duminică, 2 septembrie 2012

Tratamentul total al cancerului


O maladie modernă face ravagii în rândul populației, una pe vremuri extrem de rară, ajunsă azi o cauză de prim rang mortalității – firește e vorba despre cancer.
Curios lucru, în ciuda miliardelor de dolari cheltuite pentru a întreține adevărate armate de oameni de știință și medici, tot ceea ce sistemul farmaceutico-medical poate oferi, este clasicul paradigm: taie-iradiază-chimizează.  Efectele acestor “tratamente” sunt atât de dure, încât mulți pacienți sucumbă în scurtă vreme de la primirea lor.
 Nu am învățat nimic din experiența adevăraților doctori, cei care vindecau în loc de a trata simptomele ruinând nu doar sănătatea omului, cât și finanțele lui ?  
  
 Ar fi trebuit, dar este greu în timpurile în care programele facultăților de medicină și farmacie, sunt scrise de către unii aserviți Fundației Rockefeller, cea care a pus bazele învățământului medical modern.  În spatele farmaciei prietenoase de la colțul străzii, stă o adevărată industrie de miliarde, al cărei interes de bază este creșterea profiturilor și nu vindecarea Dvs.!

 Astfel, vă pun la dispoziție o carte după al cărei titlu s-a inspirat cel al postării și care descrie metode naturale, simple și economice, lipsite de efecte secundare îngrozitoare, de vindecare a cancerului. Să fie de folos cât mai multora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu