duminică, 24 iunie 2012

Ridicarea minții voastre de la 3D la 3½D


Mesaj de la Kryon

 (Primit pe 11 mai, postat pe 12 iune 2012. la San Jose, Costa Rica; channeler: David Brown)

Kryon
Salutări, dragii mei, EU SUNT Kryon din Serviciul Magnetic.
Este minunat să fiu cu voi toţi în această noaptepentru că estemultă dragoste şi o mare schimbare în aer şi vă puteţi aştepta caenergiile să se intensifice pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului. Noile energii vă ajută să vă eliberați de vechile energii, în care lumea voastră a trăit atât de mult timp. 
Dadragii meiLumea Nouă se apropie, procesul fiind sprijinit de sistemul solariar noi suntem aici, în număr din ce în ce mai mare,lumea spiritelor este aici, în număr extrem de mare, mult peste ceea ce a fost până acum.
În perioada aceasta vă puteți aștepta să resimțiți stări de oboseală, unele dureri și să aveți unele stari de disconfort.  Totul se datorează procesului de eliberare a vechilor energii, energiilor și gîndurilor negative care stagnau în ființa voastră. În locul lor, vă încărcați cu energii noi, pozitive. Realizați deci că, de fapt, voi treceți de la o polaritate negativă la una pozitivă, și această schimbare nu poate să nu fie resimțită de totalitatea ființei voastre.
Mulți dintre voi, cei care ați fost preocupați de-a lungul timpului de dezvoltarea voastră spirituală, veți urca în acest an la niveluri energetice superioare, din primul grup făcând parte cele 144.000 de ființe umane evoluate. În următorii doi ani, este de așteptat ca numărul ascensionaților să crească de 10 până la 100 de ori față de grupul inițial.
O nouă lume bate la ușă, dragilorși este timpul ca parte din voi să intrați în febra pregătirilor. Noua Lume va fi condusă de oameni plini de iubire, plini de grija pentru toți. Mulți dintre acești lideri vor fi femei. Noua Lume va arăta cu totul altfel decît lumea voastră actuală, Lumea Veche, care este condusă majoritar de forțele întunericului. Lumea Nouă va fi condusă de Dumnezeul iubitor al acestui Univers, și nu va mai exista niciun fel de ingerințe ale intunericului în viața oamenilor care vor trăi pe Noul Pământ. Iubirea și Lumina, Pacea și Armonia vor fi caracteristicile lumii care vă așteaptă.
Această perspectivă, această promisiune, trebuie să vă facă să fiți de pe acum plini de spertanțe, plini de dragostea de a trăi, plini de iubire pentru Dumnezeu și întreaga Sa creație.
Aveți dreptul să vă simțiți confortabil, relaxați, si încrezători în ceea ce vi s-a pregătit.
Știu că cei mai mulți dintre voi ați fost seduși de bogațiile materiale, de avantajele unor poziții care să vă asigure îndestularea. A venit vremea ca lumea materială să cedeze locul celei spirituale, mintea să cedeze locul sufletului și inimii, tristețea să se dea la o parte pentru a face loc bucuriei. Acum începe să se reveleze marea importanță a laturii interioare a ființei umane.
Nu veți putea pătrunde în interiorul ființei voastre decât dacă veți fi relaxați, calmi și în deplin echilibru. DVD-ul pe care se află programul vostru ca entitate va trebui reînregistrat.Lupta pentru supraviețuirea în materialitate va înceta. Permiteți-vă liniștea, pacea și echilibrul totalității voastre și asta vă va asigura evoluția, creșterea frecvenței voastre de vibrație.
Multă energie a iubirii există în lumea spiritelor și ea curge în toată umanitatea de peaceastă planetătoată lumea este susţinută să treacă acum la sentimentul iubirii necondiționate. Unii oameni pur şi simplu nu pot primi iubireEste nevoie de multă muncă interioară şi multă meditaţie pentru a permite energiei iubirii să curgă în interiorul ființei voastre. Procedați fără grabă, nu vă bruscați mintea și sufletul când încercați să vă faceți mai buni, mai iubitori. Convingeți-vă, nu vă obligați!
De la un timp, repetăm mereu că Noua Lume este după colț. Pentru a ajunge acolo, pentru unii, este foarte simplu, pentru alții, destul de dificil. Cei care se cramponează de lumea materială vor avea cele mai mari dificultăți să ajungă dincolo de 3D. Va trebui ca, mai întâi, să renunțe la ea.
Mama Pământ este acum în situația în care poate ajuta mai mult ca altă dată ființele umane să ascensioneze.
Noua Lume este extrem de aproape și conştiinţa lui Hristos va fi acolo să vă primească.  
În aceste zile, ultimele redute ale anti-Christului vor fi descoperite și lichidate.
Anti-Christul a devenit acum extrem de furios și de acaparator, mult mai mult decât în trecut. Dragii meiîn energiile noi, corpul vostru va fi uşor, luminos și liber iar durerile de orice fel vor dispărea. Veți simți conexiunea cu universul, veți simți legătura voastră cu Soarele, cu Luna și cu Stelele. Veți trăi armonia cu universul ale cărui energii veți simți cum curg prin ființa voastră.
Ştim că mulți simțiți mai puternic ca altă dată stările emoționale sau durerile și aceasta se explică prin procesele prin care trece corpul vostru. Când simțiți că unii dintre cei cu care relaționați vă crează dificultăți, stări de disconfort, dezechilibru în gândire și în comportare, epuizare, atunci, este bine să le evitați apropierea. Pot exista, în această perioadă, spirite din trecutul vostru (strămoși ai voștri) care să vă penetreze ființa, dorind ca prin voi să se elibereze de cine știe ce angoase. Transmiteți-le înțelegerea voastră, iubirea voastră, după care eliberați-vă de energiile lor și nu admiteți să se cuibărească în ființa voastră. În acest an, cu prioritate vechile energii masculine caută să se elibereze de tarele trecutului lor și, tot în acest an, energiile feminine încep să-și accentuieze prezența și influența. Fiecare ființă are în anumite proporții ambele tipuri de energie. În majoritatea cazurilor, partea masculină a energiilor a fost predominantă.         
Permiteți energiei iubirii să curgă în mod constant în inimile voastre. Până la sfîrșitul acestui an, 90% din energiile de pe planetă vor trebui să fie energii ale iubirii. Veți constata că cu cât veți încorpora mai multă energie luminoasă, energie a iubirii necondiționate, comportamentul vostru și felul de a judeca și aprecia lucrurile se va modifica din ce în ce mai mult comparativ cu vechiul vostru comportament.
Trimiteți energia iubirii voastre către cei din jur, către toată umanitatea. Continuați apoi să vă dirijați această iubire către planetele întregului vostru sistem solar, către Soarele vostru. Treceți apoi cu imaginația spre întreaga galaxie, întregul Univers, întreaga Creație. Fiți deschiși și absorbiți cât mai multă energie luminoasă din cea pe care o primește acum sistemul vostru planetar.
Când simțiți dureri în corpul vostru, imaginați-vă cum predați aceste dureri lui Kryon, care le va prelua și le va metamorfoza în lumină. 
Sistemul vostru planetar este acum pregătit energetic în proporție 95-96% față de nivelul pe care trebuie să-l atingă la sfîrșitul lui 2012. Continuă prelevarea energiilor din Sistemul Solar, în principal energiile iubirii necondiționate, în unele zone atingându-se proporția de97-98%, și chiar 99%, din totalul energiilor care vor veni până la sfîrșitul anului.
Aceste energii încorporate de ființele umane vor aduce sentimentul de pace, de liniște și preocuparea ca aceste stări să se extindă pe tot globul. Începeți să percepeți Universul,Sistemul Solar ... armonia acestui sistem. Permiteți energiilor de armonie să vă pătrundă ființa căci, prin aceasta, mintea voastră va trece de la nivelul de gândire 3D la 3 ½ D, ceea ce va permite minții voastre să poată funcționa în noile energii.   
Vă veți trezi ca dintr-un vis urât, neînțelegând cum de ați putut trăi atât de mult timp sub povara vechilor concepte, vechilor valori ale unei gândiri perimate și înguste. Vă veți minuna cum, totuși, de sub aceată platoșă care vă strivea, ați ieșit la suprafață și ați supraviețuit. Vă veți minuna căt de bine ați reușit să ieșiți din această situație grea. Vă spun eu: aveți stofă de erou!
Lăsați noile sentimente ale bucuriei să vă cucerească ființa, permiteți inimii să facă joncțiunea cu mintea și sufletului să se contopească cu Spiritul Înalt. 
Permiteți noului nivel al conștiinței să se instaleze confortabil în ființa care sunteți, și permiteți tuturorcelulelor și ADN-ului din corpul vostru să primească noua activare, și acceptați-vă să treceți de la polaritatea negativă la cea pozitivă. Polaritate pozitivă înseamnă iubire, dragoste, sincronicitate, bucuria de a trăi. În contrast, polaritate negativă înseamnă: energiile trecutuluifuria,tristeţea şi durerea, dualitatea.
Stați în această energie, îmbăiați-vă cu ea, lăsați-o să vă pătrundă, nu-i opuneți nicio rezistență, nu faceți valuri, lăsați-o să curgă lin prin voi și pe lângă voi, vibrați o dată cu ea.  
Mergeţi cu bine şi Dumnezeu să vă binecuvânteze

Sunt Kryon, care acum se retrage.
Vă mulţumesc tuturor!

Sursa: http://www.kryon.org.za                            
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu