşi are originea în constelaţia Lira, în care rasa umană a început să se dezvolte de pe principii de expresie liberă, universală. O bună sinteza asupra evoluţiei rasei umane în galaxie poate fi citită într-un articol din revista Cosmos aici: revistacosmos.ro.

Rasa umană a trăit şi s-a dezvoltat în diferite sisteme stelare din Lira aproximativ 40 de milioane de ani, având o orientare preponderent agrară. Existenţa oamenilor era abundentă şi prosperă, iar traiul lor era fericit şi cu o înţelegere superioară a naturii. La un moment dat una dintre planetele din Lira, care era locuită de rasa Strămoşilor Primordiali umani, a fost găsită şi survolată de o navă uriaşă a rasei reptiliene, care provenea din sistemul Alpha Draconis.

Cele două rase (lirană şi draconiană) s-au suspectat reciproc şi se temeau una de cealaltă. Conform cu afirmaţiile lui Alex Collier, reptilienii au fost prima rasă din galaxie care a descoperit tehnologia călătoriilor interstelare; după ce au descoperit planeta Bila a "liranilor" (locuitorii rasei umane din Constelaţia Lira) şi au văzut abundenţa, frumuseţea şi resursele ei naturale, reptilienii (draconieni) au decis să o supună şi să o controleze.

Iniţial, ei şi-au oferit ajutorul sub o formă înşelătoare, însă liranii au dorit să cunoască mai multe despre reptilieni înainte să accepte conlucrarea cu ei; atunci draconienii au înţeles în mod greşit atitudinea liranilor, comunicările dintre cele două rase au fost întrerupte şi ca urmare reptilienii au distrus trei dintre cele 14 planete locuite de oameni în sistemul Lira, omorând mai mult de 50 de milioane de fiinţe umane.

Liranii au continuat să fie urmăriţi şi "vânaţi" de reptilieni şi se poate spune că acela a fost de fapt momentul istoric în care draconienii au început să considere rasa umană ca fiind o simplă sursă de hrană.

Totuşi, este important să menţionăm că nu toate rasele reptiliene sunt malefice, ci doar o mică secţiune din acestea a alunecat pe această pantă în decursul timpului. Facţiunea reptiliană malefică reprezintă însă forţa de represiune a populaţiilor umane din galaxia noastră, prin introducerea unui sistem de conducere bazat pe frică şi pe linie ierarhică.
În acelaşi timp, această rasă reptiliană a devenit extraordinar de versată în manipularea genetică.

Ceea ce ei fac, este că sosesc pe o planetă, cuceresc rasa respectivă, iar apoi îi alterează informaţia genetică în conformitate cu propriile lor interese. Din nefericire, draconienii consideră formele de viaţă pe care ei le-au creat sau le-au alterat în decursul timpului ca pe nişte resurse naturale. Ei sunt de asemenea şi cei care au creat prima rasă umană pe planeta noastră; iniţial această rasă a fost implementată pe Marte, iar apoi ea a fost adusă pe Pământ. Rasa primordială a liranilor a fost combinată cu 21 de alte rase, rezultând rasa noastră (Homo Sapiens Sapiens) la nivelul planului fizic.

La începuturi, molecula de ADN conţinea 12 spirale complete, însă un grup de civilizaţii din Constelaţia Orion, care a dorit să controleze umanitatea, a suprimat 10 din cele 12 spirale, pentru a ne bloca astfel progresul şi evoluţia. Însă de ce ar fi vrut ei să facă acest lucru? De ce ar fi vrut orionienii să nu lase omenirea să evolueze spre o cunoaştere superioară şi chiar totală a universului şi a originilor sale spirituale?

Motivul este acela că orionienii (care în realitate sunt o sub-rasă reptiliană a draconienilor) şi-au dat seama cine suntem noi, oamenii, la nivelul profund al sufletului. Astfel, ei au aflat că rasa noastră face parte dintr-un grup de constiinte-energii care au creat rasa umană, infuzand-o cu posibilitatea evoluţiei proprii, a libertăţii depline şi a expresivităţii plenare în manifestare.

Pe de altă parte, draconienii reptilieni creează rase care să funcţioneze ca o resursă naturală doar pentru propria lor plăcere şi pentru confortul lor. Draconienii aveau legende foarte vechi care vorbeau despre un război între ei şi această rasă numită Paa Tal, care se opunea filosofiei lor asupra vieţii şi libertăţii în Creaţie. Este posibil ca această rasă de conştiinţe foarte evoluate (Paa Tal) ďż˝ care de fapt este un cuvânt din limba draconiană ďż˝ să fie identică cu aşa-numiţii Fondatori, adică acel grup de conştiinţe care există în cea mai înaltă dintre dimensiunile Manifestării (a 12-a) după sistemul pus în discuţie şi integrat în evenimentele actuale, despre care vorbeşte Sal Rachele în cărţile sale şi despre care el ďż˝ ca channeler al acestor conştiinţe foarte inalte, Fondatorii ďż˝ afirmă că sunt cele care au creat rasa umană, sădind-o mai apoi în univers.

Interesant este că orionienii şi-au dat seama despre adevărata natură a rasei noastre datorită versatilităţii extreme a emoţiilor umane. Din acest punct de vedere cel puţin, se poate spune că nu există nicio altă rasă în univers care să prezinte o asemenea complexitate a trăirilor şi totodată a modificării lor într-un timp foarte scurt.

Pentru orionieni, dar şi pentru multe alte rase de fiinţe extraterestre care ne-au studiat perioade foarte lungi de timp, fiinţa umană reprezintă un mister, deoarece nicio altă rasă de fiinţe nu reuşeşte să aibă o detentă emoţională atât de mare şi nici o trăire psihică atât de complexă; de pildă, pentru civilizaţiile ET este o mare uluire cum o persoană poate să manifeste ură şi peste doar un minut ea să fie cuprinsă de un sentiment adânc de iubire sau de compasiune.

Pe de altă parte, draconienii reprezintă cea mai veche rasă reptiliană din univers. Strămoşii lor au sosit în universul fizic dintr-o realitate paralelă sau, cu alte cuvinte, dintr-un aşa-zis univers alternativ, adică dintr-o altă dimensiune. Nimeni nu ştie cu precizie când anume s-a petrecut acea venire a draconienilor în universul fizic, dar putem totuşi presupune că aceea a fost, cel puţin într-o anumită măsură, un fel de "cădere", deoarece dimensiunea a treia (3D), adică dimensiunea fizică, este o dimensiune existenţială "la limita de jos" a Manifestării.

În legătură cu acest subiect, Alex Collier afirma că andromedanii (civilizaţia extraterestră care l-a contactat) nu ştiu nici ei precis cum au ajuns reptilienii în universul fizic, însă din informaţiile pe care le-au aflat prin interacţiunea cu alte rase interdimensionale a rezultat că draconienii au fost aduşi de o anumită rasă inteligentă în universul nostru, fiind mai apoi pur şi simplu "plantaţi" în sistemul Alpha Draconis, adică acolo unde exista probabilitatea cea mai mare ca ei să supravieţuiască.

Problema a apărut ulterior, atunci când draconienii au început să răspândească ideea că ei au fost primii în acest univers, ca rasă, venind aici înaintea rasei umane; prin urmare, ei şi-au format părerea că erau îndrituiţi să aibă supremaţia în galaxie, iar toate celelalte rase să li se supună.

Astfel a luat fiinţă ideea de dinastie regală, de linie ierarhică şi de linie de sânge genealogică. Totuşi, rasa umană nu a fost deloc dispusă să recunoască acest lucru şi ca urmare între cele două rase (reptiliană şi umană) a izbucnit un conflict îndelungat care s-a ramificat în războaie complexe pe întreg cuprinsul galaxiei.

Reptilienii au cucerit multe sisteme solare şi civilizaţiile care le locuiau, alterând din punct de vedere genetic majoritatea formelor de viaţă pe care le-au întâlnit. Aria din galaxie care este cel mai des populată de sub-rasele draconiene este uriaşul sistem Orion, precum şi sistemele Rigel şi Capella.

Formaţia psiho-mentală a acestor rase este axată într-o proporţie uriaşă pe cultivarea egoului şi a individualităţii; ca atare, ele s-au orientat mai mereu către acţiuni de cucerire, invazie, manipulare şi stăpânire a altor rase şi planete care erau mai puţin evoluate, folosind tehnologia pentru a le controla şi domina.

Această atitudine care s-a răspândit aproape peste tot în galaxie este ca un război aparent fără sfârşit, făcând pacea să devină o raritate în universul local în care ne aflăm, deoarece reptilienii consideră că cea care domneşte este frica, în timp ce iubirea este considerată a fi un sentiment slab, având virtuţi minime.

Ideea principală a reptilienilor-draconieni este aceea că rasele care sunt mai slabe decât ei trebuie să li se supună şi să devină astfel sclavele lor. Acest sistem de credinţe şi valori este promovat încă de la naştere în cadrul raselor reptiliene, în care mama ďż˝ după ce dă naştere fătului -, îl abandonează pentru ca acesta să se descurce singur în viaţă. Dacă cel născut reuşeşte să supravieţuiască, el este mai apoi preluat şi crescut de o castă războinică draconiană, care îl foloseşte mai apoi pentru luptă, pentru antrenamente sau pentru spectacol.

Prin urmare, putem observa că reptilienii par să se fi blocat la acest nivel al supravieţuirii, din care ei nu prea mai pot să iasă. Aceasta înseamnă că ei nu-şi pun deloc problema să se oprească din răul pe care îl pot face altor rase şi în acest fel ne putem explica îndârjirea cu care ei continuă să reziste şi să se împotrivească transformărilor fundamentale care vor avea loc în curând pe Pământ.

Din nefericire, în conştiinţa lor este gravată foarte profund ideea că nu pot avea niciodată încredere în oameni. Baza îndoctrinării lor ideologice este aceea că rasa umană se află la originea răului în galaxie pentru că ea a invadat acest spaţiu atunci când draconienii se aflau deja în ea, urmărind ca să-i înfometeze pe draconieni şi să-i facă să muncească din greu pentru a dobândi materialele ce stau la baza existenţei lor.

[continuare in partea a treizecisiuna (in curand)]

Sursa: AIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu