marți, 26 iunie 2012

DE CE NE AFLĂM AICI.


Mesaj din partea Fedreației Galactice a Luminii.

(15 iunie 2012; channeler: Greg Giles)

Gândurile și expresiile de care ne folosim în relația cu voi nu trebuie considerate , uneori, adliteram. Observăm că mulți cititori iau cuvintele noastre prea literar. Unele dintre exprimările noastre au valoare metaforică. De fapt, cînd suntem în legătură cu voi, încercăm să vă transmitem anumite gânduri, idei, concepte, informații, în forma pe care o considerăm mai ușor de asemilat.
Atunci când vă furnizăm informații particulare și specifice despre un eveniment ce urmează, sau sugestii despre cum să va imbunătățiți gradul de interpretare a comunicărilor noastre, ne permitem să folosim unele metafore. Dar nu totdeauna modul metaforic de exprimare este nimerit în comunicări.
Oricum, noi ne străduim să nu creăm confuzii de interpretare a mesajelor pe care vi le transmitem. Este justificat să avem grijă de cât de corect ne sunt interpretate aceste mesaje deoarece conceptul general pe care vi-l stabiliți în zona interpretării lor va sta la baza oricăror înțelegeri viitoare. Nici un fel de confuzie nu trebuie tolerată în relația voastră cu noi.
Avem multe de făcut împreună,  în viitor și, la un moment dat, erorile de interpretare pot costa scump.
Noi simțim că voi alegeți mai cu seamă exprimarea directă, comunicarea fără ocolișuri, fără menajamente. Asta este un mod mai bărbătesc de comportare. Când procedăm astfel, constatăm că suntem mai bine și mai corect înțeleși.  
Noi vă cerem vouă, celor care ne citiți mesajele, să faceți interpretările asupra lor, fără precipitare, fără grabă, pentru ca sensurile să nu vă scape. Unii dintre voi vă grăbiți, ne citiți mesajele mult prea repede, fără a le aprofunda și, din acest motiv, nu reușiți să înțelegeți în mod adecvat ceea ce noi urmărim să vă comunicăm.
Vedem cum, unii dintre voi, citiți doar selectiv, conținutul acestor comunicări, sărind peste pasaje imoportante și asta poate crea o eroare importantă de interpretare globală. Alții, vă simțiți datori să aveți și voi partea voastră de contribuție, ceea ce , în principiu, n-ar fi rău. Dar, uneori, adăugirile voastre au la bază o greșală de interpretare a mesajului. Unele comentarii pe care le faceți asupra materialului citit denotă o neînțelegere exactă a exprimărilor și intențiilor noastre.
Toate acestea, ne-au determinat să ne referim la acest subiect, intenția și dorința noastră fiind să nu fim înțeleși greșit, dintr-o superficială citire a mesajelor.
Vă rugăm, nu interpretați cele de mai sus ca o preferință a noastră de a se face  doar comentarii pozitive. Primim cu același interes și aprecierile negative, poate critice, căci din ele vom înțelege ce mod de comportare și exprimare să folosim pe viitor, pentru a ne face cât mai corect înțeleși.

Acum, dorim să ne referim la prezenta noastră misiune în legătrură cu planeta Pământ. Influențați sau nu, mulți dintre voi demonstrați inexactități sau o completă confuzie asupra motivelor pentru care suntem aici, în jurul planetei voastre.
Vrem să lămurim această problemă și să înlăturăm orice fel de dubii asupra intențiilor noastre.
Noi, Federația Galactică a Luminii, ne aflăm aici, în acest punct al universului în care vă aflați voi, la cerearea Creatorului nostru (care este și al vostru), adică al Celei Mai Înalte Autorități a acestui Univers.
Creatorul nostru a decretat că noi, cei din tărâmurile superioare, vă vom ajuta pe voi, oamenii de pe planeta pe care o numiți Pământ, în această perioadă în care sistemul vostru planetar trece prin modificări extrem de importante, pe calea ridicării voastre la o frecvență de vibrație superioară. Creatorul a dorit ca, prin ajutorul pe care civilizațiile din afara sistemului vostru planetar vi-l acordă, să fiți pregătiți corespunzător pentru a ascensiona într-o dimensiune superioară, în cele mai bune condiții și într-un număr cât mai mare, fără a ne abate de la respectarea Legii Liberului Arbitru, decretată, încă de la început, de către Creator.
Am primit această sarcină cu bucuria pe care o resimți atunci când îți ajuți neamurile, prietenii și ființele dragi.
Aveți posibilitatea de a ne folosi capacitățile și tehnologia de care dispunem, în toate domeniile vieții și spiritualității, fără ca pentru aceasta să vi se pretindă ceva.  Alegerile sunt ale voastre și nimeni nu va execita asupra voastră presiuni pentru a accepta sau renunța la ceva. Dreptul vostru de a alege va fi respectat, fără abatere.

 Colectivitatea umană este privită , la nivel superior, ca o singură entitate colectivă, formată din câteva miliarde de ființe. Noi, acestei mari entități ne adresăm, deși nu pierdem din vedere că ea este formată din toate ființele umane de pe planetă. Voința, concepția, nivelul de înțelegere, hotărârea acestei mari entități contează, până la urmă. Însă, toată evoluțiua, toate acumulările, toată experiența umanității, rezultă din comportamentul, gândirea și acțiunile pe care le are fiecare ființă umană, luată separat. Ca oriunde, hotărârea colectivității contează. Este o medie. Există un prag , un nivel minim necesar, pentru ca o caracteristică, o decizie să prevaleze. Dacă acel nivel nu se atinge, schimbarea nu poate avea loc. Găndurile și acțiunile fiecăruia dintre voi sunt determinante; din fiecare picătură rezultă șovoiul care-și crează albia pe care curge. Fiecare dintre voi, luați ca entitate separată, aveți nivelul vostru propriu de vibrație. Media tuturor nivelurilor de vibrație ale entităților componente, dă nivelul general de vibrație colectivă al umanității. Ce rezultă de aici? Rezultă că, la nivel macro, doar Conștiința Colectivă contează. Valoarea acestei Conștiințe este dată de totalitatea conștiințelor individuale ale fiecărui individ. Dealtfel, suntem convinși că acest concept nu vă este necunoscut. 
Prin urmare, frecvența vibrațională de ansamblu a energiilor pe care fiecare dintre voi le aduceți în conștiința colectivă a lumii voastre este cea care decreteză ce noi putem sau nu putem face pentru voi la un moment dat. Ceea ce noi dorim să facem pentru voi este una iar ceea ce voi, la nivel de colectivitate,  ne permiteți să facem pentru voi este cu totul altceva.
Rețineți acest foarte important concept! Degeaba un număr limitat de ființe umane doresc o evoluție rapidă, dacă marea majoritate nu o dorește. Din acest motiv, fiecare dintre voi, cei care înțelegeți și vă străduiți să evoluați, trebuie să facă tot ceea se poate pentru a-i trezi și pe ceilalți. Conștiința lor , ca și a voastră, este parte componentă  a Conștiinței Generale.
Marile prefaceri de pe planeta voastră nu se pot produce doar cu suma conștințelor înaintate ale omenirii ci ca urmare a nivelului rezultat din toate conștiințele oamenilor de pe planetă (buni sau răi). Acest nivel trebuie să aibă o valoare anume, pentru a se putea declanșa procesul de ajutorare a civilizației umane. Puteti intelege aceasta? Are aceasta sens pentru voi?
Aceasta este ceea ce vă sugerăm vouă, celor care v-ați trezit și care înțelegeți alegerile și opțiunile celor din jurul vostru pe care ar trebui să-i ajutați să se trezească. Puteți acum înțelege mai bine de ce noi tot spunem că suntem gata, că suntem pregătiți să începem, dar voi constatați că nu prea se întâmplă mare lucru în realitatea voastră. Sincer, asta este și frustrarea noastră, care așteptăm de atâta timp să se…..trezească “copilul”. Repetăm că treaba voastră este să difuzați cât mai multora înțelesul corect al mesajelor noastre, să oferiți explicații, dacă vi se cer, lăsându-i pe ei să aleagă.
Nu aveți norme de îndeplinit, ori un număr anume de ființe umane de trezit ci doar sarcina de a vă răspândi lumina.  Cu cât mai multe ființe se vor trezi și se vor decide să intre în procesul de ascensionare, cu atât vibrația generală a umanității va crește și lumina verde, pentru noi, se va arăta, însemnând că putem , în sfârșit, începe.
Greg Giles
                           Sperăm că am clarificat suficient punctul nostru de vedere și unii dintre voi au înțeles bine ce vrem noi și ce ar avea ei de făcut.
Vom monitoriza, în continuare rețelele voastre de socializare online, pentru a colecta informații și pentru vedea dacă comunicarea aceasta  și celelalte au efectul scontat.
Noi vă mulțumim pentru timpul pe care ni l-ați acordat astăzi și vă spunem că mesajul de astăzi nu v-a fost  prezentat ca o metaforă, ci într-o manieră directă, așa cum place pământenilor.
Fiecare gând și acțiune pe care le aveți de-a lungul zilei intră în conștiința colectivă, al cărui nivel alege evenimentele viitoare, pe care le veți experimenta împreună.
Dorim ca voi toți să alegeți cu o mai mare grijă și cu mai multă înțelepciune gândurile pe care le emiteți în fiecare moment, pentru că ele sunt energii a căror importanță puțini dintre voi o cunosc cu adevărat.
Vă mulțumim pentru timpul pe care ni l-ați acordat astăzi și așteptăm cu nerăbdare să comunicăm din nou.

Noi suntem Federația Galactică a Luminii.

Sursa:http://ascensionearth2012.blogspot.com
           (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu