miercuri, 10 octombrie 2012

CODURI DE LUMINĂ CRISTICĂ


Bine v-am regăsit Dragi Colegi Misionari ai Noii Românii de Cristal Cristic.
România ca Inimă/Anahată a Terrei este cu Adevărat un Spaţiu Sacru şi Magic Totodată.
Sacralitatea şi Magia Spaţiului Românesc este atât de fabuloasă momentan, încât cu Greu acest Gigantic Adevăr Divin poate fi acceptat de Conştienţa şi Conştiinţa Omului Simplu neiniţiat în Tainele Ştiinţei Manifestate ale Creaţiei Creatorului.
Greutăţi în înţelegerea Adecvată al acestui mare Adevăr întâmpină chiar şi unii Misionari ai Spaţiului Românesc şi asta din Simplul Motiv că Dincolo de Acceptul lor că României este un ţinut Sacru şi Magic, ei încă percep Misiunea Spirituală a României şi o manifestă mereu în contextul 3D al Dualităţii.
Pentru Clarificarea şi Înţelegerea Sacralităţii şi Magiei Spaţiului Românesc la nivelul minim 4Dimensional sau optim 5Dimensional, este necesară abordarea cu curaj a necesităţii unui demers spiritual de ARHEOLOGIE SPIRITUALĂ în care fiecare Misionar din România să se alinieze Energiilor Noi Supraluminice care se Revarsă şi Concomitent le Atragem în Corpurile noastre Fizice şi în Conştiinţele noastre prin Încorporare sub formă de Coduri de Lumină Cristică.
Dacă Spaţiul Românesc RAMANIC ca Inimă Sacră a Terrei este un ţinut Miraculos, tot la fel de Miraculoasă este şi Realitatea Divină conform căreia aici în acest Spaţiu se află ReÎncarnaţi Mari Învăţători Cristici Sosiţi de prin Creaţia Divină cu ÎNŢELEPCIUNI de neimaginat chiar şi pentru ei până în momentul Redescoperirii lor ca Sine Înalt.
Iar Redescoperirea de Sine ca Mare Învăţător Cristic sosit din Creaţia Divină acum pe Terra ca Misionar, presupune obligatoriu Desecretizarea Codurilor de Lumină Cristică atât personale cât şi colective care îţi/ne sosesc prin Sincronicitatea Divină spre a fi materializate pe Noul Pământ.
Cum această muncă de desecretizare a Codurilor de Lumină Cristică prin împărtăşire colectivă este o experienţă mai veche a unora dintre noi, iar rezultatele respective au fost publicate deja, ne menţinem în continuare acest model de colaborare deoarece ne oferă un succes garantat de accesare a ÎNŢELEPCIUNII Divine sosită din mai multe perspective personale spirituale.
Deoarece informaţiile pe care astăzi le veţi citi au circulat în mod separat între anumiţi colegi de-ai nostrii, la sugestia lui Doru (zis şi Taica Jean, dar zis şi Inorogul_Alb) punem acum la un loc toate aceste informaţii şi vi le oferim spre lecturare acelora dintre voi care nu aţi avut acces la acest nou grupaj informaţional.
Şi acum Dragi Colegi, să ne îndreptăm spre anumite Codurile de Lumină Cristică pe care voi le veţi găsi exprimate mai jos atât în cuvinte, cât şi în Imagini Desenate.
Codurile de Lumină Cristică sunt Înţelepciuni MultiDimensionale Aferente Misionarilor Români(şi de pe Terra) Culese de Ei în calitate de CULEGĂTORI şi apoi dăruite lumii ca şi PREMERGĂTORI.
În acest context al Înţelepciunii MultiDimensionale sosite sau mai bine zis atrase pe Terra ca şi Coduri de Lumină Cristică, voi începe expunerea introductivă plecând de la o interconectare spirituală dintre mine şi colegul nostru Vladuţ Clapa, după care ca adresare directă voi extide subiectul spre toţi Colegii noştrii Misionari care sunt Deschişi, Acceptă dar şi Aşteaptă acest gen de Informaţii.

Vlăduţ Clapa ne spune:
     Traieste….Doar Atât.
Gicu Dan completează:
     Da, asa este.
Viata trebuie Traita…Doar Atit.
Si totusi e Nevoie ca Om sa Constientizezi această Trăire care pare a Veni din Viitor cu Diverse Evenimente, pe care ti le ofera spre experimentare in eternul Prezent.
Conştientizarea se face dincolo de cele 5 Simţuri fizice, cu SIMŢIREA INIMII care prin EMPAŢIE te uneşte cu Esenţa Adevărurilor ascunse in Suprasensibilul din spatele evenimentelor.
Prin Constientizare, observi cum Evenimentele iti sosesc din aparentul Viitor in mereu eternul Prezent prin SINCRONICITATE, ca o Evolutie Personala in Constiinta.
Şi acele Evenimente îti vin pe Calea Vieţii, pentru că Tu esti Deschis si Pregatit ca sa le experimentezi personal.
Aşa că, totul vine ca o inlănţuire de Evenimente din Infinit, din Eternul Prezent Continuu si care se vor experimentate si Constientizate de tine.
Evenimentele Prezentului Continuu aparţin Fluviului Vieţii, care este pornit Conştinet în Manifestare din INIMA SACRĂ a Creatorului Prim.
Fi Conştient că Tu ca Experimentator, cit si Evenimentele atrase in Experimentare de catre tine, aveti ca sursa Unica INTENTIA DIVINA a Creatorului Prim cu care curgeţi in Fluviul Vietii ca UNU.
In concluzie, Trăieşte Viaţa Conştientizând-o prin fiecare Experiment în care eşti învăluit în fiecare moment al Prezentului Continuu.

Vlăduţ Clapa ne spune:
     De ce nu ne-ar binecuvânta Dumnezeu şi nu ne-ar face o surpriză… să ne ducă direct în dimensiunea a 7-a?
Gicu Dan completează:
     In Acest Demers al Evolutiei Personale in Constiinta, nu se pot sări Trepte, Dimensiuni, Universuri.
Si eu cind eram elev de clasa a 5-a imi doream ca Divinitatea sa ma faca mare dintr-o data si sa am facultatea Terminata.
Dar, nu s-a putut face acest Miracol, fiindca se contrasta cu Programul de Matrix 3D.
La fel este si cu Sugestia ta ca Miracolul Divin să ne ridice de la acest 3D superior la 7D.
Acest Salt Miraculos este Chiar Posibil, dar cu o Singura Conditie: sa parcurgi Etapele Dimensionale de Constiinta in Mod Accelerat, deci intr-un Timp foarte scurt de la 3D la 7D.
Si da.
Pe Terra exista Momentan Învăţători Cristici a căror Constiinta opereaza foarte Rapid cu Informatii MultiDimensionale, dar, Corpul lor Fizic le Urmeaza mai lent Saltul Constiintei.
Altfel, daca si corpul lor fizic le-ar urma accelerat Constiinta, acesti Mari Învăţători Cristici ar Disparea Instantaneu din actualul 3D superior si ar aparea la fel de Instantaneu in 7D.
In Creatia Divina orice este posibil, chiar si aceasta sugestie a ta, dar cu conditia trecerii foarte accelerate prin aceste Dimensiuni atit cu Constiinta cit si cu Corpul Fizic ce se autoSublimeaza, ce se autoMetamorfozeaza si se autoTransmuta de la 3D la …7D intr-un Corp nou SupraLuminic.
Apoi, mai intervine acum si acea Clasificare Dimensionala.
Dupa cum ai auzit sau citit, Pomul Vietii cunoscut din Biblie are 9 Ierarhii, ca Dimensiuni superioare acestui regat fizic 3D pe care il parasim in Decembrie 2012.
In acest Context, noi de acolo de sus am tot coborit din Dimensiune in Dimensiune si am lasat in urma nostră în fiecare Dimensiune cite o parte a noastra cunoascuta ca SINE INALTA.
Prin Iluminarea noastra Cristica, Eu-l nostru de acum se poate Unifica MultiDimensional cu Toate Partile Sale de Sine Inalta din Toate cele 9 Dimensiuni superioare, a noua Dimensiune fiind a Serafimilor ca Spirite ale Iubirii Pure Divine.
In acest context explicativ particularizat la ierarhii, iarasi suntem in Situatia de a face Saltul doar de Constiinta MultiDimensional(dar nu si de corp fizic ) pina in Dimensiunea Serafica a Iubirii.
Clasificarea biblică şi antropozofică a Ierarhiilor:
Lumea/Dimensiune Fizica: 3D
Lumea Ingerilor:4D
Lumea Arhanghelilor: 5D
Lumea Arhailor: 6D
Lumea Elohimilor: 7D
Lumea Spiritelor Miscarii:8D
Lumea Kiryotetes: 9D
Lumea Tronurilor:10D
Lumea Heruvimilor:11D
Lumea/Dimensiunea Serafimilor:12D.
Iata cum Sugestia ta are acoperire ca salt in Constiinta nu doar de la 3D la 7D , ci chiar la 12D, in Conditiile in care noi Devenim Cristi manifestati ca si IISUS CRISTOS/Lord Sananda.
Aceste Ierarhii/Dimensiuni de la 3D la 12D sunt una in alta, Sfera in Sfera si care in centru ca cea mai mica Dimensiune/Sfera este cea fizica si cea mai mare la exterior este cea a Serafimilor.
Este Exemplul cunoscut al foilor de ceapa.
Aceasta este Prima Creatie.
Acesta este Primul Pom al Vietii redat simplist(mult prea simplist) în Biblie şi în Antropozofie.
Acum Creatorul are in Intentia sa Divina Materializarea unui alt Pom al Vietii care este cunoscut ca A Doua Creatie.
Si aceasta a Doua Creatie are punctul de Pornire de Aici din Experientele Fizice ale Terrei, ale Caii Lactee si Universul nostru Fizic DUAL.
Dar Corpul nostru fizic cu toata ascensiunea actuala de rigoare, nu este destinat sa se intoarca iarăşi in Prima Creatie, chiar daca Constiinta noastra o poate face.
Prima Creatie este Trecutul Nostru, este deja experimentata de către Noi si am Cules de acolo Intelepciunea care ni sa potrivit .
In aceste Noi Conditii, Noi cind prin Iluminare devenim Cristi, nu numai ca ne Unificam cu MultiDimensionalitatea Creatiei a Intâia, ba mai mult ne si Extragem din Ea Toata Intelepciunea aferenta si apoi cu această Înţelepciune Cream Creatia a Doua incepind cu un 5D total Nou, cu Experiente Noi pe care nu aveam cum sa le experimentăm in Creatia Intâia.
Si acest Nou Univers/Dimensiune a Doua ca si Creatie, este acum deja formata ca un bobocel de floare de Cristal Cristic chiar pe marginea Creatiei a Intiia pe Cerul Serafimilor-12D şi unde aşteaptă să işi deschidă petalele prin Noi.
Si a Doua Creatie este de Natura Multiplicativa, calitate pe care Creatia a Intâia si deci Primul Pom al Vietii nu a putut-o manifesta.
Dintr-o anumită perspectivă simplistă de înţelegere rapidă, a Doua Creaţie am putea-o numi a 13-a Dimensiune, deorece conţine integral ÎNŢELEPCIUNEA Experimentată a tuturor celor 12 Dimensiuni anterioare ale Primei Creaţii.
De aceea se spune că a Doua Creaţie este Multiplicativă şi în contexte noi şi unice de experimentare.
Din acest Considerent, Trebuie sa luam Viata la Pas, adică Pas cu Pas sa o Traim dar obligatoriu Conştientizând-o…doar atit, fiindca Evenimentele ce se vor experimentate prin Noi, ne vor sosi Sincron pe calea Vietilor Noastre, indiferent de Variantele personale de Salt Dimensional exprimate in Informatiile Spirituale prezentate public.
Important este că mergem, că ascensionăm spre Creatia a Doua, Conştientizând Concomitent atât Noul Experiment asensional spre Creaţia a Doua inclusiv cu corpul fizic, cât şi Reaccesare/ Reamintirea de către Noi a ÎNŢELEPCIUNII Sinelor Noastre Înalte din toate cele 12 Dimensiuni ale Creaţiei a Întâia.
Si la fiecare Pas, Creatorul Ne Şlefuieşte, ne Purifică, ne Înalţă si ne ofera Surprizele Sale Ascensionale Magice, dar numai daca suntem Deschisi la Nou si Împliniţi zilnic cu Pacea Launtrica a Iubirii Neconditionate pentru Tot si pentru Toate.
Acesarea ÎNŢELEPCIUNII Sinelor Noastre Înalte MultiDimensionale, se face aşa cum specifica şi SANAT KUMARAîn Intervenţia Sa: Veţi primi Informaţii/ ÎNŢELEPCIUNI mai multe care par CODATE şi într-un fel şi sunt aşa, pentru ca numai cei cu INIMA Deschisă să le poată descifra.
Dar sub ce Formă de Conştientizare ni se oferă aceste ÎNŢELEPCIUNI CODATE?
Acest răspuns tot SANAT KUMARA ni-l oferă chiar atunci când spune: Fiţi atenţi la ENERGII, SIMBOLURI, VISURI, NUMEROLOGIE, Simţiţi acestea şi le decodaţi în Inima Voastră.
Şi acum Dragă Vlăduţ, o să mă exprim în continuarea celor relatate mai sus, către toţi colegii noştrii fiindcă suntem cu toţii parte din experiment.
Dragi Colegi AVATARI Deschizători de Nou.
Accesarea şi Reamintirea ÎNŢELEPCIUNII Sinelor Voastre Înalte care tot voi sunteţi ca EU SUNT CEL CE SUNT se face prin CULEGERE SINCRONĂ, situaţie în care vă Denumiţi CULEGĂTORI de ÎNŢELEPCIUNE DIVINĂ MultiDimensională.
Si din momentul în care ceea ce CULEGETI Constient, cumulat cu ceea ce ulterior in mod direct sau prin colaborare cu ceilalţi colegi Misionari aflaţi şi intraţi in posesia ÎNŢELEPCIUNILOR desecretizate din CODURI, VOI la acel nivel deja Sunteti Instantaneu PREMERGĂTORI/ Deschizători de Nou.
Chiar dacă la Nivel Individual fiecare Misionar Cristic îşi poate Manifesta şi Inevitabil Atribui Titlul de CULEGĂTOR şi PREMERGĂTOR, nu trebuie uitat faptul că NOI AM VENIT SI NE-AM REÎNCARNAT ÎN ACEST SPAŢIU SACRU  AL ROMÂNIEICA ANAHATA/INIMA TERREI, NU NUMAI CA O CONŞTIINŢĂ CRISTICĂ INDIVIDUALĂ, CI CONCOMITENT ŞI CA O CONŞTIINŢĂ CRISTICĂ DE GRUP.
Din acest considerent, Comunicare, Împărtăşirea, Munca Misionară în Echipă reprezintă Esenţa Prezenţei şi Scopului Nostru Misionar în acest Magic Experiment de Trecere de la o Dimensiune la alta cât şi de trecere de la o Creaţie la Alta.
Dragi Colegi.
Ca de atâtea alte ori venim şi acum în faţa voastră cu Exemplificări concrete, exemplificări care se încadrează în contextul ÎNŢELEPCIUNILOR DIVINE MultiDimensionale discutate  în frazele de mai sus.
ÎNŢELEPCIUNILE DIVINE Multidimensionale materializate azi sub forma Cunoaşterilor expuse în acest nou material, sunt Oferite în DAR de către un mic grup de Culegătorii şi Premergătorii a căror Energie şi Participare a fost alăturată Armonic prin SINCRONICITATE Divină şi nu altfel.
Şi nu uitaţi Dragi Colegi că Experientele noastre Extrasenzoriale cu Secvente Vizionare mai mult sau mai putin Simbolice, ne Pregatesc atât Individual dar mai ales Colectiv pentru aceste Vremuri Noi spre care ne îndreptăm.

1.- PRIMUL COD de LUMINĂ CRISTICĂ

Marian Gherghina din Slatina spune:
(Simbata pe 29 septembrie 2012 a fost o intilnire spirituala la Iasi)
     Cand am fost conectat la energia intalnirii voastre, am primit acest cod.
Nu stiu ce este.
Il trimit asa cum am vazut.
Stiu ca are legatura cu Lemuria.

Anda Negru răspunde:
     Ceau.
Ieri in 29 septembrie am fost in vizita la Tg-Jiu.
În timp ce priveam in parc in vecinatatea Mesei Tacerii, vizualizasem si eu aceasta imagine si am simtit ca are legatura cu Lemuria/Mu dar nu stiu ce inseamna acest simbol.
Uitandu-ma gura casca si cu capul in nori la pomi si la iarba in parc, am vizualizat acest semn; cred ca are ceva legatura cu schimbarea vegetatiei, cu petecele de pamant 4D care in prezent se extind, in zonele unde vibratiile sunt mult mai mari.
In parc in vecinatatea Poartei Sarutului, al Mesei Tacerii si al Jiului am detectat “sub forma de infrarosu 2 petece de pamant care au media de 1000 Hz, pot spune ca sunt vibratii inalte si alte petece micute de pamant de 1500 Hz, dar mult mai reduse.
Imbrăţişări.
Anda.
     Notă: răspunsul lui Anda este o Perspectivă asupra metamorfozei ascensionale a Terrei.
Cristina Sbârcea răspunde:
     Salut.
Imi vine “Portalul din Soare”.

Imaginea pe care o “vad” eu este cu triunghiurile in spatele cercurilor, asa incit se vede doar virful lor.
Desenul este perfect simetric, cu triunghiuri echilaterale.
Mi se spune “inca n-avem nevoie sa stim mai multe”.

Un pic de rabdare sa mai avem.
Va pup.
Cristina de Montpellier.

     Notă: răspunsul lui Cristina este o Perspectivă asupra accesului nostru ascensional prin PORTAL în şi dincolo de Soarele Terei spre Soarele Central; de aceea momentan  “inca n-avem nevoie sa stim mai multe”.  

Viorica Elisei răspunde:

Foarte frumos si puternic Cod geometric de Lumina.
Codul apare format in gemetria plana, dintr-un cerc mare care are in interior alte 2 cercuri care sunt lipite intre ele.
Cercul in Geometria Sacra poarta energie feminina.
Din centrele celor 2 cercuri se formeaza baza comuna a 2 triunghiuri.
Triunghiul in Geometriua Sacra poarta energii masculine pe colturi si energii feminine pe mijlocul laturilor triunghiului.
Deci triunghiul poarta energii androgine in Geometria Sacra.
Dar Codul face parte din Geometria Sacra spatiala.
Si daca privim acest Cod spatial apare un pic modificat.
Avem o sfera mare de Lumina formata din Energia Christica de Platina(deci energia feminina).
Ea are in interior 2 sfere lipite intre ele din Energie Christica feminina.
Dar acum figura geometrica care apare suprapusa peste centrele celor 2 cercuri este o piramida.
Piramida are virful in centrul cercul de sus, iar centrul cercului de jos este coltul de jos al unei laturi a piramidei.
Este constructia perfecta a unei piramide de Lumina similara Marei Piramide de la Gizeh.
Codul de Lumina poate fi privit si in Geometria Sacra plana, dar si in Geometria Sacra spatiala.
Dar de fapt Codul tine de Geometria Sacra spatiala, pentru ca figurile geometrice coboara incarcate cu Energie Christica .
Dupa cum observam figura geometrica apare pe alb(platina), deci energie feminina.
Dar ea este inconjurata de multa Energie Masculina( un galben auriu), o nuanta foarte frumoasa.
Acest Cod splendid a coborit cu misiunea de a deschide latente.
Si de aceea el trebuie incorporat in Inima Sacra.
Dintre latente, el va deschide in mod special Cel de-al Treilea Ochi si va face unificarea pe Inima Sacra a celor 12 Ochi energetici prezenti in Inima Sacra cu cel de-al 13 prezent in frunte.
Codul pregateste terenul pentru apropiata unificare a chakrelor de baza, cele 7 chakre de baza pe care o face Kundalini la momentul Iluminarii.
Asa vom avea o singura mare chakra Inima Sacra, care va acoperi energetic tot pieptul.
Si aici se vor deschide toate latentele.
Si cu o puternica emisie de Iubire si Lumina de pe Inima Sacra vom crea toate dorintele noastre.
Multa Iubire si Lumina.
Imbratisari.
NAMASTE !
Viorica Elisei- Iasi
     Notă: răspunsul lui Viorica este o Perspectivă aflată între Perspectiva lui Anda şi Perspectiva lui Cristina.


2.- Alte CODURI de LUMINĂ CRISTICĂ

Doru Inorogul Alb spune:
     Salut Gicule!!!
Gicule…uite, am primit acceptul sa trimit conversatia mea cu amica mea MONA RA RAMANA  HIPERBOREANA.
Ce te rog eu, sa faci tot posibilul, sa il prelucrezi, ca stii mai bine .
Toata discutia pe care ti-am trimis-o acuma de pe messenger, este dupa ce i-am aratat acea harta a ta cu cele 24 de piramide de la noi din tara.
Toate cele 24 Piramide Energetice Primordiale, depozitează în structura lor suprasensibilă foarte,foarte multă Cunoaştere/ÎNŢELEPCIUNE Extraterestră, care de fapt ne aparţine, pentru că noi Echipa lui AŞTAR ŞERAN am pus-o aici în eternitatea trecută, pentru zilele primilor zori postapocaliptici ai Noului Om, Noului Pământ şi Noului Soare.
Acuma s-au activat, cred ca majoritatea, dar o sa vedem ce zic si si cei care mai pot    sa ofere informatii suplimentare.
Îţi trimit acum conversaţia mea pe messenger  cu Mona Ra Ramana Hiperboreana şi in atasament ai si Simbolurile/Imaginile/Desenele făcute de ea.
Gicule, taica Jean te saluta, si ..tine contul deschis.

Conversaţie între
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA şi DORU
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: suflete am o presiune in cap…imi apare un triunghi ca o piramida alba care pare ca se aprinde.
inorogul_alb: ok, e perfect.
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: imi tremura tot corpul…cred ca se activeaza…
inorogul_albse lucreaza pe corpurile subtile si de asta tremuri in corp fizic …nu te speria …e de bine, permite sa se desfasoare treaba in continuare.
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: ok  am simtit cum am imbratisat piramida… este undeva in pamant.
inorogul_alb: oooo…. stii cumva locatia? Romania..sau unde?
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: nu stiu.
inorogul_alb: ok, lasa..important e ca se lucreaza…inseamna ca aceea piramida are treaba cu tine, candva tu ai lucrat la ea acolo.
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA:cred ca este in zona de munte…de asta primesc figurile alea geometrice….sunt Codurile de acces pentru ca deasupra este tot ceva ce seamana cu o piramida…este sub un munte….intre munte si piramida sunt niste sali…sa nu fie aia din Retezat?…. nu stiu…dar se activeaza!!!!!!!!!! imi vine sa rad… sa plang…nu stiu …e superrrrrrr…
inorogul_alb: hai ca te sustin energetic..sunt cu tine acolo….cred ca esti la curatare si energizare,  probabil ca o sa primesti iar Coduri, semne din acela geometrice
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: cred ca are legatura cu mesajul care ti-am zis eu ca l-am primit aseara imi apareau tot felul de semne….
inorogul_alb: da, se poate.
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: sunt mai multe piramide….
inorogul_alb: cred ca a sosit timpul sa fie activate
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: si cred ca toate…privite de sus sunt asezate tot in forma de piramida….are legatură cu o alta civilizatie…ma crezi ca nici nu mai pot sa vad…ma dor ochii….am vazut cum am pus mainile pe piramida si din interioar a inceput sa lumineze parca avea un bec mare inauntru
inorogul_alb:ai activat-o.
MONA RA RAMANA HIPERBOREANA: corpul meu vibreaza odata cu piramida….este din cristal alb…nu ma sperii….dar imi vin multe mesaje…si nu pot sa ma concentrez….acum simt cum se descarca niste coduri din mine si intra in piramida…nu mai pot, nu imi mai simt picioarele si ma simt extenuata… este un munte in forma de piramida….s-a intensificat energia acolo….ceva se intampla….se vede ca un abur alb care inconjoara muntele si deasupre un fel de….pasarare alba care se invarte in jurul lui…piramida lucreaza in continuare…apar tot felul de semne pe ea, coduri…nu stiu…ca si cum tasteaza cineva…

1.- Prima Imagine/Desen cu Coduri de Lumină Cristică

2.- A Doua Imagine/Desen cu Coduri de Lumină Cristică

3.- A Treia Imagine/Desen cu Coduri de Lumină Cristică
4.- A Patra Imagine/Desen cu Coduri de Lumină Cristică
5.- A Cincea Imagine/Desen cu Coduri de Lumină

Viorica Elisei răspunde:

Dragi colegi.
Foarte interesant material.
Pe marginea lui se poate vorbi foarte mult.
Totul este un semn foarte bun, ca lumea se trezeste tot mai mult si ca incepe constientizarea misiunilor spirituale pe Pamint.
E o lume fascinanta in care patrunzi si apoi incepi sa-ti doresti sa afli mai mult si mai mult si sa experimentezi tot mai mult.
Energia Christica coboara pe Pamint avind pe razele ei :  informatii, coduri de Lumina( alfabetice, numerologice, alfa numerice, geometrice), vibratii, frecvente, Constiinta Christica, Iubirea Divina, etc.
Energia Christica detine absolut tot ce ne trebuie pentru evolutia spirituala, ea aduce si vindecare, ea este si hrana pentru noi(hranirea cu Lumina).
Codurile de Lumina sunt din limbajul cosmic universal (marea lor majoritate), dar sunt intr-un procent mai mic, din limbile sacre de pe Pamint (ex. Lemuriana), dar si din limbajele actuale de pe pamint, limbile cele mai utilizate la acest moment.
Pentru fiintele care coboara din Lumina cu misiune de ridicare spirituala a Pamintului , curgerea energiilor este de sus in jos, intra prin Sahasrara, trece prin corpul nostru si intra in Pamint.
Pentru cei care vin din D3 si se pregatesc de Salt, curgerea energiilor este de jos in sus.
Atunci cind Energia Cristica coboara cu informatii, coduri, etc. se simte si o presiune pe Sahasrara.
Acest lucru se intimpla pentru ca : are loc o marire a chakrei Sahasrara pentru o mai buna legatura cu Universul si captarea unei cantitati cit mai mari de energie si de informatie. Informatiile sunt general valabile pentru toata lumea, dar sunt si speciale care sunt doar pentru noi.
Energiile intra in corpul fizic dar de aici ele ajung pe Inima Sacra: Sinele este cel care fixeaza informatiile, codurile in : celule, ADN, chakre, in corpul fizic si in biocimpuri.
De aceea trebuie sa respiram  constient, sa aducem energia in Inima Sacra si de aici ea este fixata in locatia necesara.
Energiile sunt puternice, codurile, informatiile, poarta o foarte puternica incarcatura spirituala, atunci corpul fizic si biocimpurile reactioneaza cu acel tremur al celulei care se transmite in tot corpul fizic si biocimpuri, este de fapt ridicarea vibrationala a corpurilor care are loc.
Piramida pe care ai vazut-o da este din Romania.
Romania are mult mai multe piramide decit se stie acum.
Ai avut vieti in perioada Daciei Hiperboreene si Daciei Ramanice.
Ai lucrat cu aceasta piramida si te-ai intors sa o activezi.
Cunosti foarte bine codurile de acces si de activare a acelei piramide.
Piramidele sunt vii, au foarte multe informatii incluse in peretii lor, in sarcofagul lor(daca sunt in fizic).
Piramidele de Lumina au o masa de cristal pe care se sta la Initieri.
Toate piramidele in fizic imediat ce sunt activate, creiaza copiile lor energetice pe dimensiunile de Lumina.
Nu este piramida din Bucegi.
Este o alta piramida din munti.
Pe linga piramida, tu mai ai misiunea de a descoperii si a reda umanitatii informatiile detinute in camerele din zona piramidei.
Sunt informatii din perioada hiperboreeana.
Imbratisarea piramidei este un semn al comuniunii tale cu piramida si entitatile spirituale paznic ale zonei: piramida si camerele din zona.
Multimea informatiilor, codurile, vibratiile si frecventa emisa de piramida determina o vibratie puternica in corpul uman.
Si asa ajunge ca piramida si corpurile noastre sa vibreze la unison.
Da piramida este din cristal alb, deci este o piramida pe Energia Christica feminina si care are ca scop dezvoltarea partii drepte a creierului si deschiderea de latente in Inima Sacra( Sunt cca. 360 de latente care se deschid in timp).
Da, eu cred ca este vorba de Sarmisegetuza, zona Fetele Albe- un deal fata in fata cu capitala Daciei, unde locuia Marea Preoteasa pe Energia Christica feminina, unde erau Scolile Spirituale feminine si piramida unde se faceau initierile in scolile feminine de spiritualitate.
Aici ai urmat Scolile de Spiritualitate feminine, ai ajuns apoi preoteasa si in final Mare Preoteasa.
Zona nu este deloc cercetata arheologic si acest lucru este foarte bine.
Muntele este protejat energetic, el este inconjural de o energie alba de jur imprejur.
Pasarea alba este o entitate paznic al zonei, care supraveghea zona spirituala de sus.
Daca o entitate care patrunde in piramida are o vibratie inalta si daca aceea vibratie este in rezonanta cu vibratia piramidei, entitatea respectiva primeste codule piramidei care sunt foarte numeroase si acest lucru echivaleaza cu o initiere de nivel foarte inalt, este o alta etapa pe drumul de Ascensiune Spirituala.
Este sigur vorba si de o initiere pe un nivel mai inalt, pentru ca Energia christica care coboara in piramida, aduce coduri noi si informatii noi din Univers si astfel piramida este actualizata si ridicata vibrational.
Oboseala pe care o resimte organismul uman este determinat de energiile puternice, multimea de informatii si coduri, vibratii si frevente care au patruns in ritm rapid in organism.
Atunci este neaparat cca. 30 de minute sa ne intindem putin, pentru a permite Sinelui asezarea energiilor si informatiilor la locul lor cel mai potrivit..
Activarea unel piramide determina transmiterea energiilor pe retelele cristaline ale Pamintului si acest lucru determina cresterea vibratiei pe retele, dar si activarea altor piramide.
Pe fiecare Piramida este un canal de Energie Christica si cu vortex.
1. – Imaginea este un octogon din Geometria Sacra plana.
In Geometria Sacra D3(dimensiunea 3) este reprezentata de patrat in geometria plana, iar in geometria in spatiu de cub.
In cei 25 de ani de pregatire multi umani au evoluat mult spiritual si au atins in etapa actuala, inainte de Salt stadiul de octogon – ca reprezentare in Geometria Sacra.
Este un semn al evolutiei spirituale si a stadiului inalt atins de umanii interesati de spiritualitate si de evolutie spirituala.
In interiorul octogonului avem mai multe coduri de Lumina.
Aici sunt reprezentate mai multe tipuri de coduri: spirala, coduri alfabetice, coduri geometrice.
In octogon apar si mici sfere de Lumina, sunt entitati de Lumina, care coboara pe Pamint cu diferite misiuni spirituale.
2. – Imaginea 2 reprezinta acelasi desen.
Este o piramida mare formata din mai multe piramide mici.
Piramidele sunt vii, la fel ca si intreaga creatie Divina.
Imediat ce sunt create, ele incep sa creeeze copii energetice in dimensiuni paralele, dar si pe dimensiunile inalte.
Copile sunt in totalitate energetice, dar ca forta si putere energetica sunt absolut egale.
Absolut toate sunt utilizate pentru Initieri, cresteri vobrationale, deschidere de latente, accesarea de informatii, asccesarea dimensiunilor inalte, cresteri spirituale, etc.
Piramida are in virf spirala, simbol al canalului Energetic Christic si a vortexului prezent in virf.
3. – In a 3-a imagine avem spirale, avem piramide cu spirala in virf-simbol al canalului energetic si a vortexului existent in punctul central al piramidei.
In continuare avem Coduri Geometrice si simboluri geometrice de Lumina.
Apoi 2 Entitati de Lumina reprezentate simbolic, a caror biocimpuri se rotesc in sensul acelor de ceasornic, e un semn ca ele vin din dimensiuni inalte de Lumina.
Desenul cuprinde si un singur simbol alfabetic de pe Terra – litera y.
4. – A patra imagine este o informatie.
Jos este Pamintul avind pe el o piramida.
Piramida este un simbol al Scolilor de spiritualitate si al initierilor care au loc in piramida.
Deasupra Pamintului sunt reprezerntate Soarele si Luna dar si alte planete care isi trimit energiile si sustin energetic evolutia planetei si al umanitatii.
Aceasta sustinere energetica a planetei si a locuitorilor ei este reprezentata de cele 2 miini care se apleca cu Iubire asupra Pamintului si il pazesc il protejeaza impotriva celor din intuneric.
Putin stiu ca Flota din Lumina a dat in 3 rinduri lupte serioase in Lumina pentru protectia Pamintului in acesti 25 de ani de pregatire pentru Salt.
Aici apare si un OZN , dar ei sunt foarte multi in Lumina care protejeaza Pamintul.
5.- A 5-a imagine: Spirala.
Spirala este un cod de lumina foarte puternic.
El este pus in cristalele obtinute prin alchimie si incarcate cu foarte multe coduri de Lumina care sunt puse la baza piramidei.
Spirala este un cod incastrat in peretii piramidei.
Ea este adesea reprezentat si in virful piramidei si simbolizeaza canalul energetic Christic si vortexul ce inconjoara canalul.
Intreg Universul  este inscris in Geometria Sacra ca fiind un  DODECAEDRU(poliedru cu 12 fete) si se invirte pe o spirala.
Spirala Universului este reprezentata si pe Marele Disc Solarian din Lemuria – care avea pe avers Soarele si pe revers spirala Universului.
Energiile coboara in spirala, rasucite.
Energia Christica : galben auriu(energia masculina) si platina(energia feminina).
Atunci cind pe o spirala este reprezentata o entitate, un om care face circuitul pe spirala, este drumul initiatului de la intuneric la Lumina, este Drumul de Ascensiune Spirituala.
Majoritatea Codurilor de Lumina care coboara acum sunt pentru deschidere de latente, sunt pentru crestere vibrationala, pentru constientizari si accesarea Iubirii Divine, dezvoltarea Constiintei.
Multa Iubire si Lumina.
Succese pe Drumul de Ascensiune Spirituala.
Namaste !
Viorica Elisei – Iasi

Anca Todirică răspunde:
     1.- Primul desen este vorba despre o simbolistica a elementelor sacre.
Elementele sacre se refera la elemente mai putin cunoscute de voi dar si cateva cunoscute de voi .
Cele cunoscute de voi sunt aurul si cuprul, apoi apa iar celelalte sunt necunoscute de voi inca .
Aceste elemente in numar de 8 prin combinatia lor pot fi baza unei pirmaide energetice cu rol de regenerare dar si amplificare de vibratie, de constiinta aducatoare de tehnologie noua.
    2.- Desenul doi este tocmai despre ce vorbeam .
O piramida sacra .
Acest gen de piramida imbina acele elemente sacre.
Centrul ei contine un cumul amplificat ale acestor elemente sacre-baza .
Este centrul declansator de energie ca un accelerator de particule care atrage din Universuri multiple informatii, energii foarte inalte in orice domeniu .
Pot fi informatii legate de tehnologii, de sanatate, de deschideri in cosntiinta inalte, de teleportare, multidimenionalitate sau se pot chiar vizualiza potentiale ale viitorului in acel moment.
In centru ti se deschid multe porti catre lumea nevazuta.
Cel ce va sta acolo trebuie sa fie cineva care e initiat si a mai lucrat in vremurile de demult cu asa ceva .
Poate fi periculos pentru cineva care nu are inima curată si vibratia inalta .
A lucra cu aceste energii nu e de joaca .
Cine e potrivit pentru aceasta va sti, va simti, va visa, va fi ales.
3.- Al 3-lea desen este ca un limbaj informational .
Este ca un fel d ematematica si mecanica si fizica cuplate impreuna .
Simbolurile se cupleaza si ele creaza o formula care poate genera o tehnologie .
Ele au fost lansate informational, cineva le-a receptat, cineva le va interpreta, altcineva le va aplica si toti la un loc le veti genera ca tehnologie .
4.- Al 4-lea desen.
Asa va arata Noua Lume, Noul Univers .
Pamantul nou se va naste din vechiul pamant prin piramida informationala cristica ca baza de transformare si transmutare .
Soarele si luna si planetele se vor schimba .
Are legatura cu valul de lumina si conştiinta din 20-21 dec 2012 .
Atat.
Sunteti tinuti in brate divine !
5.- Al 5-lea desen este ascensionarea, transcenderea omului ca intr-un vortex.
Senzatia seamana cu cea a mortii fizice in care spiritual iese ca si tras de un tirbuson in spirala .
La fel veti fi trasi din 3d in 5d .
Ca intr-un vortex –spirala .
De data asta veti fi constienti si in trup fizic .
Felicitari!
Mentionez ca nu am citit discutiile de pe messenger decat dupa ce am vazut desenele .
Simt acum sa spun ca aceasta piramida e una care include tot pamantul, ca si cum inglobeaza in ea alte piramide si face conexia dintre ele.
Aud ca un vuiet enorm sunetul de la aceasta conexie .
Va starni un val energetic mare care va creste vibratia pamantului si-l va ajuta sa asceada .
Din cer va veni alt val energetic care va forma un alt vortex si va absoarbe pamantul in 5d .
VA fi ca un con dublu, cam ce am facut noi la Iasi ca o pregatire va aduceti aminte ?
Dragilor, perceptia mea este ca se amplifica si se grabesc toate.
Mona Ra Ramana Hiperboreana are stea in frunte .
Aceasta stea se activeaza si o va ghida in constiinta pentru a conduce tehnologii si pentru teleportare .
Simt ca e micuta in fizic si pare plapanda si sensibila dar spiritul ei este foarte ferm si cunoaste multe .
Are fermitate de barbat conducator atlant .
Va sti la momentul potrivit ce sa fac si cum .
A lucrat cu Toth si are acces la salile din Amenti .
Sa fie in liniste si in bucurie si sa permita fara frica, fiindca nimic nu e necunoscut ei !
Multumesc !
Anca Todirică .

Dragi Colegi.
După Modelul Experimental al Colegei Noastre Mona Ra Ramana Hiperboreana, în felul vostru şi la timpul vostru Propriu o să Conştientizaţi Codurile Voastre de Lumină cu ÎNŢELEPCIUNILE lor Aferente.
Şi acum, în virtutea Unei Sincronicitaţi pe care Colega noastră Anca Todirică a oferit-o mai sus ca informaţie, doresc să vă împărtăşesc o anumită experienţă spirituală care este încă de Actualitate, sau mai bine zis mai de actualitate ca niciodată ca până acum.
Prin anul 1981 când aveam vârsta de 26 de ani, Sinea mea Inaltă m-a anunţat despre faptul că în timpul Saltului în 5D, vom Muri ca Oameni Vechi şi ne vom Renaşte ca Oameni Noi.
Acum colega noastră Anca Todirică în mesajul ei anterior, afirmă acelaşi femomen-eveniment pentru 20/21 decembrie 2012 ,când în trecera noastră de la 3D la 5D vom Fi Conştienţi şi vom avea o SENZATIE care seamănă cu Moartea fizică, numai că ne vom menţine în corpurile fizice.
Dincolo de asemănarea informaţională dintre mesajul primit de mine şi mesajul primit de  Anca pe Tema acestei ,,MORTI,,, mesajul meu mai conţinea o precizare: Cu patru Zile Înainte de SALTUL în 5D când vom avea o Senzaţie care se aseamnă cu Moartea fizică, Misionarii cuprinşi în acest Prin Val de intrare în 5D, vor VEDEA(Auzi sau Simţi) ADEVARATA PUTERE(Vointa) A LUI DUMNEZEU .
Adică, ceva se va întâmpla cu noi pentru a putea percepe ADEVARATA PUTERE (Vointa) A LUI DUMNEZEU, fiindca această Putere(Voinţă) Divină este cea care ne va permite Saltul în 5D.
Şi vis a vis de această precizare obţinută de mine de la Sinea mea Înaltă, am dorit o părere din partea lui Anca.
Anca Todirică spune:
     Draga Gicu .
Eu te felicit pentru ca vei fi anuntat din timp si vei vedea din timp .
Aceasta inseamna foarte mult .
Aceasta moarte are legatura cu ascensiunea .
Va fi oricum un fel de moarte si o inviere .
Ceea ce este minunat este ca vei vedea ,vei fi anuntat si pregatit din timp .
Asta e absolut minunat!
Simt insa ca multi vom fi anuntati din timp, ceea ce ar fi grozav .
Multa vreme ma iscodea un gand de genul ca daca atunci cand vine momentul inaltarii sau al ascensiunii, eu voi fi intr-o stare proasta de vibratie joasa si oare ma voi putea inalta ??
Mi-a venit inca de atunci raspunsul si acum vine si prin tine ca o confirmare si anume ca vom fi pregatiti din timp, anuntati, fiecare in felul sau propriu.
Ca vor fi 4 zile sau ca vom simti chiar cu mult timp inainte vom vedea fiecare.
Aceasta stire, aceasta Vedere a Maretiei lui Dumnezeu, a Puterii lui Divine ne va inalta atat de mult vibratia incat va fi ca o pista de lansare direct catre 5D.
Pentru ca va conta foarte mult vibratia de moment si nu intotdeauna reusim sa ne mentinem vibratia sus in 5D; astfel ca Creatorul vrea sa fie sigur de reusita noastra si ne va lansa pe orbita 5 D prin semnele lui mult mai marete si mai vizibile ca niciodata.
Am aceasta Simtire ca se amplifica toate, se pregatesc, se grabesc deschideri in constiinta ale oamenilor, parca toti trag de mine si apar de unde nu te astepti…. şi toate acestea pentru ca timpul e scurt si valul vine.
Simt ca vom fi anuntati, protejati, ca totul sa decurga mai mult decat perfect !
Aceasta graba universala e ca atunci cand esti atras intr-o gaura neagra de vid si la inceput simti mai putin atractia vidului pentru ca distanta e mai mare, apoi mai mult si din ce in ce mai mult, pana cand iata suntem acum aproape de  gura pâlniei cum s-ar spune …aproape de vartejul vidului, de vortexul ce ne va inghiti si transporta intr-o alta lume.
Nu putem decat sa ne lasăm dusi de forta vidului, sa observam doar momentul cand vom fi aruncati, teleportati prin ,,malaxorul,, vidului catre 5 D.
Ok …..acest vid va da impresia de moarte, de extractie a sufletului de catre vortex (tirbuson), senzatie pe care am trait-o si eu in vis acum vreo 8 ani si dupa aceasta extractie m-am trezit in alta viata tot in vis.
E ca o moarte….trupul chiar ma durea putin….sau sufletul…era o mica durere cand sufletul a fost tras in sus pe spirala tirbusonului astfel ca am realizat atunci cat de dependenta sunt de trup…..de aici si durerea despartirii de el .
Acum ca ne luam trupul cu noi, vortexul tirbuson va fi simtit altfel.
     Vom vedea cum….Simt ca va fi ametitor ca intr-un carusel….vom vedea imagini care ne vor inalta vibratia, inima va canta, celulele vor zumzai de lumina si dintr-odata vom vedea lumea altfel….in 5D.
     Noi o vom percepe asa….altii o vor percepe in 3D ..fiecare pe nivelul lui .
Duminica frumoasa Gicu !
Si sa ne anunti si pe noi ce primesti cu 4 zile inainte.
Pup si multumesc !
Anca.

Dragi Colegi Învăţători Cristici MultiDimensionali.
După cum aţi observat din lecturarea acestui nou material, ideea de bază este să ne Trăim această  Viaţă Pământeană CONŞTIENTIZÂN ÎNŢELEPCIUNILE DIVINE care pot fi ale noastre sau ale colegilor nostrii, fiindcă doar astfel Rezonăm cu Toţii ca Echipă Omogenă atât în Saltul în 5D , cât şi ulterior în:
Derularea Misiunii României de Spiritualizare a Terrei.
     Avem o Misiune Spirituală Grandiosă aici în INIMA Terrei, pentru toată TERRA şi nu altfel şi pentru toată Creaţia de asemenea.
Avem de asemenea MĂREŢIA necesară materializării Noului Experiment în care deja facem paşii necesari evolutivi la superlativ.
Suntem Înţelepţii Cerului potriviţi şi la locul potrivit, iar Ierarhiile Celeste MultiDimensionale au trimis aici pe Terra în Persoana Fiecăruia dintre noi, Spiritele cu cele mai Înalte ÎNŢELEPCIUNI DIVINE obţinute din alte Experimente MultiDimensionale ale Eternităţii trecute.
Noua Civilizaţie a Noului Pământ de Aici Porneşte prin NOI, aşa că nu mai aşteptaţi alte generaţii viitoare să facă acest lucru.
În acest context Zamolxe ne recomandă şi ne reaminteşte faptul că: ,,Măreţia singuri v-o luaţi si o materializaţi peste aceste plaiuri străbune Româneşti. Cînd Eu spun strabun, mă refer la Origine, la Originele acestui pământ Românesc, când voi aţi venit demult, demult, aici. În aceste locuri voi aveţi Seminţele voastre Originale Stelare ale acelor Energii, Cunoaşteri, Informaţii, ÎNŢELEPCIUNI PRIMORDIALE care vă aşteaptă să le accesaţi şi să le utilizaţi,,.
Acesta este Potenţialul Nostru Dragi Colegi, prin care ALCHIMIZĂM Vechiul în NOU.
Aşa că, Noua Civilizaţie a Noului Pământ tot Noi o Făurim, dar sub Cooordonarea MARELUI AVATAR CRISTOS- TRIMIS(UL) de CREATOR pentru ai IMPLINI INTEŢIA ca o singură Echipă, ca o singură Fiinţare.
Individual dar şi Colectiv, Echipa noastră Misionară Cristică Reprezentăm aici la sol în Experimentul Divin Terra de Trecere de la Creaţia a Întâia la Creaţia a Doua,EXTENSIILE SINELOR NOASTRE ÎNALTE MultiDimensionale care au Calitatea şi Denumirea de FONDATORI.
Iar NOI suntem FONDATORI de Creaţii Noi şi Experienţe Divine Noi, în Conformitate cu INTENŢIA CREATORULUI PRIM cu care UNU SUNTEM.
Din acest Considerent, pe Măsura Înţelepciunilor noastre Divine în curs de accesare integrală, tot pe aceiaşi măsură şi Puterea noastră de Implicare Misionară creşte, cum la fel creşte tot pe aceiaşi măsură şi RESPONSABILITATEA noastră de a ne Împlini sau Materializa Inţelegerile Celeste pentru care ACUM suntem AICI.
Odată cu Primirea Codurilor/Înţelepciunilor noastre de Lumină Cristică şi apoi implicit saltul nostru în 5D, Potenţialele şi Abilităţile noaste Alchimice Cristice, Voinţa de implicare şi Pretenţiile noastre faţă de noi înşine cât şi pretenţiile nostre în cadrul Echipei Misionare vor Creşte, deoarece avem Libertatea Deplină de a ne manifesta ca FONDATORI ai Noii Civilizaţii a Celei de-a Doua Creaţii.
     Dragi Colegi CULEGĂTORI de ÎNŢELEPCIUNI  Divine MultiDimensionale şiPREMERGĂTORI/Avatari Deschizători de NOU: Fiţi în Continuare CULEGĂTORI CONŞTIENŢI şi PREMERGĂTORI CONŞTIENŢI de Experienţe Noi în conformitate cu DISPONIBILITATEA Nelimitată pe care o oferiţi Sinei Voastre Înalte şi INTENŢIEI DIVINE, care vă oferă Sincron toată  Sustinerea necesară şi perfectă în utilizarea POTENŢIALELOR VOASTRE CRISTICE SACRE.
În această Ordine de Idei, putem spune faptul că Vin Vremuri Frumoase şi că nimic nu va mai fi din ceea ce inca mai este acum, pentru că noi suntem FONDATORII şi ACTORII Noului Joc ALCHIMIC Divin al celei de-a Doua Creaţii..
Cu Îmbraţişările de rigoare, Micul nostru Grup în care cu toţii suntem UNU şi pe Energia cărora a fost construit acest nou material Informaţional, vă Dorim Accesarea Accelerată a Înţelepciunilor voastre Divine MultiDimensionale:
                    1. – Alexandru Oprea
                    2. – Anca Todirică
                    3. – Anda Negru
                    4. – Bandariu Floare
                    5. – Cornelia Ifrim
                    6. – Costeluta Pop
                    7. – Cristina Sbârcea
                    8. – Doru Dumitru Bivolaru-Inorogul Alb
                    9. – Gicu Dan
                  10. – Iisus Cristos/Lord Sananda
                  11. – Înţeleptul ELI
                  12. – SANAT KUMARA
                  13. – Lenuţa Onofraş
                  14. – Marian Gherghina
                  15. – Mihaela Palade
                  16. – Mona Ra Ramana Hiperboreana
                  17. – Vladuţ Clapa
                  18. – Viorica Elisei
                  19. – Zamolxe

7 Octombrie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu