marți, 26 iunie 2012

Dezvăluire ULUITOARE legată de "OZN-ul" aflat pe fundul Mării Baltice


Cercetătorii suedezi care au coborât până la structura misterioasă aflată pe fundul Mării Baltice au declarat că echipamentul lor electric a începtat să funcţioneze când s-au apropiat la 200 de metri de aceasta.

Obiectul misterios este acoperit cu funingine, are câteva "mici şemineuri" şi se află la capătul unei piste de aterizare ce are o lungime de circa 300 de metri, au spus scanfandrii care s-au scufundat până la el. 

"OZN-ul" de pe fundul Mării Baltice. Experţii au imagini, dar nu şi un răspuns

Obiectul neidentificat are o înălţime cuprinsă între 3 şi 4 metri, este curbat pe margini, semănând cu o ciupercă. Are un diametru de 60 de metri şi prezintă o gaură ovală deasupra, care duce în interior. Acea gaură este înconjurată de o formaţiune stâncoasă pe care savanţii nu pot să şi-o explice. Rocile sunt acoperite cu o substanţă care seamănă cu cenuşa, iar acest detaliu i-a uluit pe experţi.

Cazul OZN-ului din Marea Baltică a devenit STRICT SECRET

Mai mult, membrii echipajului Ocean X că echipamentul lor electric a începtat să funcţioneze când s-au apropiat la 200 de metri de obiectul cu formă de OZN, scrie Daily Mail
Telefonul prin satelit şi camerele de filmat ale cercetătorilor nu funcţionează când aceştia se află cu barca pe o rază de 200 de metri faţă de locul în care este poziţionat misteriosul obiect, a explicat Stefan Hogerborn. 

OZN pe fundul Mării Baltice? Câţiva scafandri suedezi sunt convinşi de asta VIDEO

Misteriosul obiect a fost localizat cu un sonar în iunie 2011, subiectul captivând în egală măsură oamenii de ştiinţă, dar şi presa. Mulţi au speculat că ar fi vorba despre un obiect zburător neidentificat, care s-a prăbuşit în mare.

Sursa:  REALITATEA.NET


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu