miercuri, 8 august 2012

Mecanismul Creatiei

Multe persoane spun "Sa iti creezi viata", "Sa traiesti in abundenta" - sau sa ai bani, sa faci bani, sa cunosti persoane care te pot ajuta sa faci bani, etc. Dar ce inseamna mai exact, care este mecanismul, cum ajungem chiar sa avem bani si sa ne urmam pasiunea?

Nimeni nu spune exact ce se intampla, in afara de niste idei simple: Sa fii motivat, entuziast, sa lucrezi cu placere, sa fii bun, etc. 

Se vorbeste despre importanta gandirii, a psihicului, dar care sunt acele metode, care ne ajuta sa descoperim convingerile noastre negative care ne blocheaza.

Secretul este sa fii in acea stare in care intentia ta este clara spre a obtine ce doresti (INTENTIE -> DORINTE), dar de ce este important sa fii in acea stare? Multe persoane, adanc in interiorul lor isi refuza abundenta, fiindca cred ca nu o merita. Dar daca toti suntem egali, de ce o persoana sau o institutie ar merita sa aiba tot ce isi doreste si alta nu?

Secretul este de a avea pasiune atunci cand iti urmezi pasiunea, ceea ce vrei cu adevarat sa faci. Si fara a avea la inceput o asteptare de a obtine bani de exemplu. Cu siguranta vei obtine altceva, la fel de valoros si apoi o sa vina chiar mai multi bani. Multe persoane asteapta pana sa-si urmeze pasiunea in viata. De ce? Poti sa iti iei oricat timp vrei, dar de ce sa nu incepi acum?

Haideti sa nu ne lasam limitati de banci, stat, taxe si in general de ce crede unul sau altul.

Cine a citit pana in acest moment, probabil s-ar putea gandi ca exista un DAR. Si el exista, daca vrem sa existe. DAR, nu este nevoie sa existe.

In acest moment pasiunea mea este de a oferi informatie si mi se dovedeste chiar prin acest mesaj, ca functioneaza mecanismul. Noi trebuie doar sa o lasam in pace pe mintea obisnuita de zi cu zi si pur si simplu sa ne lasam ghidati de ce ne spune intuitia, mentalul superior si sa actionam.

In acest sens, pentru a actiona, eu va ofer un pachet de trei carti in format electronic care va vor ajuta sa intelegeti mai bine mecanismul, sa stiti cine sunteti cu adevarat, sa vedeti dincolo de manipularea din jur si sa va deschideti mai mult.


Pentru a aduce abundenta in viata mea, cele trei carti costa 30 de lei in total, banii find platiti prin banca. Cine doreste sa comande cartile, va rog trimiteti un mail la triplu_metafizica@yahoo.ro si va vom spune in ce cont sa trimiteti banii. Cartile vi le trimitem inainte, mergem pe incredere.

V-a "convins" acest mesaj? Daca da, asteptam un mail.

Noi chiar putem crea orice dorim si nu este adevarat ca nu sunt suficiente resurse, bani, oameni interesati, etc.

Sper ca acest mesaj sa va motiveze si asteptam comenzile daca simtiti ca informatia va ajuta,

O zi cat mai implinita, Echipa Triplu Metafizica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu