joi, 2 august 2012

O pregatire pentru transformarile care au loc pana in 2012


Munay Ki -  Stiinta samanilor incasi, a samanilor vindecatori… 
Munay Ki este un cuvant de origine Quechua si inseamna ”Te iubesc”. 
Prin Munay Ki se inteleg 
cele noua ritualuri de initiere ale medicinii samanice pentru a deveni o persoana plina de intelepciune si putere care si-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creatie. Aceste ritualuri initiatice sunt comune tuturor traditiilor samanice chiar daca ele sunt exprimate sub diverse forme si stiluri in culturi diferite. Munay Ki reprezinta cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri ce provin de la indienii Q’ero, samanii de nivel superior ai incasilor, care isi au originea in urma cu peste 30000 de ani la pastratorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuti ca fiind poporul Laika. Cele 9 ritualuri initiatorii au abilitatea de a transforma constiinta umana – prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim, ne vindecam si murin in mod diferit pe masura ce corpul nostru fizic evolueaza intr-un corp al luminii. 


Profetiile vechi incase povestesc despre aparitia unui nou om ce va apare va Pamant - unul care va trai in afara fricii si isi va avea intrega forta in natura sa transcedentala, denumit homo luminosus. Munay Ki reprezinta codurile pentru acest om ce va aparea si va schimba modul in care traiti, va veti vindeca sau veti muri. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice in sistemul chakrelor.

In traditia popoarelor din Anzi cuvantul Munay semnifica a iubi, a vrea sau a dori. Este insasi iubirea neconditionata, nelimitata, eterna. Aceasta iubire ce isi are locasul in centrul inimii reprezinta exercitiul pentru dezvoltarea puterii samanului. Dar Munay este si unul dintre principiile organizatoare ale intregului Univers, legea iubirii, prima dintre cele trei legi sacre incase. Dar mai mult decat o simpla emotie Munay este vazut ca fiind atitudinea de respect si apreciere pentru tot ceea ce ne inconjoara. Astfel, prin Munay, cu ajutorul inimii putem comunica cu toate cele cinci taramuri (mineral, vegetal. animal, uman si Apukunas – cel al Fiintelor de Lumina).

In aceeasi traditie cuvantul Ayni inseamna reciprocitate, echilibru dar si armonie. Este considerata a fi relatia corecta, un schimb sacru sau o munca facuta in comun pentru beneficiul tuturor. Daca dati veti primi si daca primiti trebuie sa dati inapoi , aceasta este una dintre legile traditiilor mistice incase care se regaseseste si astazi in micile sate de munte. 
Ayni este o cale a vietii creata de catre incasi, de care depindea insasi supravietuirea lor. A practica Ayni cu toata lumea si cu tot ceea ce ne inconjoara ajuta la deschiderea inimii. Iar cele noua ritualuri din Munay Ki ne ajuta sa traim in Ayni.
Ritualurile Munay Ki sunt impartite in trei categorii: ritualurile de baza, ritualurile transmise pe linie energetica si ritualurile ce vor urma.

Cele patru ritualuri de baza 
Ritualul vindecatorului – (cunoscut sub numele de Humpeq ) va pune in legatura cu linia Fiintelor de Lumina din trecut care vor veni si va vor asista in propria vindecare si transformare personala. Laika stiau ca avem la dispozitie o asistenta spirituala colosala , extraordinara. Aceste fiinte de lumina vor lucra cu noi fie pe parcursul meditatiilor ce le vom efectua fie in timpul somnului pentru a vindeca ranile noastre din trecut dar si pe cele ale stramosilor nostri. De asemenea prin primirea acestui ritual se va trezi , constientiza si dezvolta puterea vindecatoare ce se afla in mainile dumneavoastra.

Ritualul de protectie – consta din implementarea in campul de lumina a celor cinci benzi energetice reprezentand elementele pamantului, aerului, focului, apei si luminii pure. Odata instalate aceste benzi vor actiona ca un filtru ce vor descompune orice energie negativa din jurul dumneavoastra, in unul din aceste cinci elemente, astfel incat acestea nu vor mai putea sa va imbolnaveasca . Intr-o lume bazata pe sentimentul fricii aceste Benzi ale Puterii asigura o protectie importanta. Primirea acestui ritual asigura protectia totala a campului energetic de lumina.
Ritualurile armoniei – Ayni Karpai – reprezinta transmisia secreta a celor sapte arhetipuri universale in chakrele corespondente . In chakra radacina veti primi sarpele, jaguarul in chakra sacrala, pasarea colibri in chakra solara si vulturul (condorul) in chakra inimii. Apoi vor urma o serie de trei asa zisi „arhangheli” in chakrele superioare astfel : Huaskar Inka - pastratorul lumii de jos dar si al mintii subconstiente este transmis in chakra gatului, Quetzalcoatl - sarpele zeu din America , pastratorul lumii de mijloc si al constientului
 va fi transmis in chakra ochiului al treilea iar Pachakuti -protectorul lumii superioare si supraconstientului dar si pastratorul timpului va fi transmis in chakra coroana. Aceste arhetipuri sunt transmise in chakre ca si seminte ce vor germina in prezenta focului, de aceea va trebui sa realizati un numar de minim cinci meditatii pentru a le trezi si ajuta sa se dezvolta. Dupa efectuarea acestor meditatii, odata cu arderea reziduurilor existente in chakrele dumneavoastra, acestea vor straluci in lumina lor originala iar dumneavoastra veti realiza ceea ce era cunoscut de catre samani ca fiind corpul curcubeu. Primirea acestui ritual va ajuta sa va purificati si protejati chakrele, sa va dezvoltati corpul de lumina si sa nu fiti afectat de trecutul dumneavoastra. 
Ritualul clarvazatorului – denumit Karwak – permite deschiderea unor cai cerebrale pentru energie prin instalarea unor filamente de lumina din cortexul vizual in ochiul al treilea si in inima. Aceasta practica va trezi asa numita “vedere interioara” dar si abilitatea de a percepe lumea invizibila . Multi dintre cei ce studiaza la Scoala Corpului de Lumina au descoperit la cateva luni dupa primirea acestui ritual ca puteau sa “vada” lumea energetica din jurul lor. Cele trei ritualuri transmise pe linie energetica

Ritualurile Pastratorilor Zilei – Pampa Mesayok – este un ritual in care veti fi pusi in legatura cu o linie renumita de maestri vindecatori din trecut. Pastratorii zilei sunt pregatiti sa invoce vechile altare sacre ale vindecarii (Macchu Picchu, Stonehenge) pentru a aduce echilibru Pamantului, dar pot sa cheme soarele sa rasara in fiecare zi dar si sa aduca oamenii in armonie cu Mama Pamant. Primirea acestui ritual va permite sa lucrati cu energia locurilor sacre din diverse parti ale lumii, sa fiti sustinuti in munca energetica pe care o efectuati dar si sa va vindecati partea feminina din dumneavoastra pasind astfel dincolo de frica si practicand pacea interioara. 
Ritualul Pastratorilor Intelepciunii – cunoscut ca Alto Mesayok – prin care veti fi conectat la o linie a fiintelor de lumina din trecut dar si din viitor (in traditia samanica incasa neexistand trecut, prezent sau viitor ci o curgere permanenta a timpului). Acest ritual este asociat cu varfurile muntilor inzapeziti, probabil o veche legatura cu memoria stramosilor nostri din Himalaya. 
Primirea acestui ritual va ajuta sa chemati pastratorii intelepciunii rugandu-i sa-si codifice intelepciunea si cunoasterea pentru ca sa vindecati partea masculina din dumneavoastra, sa pasiti in afara timpului, sa aprofundati medicina samanica si sa gustati infinitul.
Ritualul Pastratorilor Pamantului – Kurak Akullak – va va pune in legatura cu Fiintele Superioare , protectorii Galaxiei si ai sistemului nostru solar dar si cei ce sustin viata pe Pamant. Primirea acestui ritual va pune in legatura cu stelele, soarele si planeta noastra. Va invata caile “vazatorilor” si ale visatorilor pentru a le aduce in lume.

Cele doua ritualuri ce vor veni 

Ritualul Pastratorilor Stelari – Morshay Karpay – va stabilizeaza campurile energetice dupa marea schimbare a vibratiei energetice ce va surveni in anul 2012. Dupa primirea acestui ritual corpul fizic incepe 
sa evolueze in corpul omului de lumina (homo luminosus). ADN –ul dumneavoastra este recodat, procesele de imbatrinire sunt incetinite si deveniti mai rezistent la boala . Alberto Villoldo spunea ca dupa ce a fost initiat in acest ritual a observat ca incepuse sa nu mai proceseze evenimentele la nivelul fizic ci la cel energetic, la nivel de Spirit. 

Ritualul Creatorului – Taitanchis Tranti – va trezeste Creatorul sau Lumina Interioara Divina astfel incat sa realizati ca sunteti parte a Principiului Creatiei, de la cel mai mic graunte de nisip la cea mai mare galaxie din Univers. Acest ritual nu a fost pana recent disponibil pe Pamant, el fiind primit doar direct de la Spirit.
 Desi au existat persoane care au atins acest nivel al initierii si si-au trezit Constiinta Hristica sau Buddhica nu a fost niciodata posibil ca acest ritual sa se transmita de la o persoana la alata. Ritualul Creatorului a fost primit de catre Alberto Villoldo, care a primit si capacitatea de a-l transmite mai departe in vara anului 2006.Pe masura ce aceste ritualuri se vor realiza pe deplin in dumneavoastra o sa fiti binecuvantati permanent de catre Fiintele Superioare. Vechii samani incasi au realizat ca Pamantul se afla acum la un punct de rascruce si este important sa impartaseasca aceste mari initieri ale transformarii in afara liniei lor. 

Ritualurile Munay Ki reprezinta crema invataturii primite de catre Dr. Alberto Villoldo psiholog si 
antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi dar si pe cele ale samanilor amazonieni. In timp ce se afla la Universitatea din San Francisco, el a fondat Laboratorul de Autoreglare Biologica, pentru a studia modul in care mintea creeaza sanatate si boala, in plan psihosomatic. Dr. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii pregateste pe studentii din diverse parti ale lumii sa practice medicina energetica si procesul de recuperare a sufletului.
Dr. Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai (amintind aici pe don Alejandro Cahuanchi, Juan Nunez del Prado, don Manuel Quispe) alaturi de binecuvantarea de a le transmite mai departe in intreaga lume . Poka Attila si Poka Monica sunt Tutor Munay Ki si pot sa transmita mai departe aceste ritualuri.




Ritualurile Munay Ki

MK9R

SURSE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu