marți, 17 iulie 2012

CONTACTUL CU EXTRATERESTRI AL CIVILIZATIEI MAYA


Noi dezvaluiri au fost facute de catre producatorii filmului documentar “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”, care se realizeaza sub patronajul guvernelor din Mexic si Guatemala. A fost publicata o fotografie din anii ‘30 a unui monument aflat la acea vreme in jungla din Guatemala, care ar fi apartinut unei civilizatii extraterestre.
Realizatorii filmului documentar “Revelatiile mayase despre 2012 si de dupa”, care au declarat ca aceasta productie va dezvalui dovezi ale contactului dintre mayasi si extraterestri, au pus la dispozitia site-ului The Wrap. o fotografie pre-mayasa, despre care sustin ca ar dovedi existenta unei civilizatii extraterestre.
Cei care fac filmul sustin ca teoria lor este sustinuta si de Stephen Hawking, cunoscutul om de stiinta britanic. Producatorul Raul Julia-Levy a furnizat o fotografie, care conform afirmatiilor sale ar fi fost luata in sudul Guatemalei in anii ‘30 si arata un cap sculptat aflat in jungla.
Monumentul, potrivit unei scrisori a arheologului Hector Mejia din Guatemala, dateaza din perioada cuprinsa intre anii 3.500 si 5.000 i.Hr. si reprezinta dovada unei civilizatii superioare, deosebita de oricare alta cunoscuta, care a trait pe Pamant.
Mejia descrie fotografia ca fiind “un bust, care la prima vedere arata un craniu alungit si caracteristici fine, acestea nefiind in concordanta cu radacinile pre-hispanice ale Americii”.
“Am certificat faptul ca acest monument nu prezinta caracteristicile Maya, Nahuatl, Olmec sau ale altei civilizatii pre-hispanice. El a fost creat de o civilizatie superioara, care avea cunostinte impresionante si despre care nu exista nicio alta dovada pe Pamant”, a spus Mejia.
Fotografia reprezinta una dintre dovezile care vor fi prezentate in documentarul lui Julia-Levy, care a facut posibila cooperarea dintre guvernele mexican si guatemalez pentru aflarea adevarului despre anul 2012, data la care se termina calendarul mayas.
“Aceasta fotografie explica cine sunt. Asta arata de ce aceste monumente sunt peste tot in lume”, a declarat Julia-Levy. Producatorul a spus ca Stephen Hawking “va merge si va lucra cu noi” si va inclus in viitorul film.
“Am avertizat omenirea de faptul ca extraterestrii au fost acolo. Asta nu inseamna ca daca au fost prieteni cu mayasii, vor fi prieteni si cu noi. Oamenii trebuie sa evite contactul cu extraterestri, oricat ne-ar costa”, a precizat Julia-Levy.
Producatorul pretinde ca exista o conspiratie guvernamentala in jurul acestei fotografii. Dupa ce fotografia a fost facuta la sfarsitul anilor ‘30, ea a fost publicata o singura data intr-o revista si apoi a fost retrasa din circulatie de catre guvernul englez.
El a mai spus ca bustul din fotografie are 17 metri inaltime si 6 metri latime, dar el nu mai este in jungla din Guatemala si a fost ascuns in Statele Unite: “am fost informat de catre oficiali ai guvernului din Guatemala ca el a fost adus aici, de catre guvernul american”.
Potrivit lui Mejia, care este arheolog in cadrul Institutului de antropologie si istorie din Guatemala, monumentul se poate compara cu altele celebre, precum Statuile Moai din insula Pastelui sau cu Sphinxul din Egipt.
Julia-Levy spune ca producatorii filmului colaboreaza cu o echipa internationala de arheologi si oameni de stiinta, deoarece ei sunt “dispusi sa spuna lumii adevarul” despre legatura dintre mayasi si extraterestri.
“Mi s-a spus de catre oficiali ca mayasii si extraterestrii au avut o istorie a schimburilor. Acest lucru este oficial. Lumea nu a vazut aceasta. Nimeni nu a vazut asta. Dar nu exista nicio indoiala, lumea este pregatita pentru aflarea adevarului. Acest fapt va produce un impact la nivel mondial, la felul cum vad oamenii lucrurile”, a declarat producatorul.                              












Sursa: Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu