miercuri, 10 octombrie 2012

Piramida de Lumina deasupra Romaniei si a Terrei


:x lovestruck=(( broken heart:x lovestruck Dragi colegi, acest mesaj – prin Costeluta- a venit ieri 07.10.2012, la sala Mihaelei si este  materializarea desenelor cu coduri christice primite de Simona ,predate  lui Doru si explicate de Viorica si Anca. Sincronicitatea este  impresionanata. Fiti pregatiti pentru energii fff puternice.
             Am transcris mesajul pentruca stiu ca unii din voi nu dispuneti de timp pentru a asculta intreaga inregistrare.
                         Cu iubire, Cornelia:-* kiss
Transmite arh. Mihail:
 
” Dragi frati si surori ce pe Terra ati hotarat sa lucrati,
Asa cum voi stiti, voi sunteti stalpi si faruri de lumina,Incercati sa stati putin in picioare la aceste exercitiu….tineti picioarele putin departate…respirati… inradacinati-va adanc… adanc in pamant…. si din locul unde sunteti fiecare………..intoarceti-va  cu fata spre mijlocul Romaniei…..
Respirati…….si intoarceti si palmele cu fata spre centrul tarii….acum din inimile voastre cat si din palme..trimiteti Lumina foarte stralucitoare spre centrul Romaniei…respirati si permiteti curgerea Luminii….respirati…… si simtiti cum prin chakra coroanei care s-a deschis ca o palnie mare… curge Lumina  Christica.
        Prin talpi, urca din inima planetei… energia pamantului… si ambele energii – de sus si de jos- se intalnesc si voi le directionati spre centrul Romaniei…. spre inima Romaniei.
            Nu intamplator sunteti distribuiti in mai multe puncte principale din aceasta tara……. Acum..intindeti mainile in lateral si prindeti-va de maiinile celuilalt coleg
formand astfel un lant, o retea…. Permiteti curgerea energiei care intra in mana voastra…in inima…spre cealalta mana……apoi  permiteti curgerea in spirala… astfel incat ea va ajunge in inima Romaniei.
         Vi s-au alaturat si altii…respirati si permiteti curgerea…..
         Dati voie canalului din inima sacra sa se deschida cat vrea el……. Unii din voi vor simti ca Lumina iese din ei prin tot corpul…. permiteti….
        Colegii vostri care sunt acum pe drum( Mihaela si Gabriel), in tara, sunt cei ce au ales sa tese ca o panza toate drumurile create de voi in aceasta spirala
         Asa cum sunteti, prinsi de maiini, faceti un cerc mare ce va cuprinde toata granita tarii…. printr-o respiratie….permiteti sa expandati aceasta  Lumina acolo, pe granita si aceasta granita sa se dizolve in Iubire si Lumina trimisa de voi : tineti-va bine pe picioare…respirati de mai multe ori…. fiti bine inradacinati si..permiteti…  Unii veti simti ca va miscati, va cutremurati… e nevoie de multa energie aici,,,, continuati sa respirati si sa expandati……. apoi permiteti expandarii voastre sa mearga mai departe de hotarele tarii… sa cuprinda incet fiecare tara….. si ..pas cu pas… tot pamantul….dati voie acestei curgeri de energie sa curga in spatele vostru…. asa cum curge o cascada…iar voi centrati-va pe  inima voastra sacra…..
          Simtiti ca acolo unde v-ati unit maiinile intre voi, s-a format o coloana de Lumina stralucitoare ….prin care curge iubireeee… coloana ce comunica cu reteaua de trandafiri christici.        Acum…prin aceste noduri de Lumina puteti aduce :informati…, Lumina…. Iubire…..si tot ce doriti sa transmiteti catre alte grupuri sau catre alte inimi deschise sau care se vor deschide…
        Acum conectati-va in inima sacra… simtiti dusul de Lumina ce vine prin chakra coroanei si – prin expandare- trimiteti din nou Lumina in mijlocul Romaniei……dati voie apoi sa se uneasca toate tuburile de Lumina din chakra coroanei….. sa formeze o mare  PIRAMIDA peste toata tara. ACEASTA PIRAMIDA A EXISTAT  DAR VOI, ACUM ATI ACTIVAT-O!!! Printr-o alta respiratie, simtiti ca fiecare din voi este o piramida acolo unde este, de aceea se afla acolo si pentru fiecare acel loc este special. Sunteti importanti si nu intamplator sunteti unde sunteti. Unii ati ales sa va nasteti acolo, altii v-ati mutat acolo…acum, simtiti importanta acelui loc.
          Simtiti activarea in voi a piramidei ce sunteti…stati bine inradacinati…respirati……e posibil sa va miscati ca limbile unui clopot……energia este fff puternica de aceea va rugam sa constientizati mereu inradacinarea in pamant ca mama Pamant sa va poata sustine total.             Acum expandati piramida ce sunteti peste localitatea voastra……prin respir…..si simtiti cum baza piramidei se extinde……( poate veti simti un val de caldura)…respirati in continuare si daca e posibil, tineti picioarele tot pe podea direct, dar puteti sa va asezati….coloana vertebrala sa fie dreapta pt energia sa poata curge prin ea…( pot aparea furnicaturi in coloana, in maiini sau picioare si maiini umflate… nu va speriati, totul este in ordine)……..expandati in continuare baza piramidei voastre pana intalneste cealalta piramida a colegului din vecinatate……respirati din nou si amplificati piramida voastra, asezand o noua piramida in fata voastra…inca o respiratie….inca o amplificare si noua piramida creata asezati-o in spatele vostru……..
astfel pe tot drumul de Lumina in spirale creat de voi inainte , se vor aseza piramidele ce le-ati multiplicat acum, aici. Ele aduc multa trezire pentruca multi  vor trece prin ele. Nu vor putea trece cei ce nu sunt treziti ci numai cei ce au inima deschisa oricat de mica ar fi deschizatura lor……. Daca au inima inchisa nu li se va permite intrarea in piramida de Lumina.
             Voi, acum, prin acest exercitiu, ati activat piramida ce sunteti voi insiva. Ati multiplicat pentru ceilalti frati si surori ce se vor trezi….drumul de spirala este pentru toti cei care aleg Spiritul si vor simti sa intre in aceasta spirala ce duce spre inima Romaniei si de aici, mai departe, spre inima mamei Pamant, ce are o legatura atat de frumoasa si de cristalina ci Inima Mama/Tata Creator.
              Respirati si  trimiteti Iubire din nou si dati voie piramidei ce din inima mamei Pamant este trimisa spre fiecare- care vine cu baza in sus..trece prin talpile voastre…urca si face conectie cu cealalta piramida-cu baza in jos, ce vine de la Mama/ Tata Creator. Permiteti sa simtiti conectia si MERKABA in care sunteti……. Fiecare poate sa invarta piramidele cum simte: in acelasi sens, in sensuri diferite si puteti chiar sa le schimbati locul daca doriti….Jucati-va cu ele, colorati-le cum simtiti, in functie de starea fiecaruia……..
             Acum… asa cum aveti mainile unite, impreuna cu toate mainile voastre energetice( aveti zeci, sute de maiini energetice), prindeti-va cu toate aceste maiini de mainile colegului, vecinului…. si prin mainile voastre vor curge energii de Iubire care aduc Lumina si energii vindecatoare dar si de trezire……. poate simtiti mainile pulsand…este fluxul energetic…dati voie sa curga…… binecuvantati ceea ce sunteti, ceea ce puteti realiza…pentruca sunteti cei mai mari ingeri de pe Pamant din toate vremurile, cei mai mari maestri ce aduc lectii noi pentru multi.
              Si acum,…..respirati si trimiteti energie..aceasi energie, in marea Piramida care cuprinde toata Romania si ea va activa toate piramidele…. va mai trezi multe inimi….. Deschideti varful piramidei si dati voie sa asezati acolo un soare ( soarele din inima voastra  sau cereti ca Soarele din Alcyone sa fie adus) si expandati toata aceasta piramida peste toata planeta…apoi multiplicati aceasta piramida  ce cuprinde acum intreg pamantul si daruiti -o Mamei Pamant… asa cum ea a facut pentru fiecare din voi…. Mama Pamant permite sa se conecteze cele doua piramide care au varfurile deschise.”…… Mama Pamant este aici:
            “Dragii mei copii, dragi, multumesc pentru darul primit de la voi, multumesc pentru acceptarea darului din inima mea pentru inima voastra si multumesc pentru activarea ce a avut loc aici si acum!!!! Priviti energia ce curge prin varfurile de piramida ramase deschise, unde, un tub mare s-a format cu o Lumina foarte curata,foarte pura……..Acum… cine simte ( eu as dori sa treceti toti)…… energia este f. puternica asa ca inainte de a intra in acest flux de Lumina, pregatiti-va prin 3 respiratii profunde,,,puteti bea si putina apa daca doriti….. (respiram profund de 3 ori),,,,…. acum puteti intra in fluxul de Lumina- fara frica- este CANALUL FACERII si voi  VETI TRECE PE NOUL PAMANT!!!!! Incarcati-va  cu toata Lumina ce va este adusa prin acest canal…… Tot ce simtiti voi acum- prin aceasta trecere- ati simtit cand ati ales sa veniti pe Pamant, tot prin canalul facerii, asa ca- energetic -acum treceti pe Noul Pamant!!! Chiar daca lumina din Canal este foarte puternica, nu va deranjeaza la ochi…poate chiar veti simti sa deschideti mai mult ochii…
             Din acest moment  voi puteti straluci Lumina si mai puternic …”
            -  Suntem in cerc tinandu-ne de maiini… cercul se mareste si – de fapt- s-a format o piramida…. canalul ramane deschis pentru toti care aleg Noul Pamant si asa ramane pana la ascensiune. Aici, sunt asteptati multi frati si surori ce aleg Lumina….. Mama Pamant ne cuprinde pe toti in brate si – prin varful piramidei nou formate- asezata peste noi-cu varful deschis- e ca un nufar dar fiecare petala este o mica spirala ce se misca……..aceasta floare se deschide ca un curcubeu sub forma spiralata…coboara ,ne ia pe toti si ne aduce lin acasa…
            Arh. Mihail ne roaga sa ne dam aminile, sa ne intoarcem iarasi spre mijlocul Romaniei….. sa respiram…si tot ce am facut Acum, Aici, sa expandam pe tot Pamantul……… si ne spune  :” Va multumim dragi frati si surori pentru Lumina ce pe planeta ati ales sa lucrati. Va suntem alaturi in toate lucrarile voastre si suntem multumiti de toata evolutia fiecaruia in parte. Binecuvantari si felicitari!  Namaste! Doar Lumina ,Iubire si Multumiri!”
             Multumim si noi pentru toate darurile!!!!
Transmite Costeluta din Sighetul Marmatiei-07.10.2012-sala Mihaelei Palade
Scumpa
Dupa ce mi-ai povestit lucrarea voastra am inceput sa casc si sa casc ..am iesit din foisor si am simtit sa stau in picioare cu bratele in sus .Mi s-a spus sa stau cu bratele in sus pana in soarele central si cu picioarele pana in pamant in celula diamantina a pamantului .Apoi mi s-a spus :
Termina lucrarea !
Eu : Ce trebuie sa fac ?
Ei: Porunceste .
Eu : CE ?
Ei: CE vei simti !
Atunci am poruncit ca toata lumina si toata acea piramida sa se extinda peste toate inimile si sa deschida constiinte .Sa fie lina si toate sa decurga usor ,armonios si lin .Apoi am poruncit intunericului sa se retraga ..am vazut cum se scurgea undeva in jos probabil intr-o dimensiune joasa .L-am binecuvantat ,i-am multumit si am observat cum pleca ..Am poruncit sa plece intunericul din gandurile ,vorbele ,faptele noastre ..din toate fiintele de pe pamant In locul lui a ramas doar lumina .VEdeam cercul yin -yang fara bulina intunecata si intunericul ca un sarpe se scurgea in jos si iesea din cerc astfel ca ramanea doar o bula de lumina cercul .
In ultimul timp mi se cere sa poruncesc luminii ..EA e f ascultatoare si e ca un animal credincios ..se gudura ,ia forme ,e vie !!!!!!!!Si abia asteapta sa ne serveasca !
A venit vremea sa poruncim !
Multumesc !
Anca :x lovestruck&gt;:D< big hug

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu