miercuri, 27 iunie 2012

Lumea fara cancer: Povestea Vitaminei B17 (1985)


Vitamina B17 – previne și tratează cancerul!
Pancreasului i se atribuie funcţia de a ţine în frâu procesul necontrolat de înmulţire a celulelor în corpul uman, adică cancerul. Ce se întâmplă atunci când pancreasul nu funcţionează normal și nu poate lupta efectiv cu celulele cancerigene? Are natura și pentru astfel de cazuri o soluție? Pentru cei ce cred în teoria trophoblast a cancerului răspunsul este simplu și … pozitiv: DA!
Soluţia este așa-numita Vitamină B17, cunoscută și sub denumirea de Amygdalin sau Laetril. Nu încercaţi să găsiţi în cărţile de medicină informații despre această vitamină. De ce? Fiindcă nu este recunoscută de medicina oficială… De ce? Bună întrebare…
Și totuși, cum poate Vitamina B17 lupta împotriva cancerului? Autorul cărţii “O lume fără cancer”, G. Edward Griffin explică acest fenomen. Molecula Vitaminei B17 este compusă din două componente, o aldehidă benzoică (benzaldehida) și o cianură. Dacă despre aldehida benzoică, probabil, puţini au auzit, despre cianură cred că majoritatea au citit măcar câte ceva. Privite aparte cele două substanţe sunt foarte toxice, în componenţa Vitaminei B17 devin însă inofensive. Astfel de exemple în natură se întâlnesc destul de des. De exemplu clorul (Cl) este toxic în formă pură, dar este inofensiv în sarea de bucătărie (NaCl).
Vitamina B17 este, de fapt, miracolul căutat de medicină de sute de ani: o posibilitate de a distruge celulele cancerigene fără a dăuna țesuturilor sănătoase. Acestea din urmă conţin totuși o cantitate mică de Beta-Glucosidase, ceea ce ar însemna că Vitamina B17 poate distruge latent și ţesuturile neafectate de cancer, mai ales organele amintite mai sus (splina, ficatul și glandele endocrine), care conţin cantităţi importante de Beta-Glucosidase.



Descarca documentar: Link 1
Articol original: A World Without Cancer: The Story Of Vitamin B17 (1985) | Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Filme Documentare Online 
Sursa: http://documentare.digitalarena.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu