marți, 23 octombrie 2012

MESAJ DE LA SaLuSa

Mike

Analizând situația prezentă, putem spune că mulţi încep să se trezească, iar numeroşi alţii sunt preocupați de procesul Ascensiunii. Desigur, este dificil de spus ce va aduce Ascensiunea fiecăruia, dar, cel puţin, sămânţa a fost plantată şi începe să crească.

Este de înțeles că există planuri de a face Ascensiunea publică la scară largă, pentru a ne asigura că toată lumea înţelege oportunitatea minunată oferită fiecărei fiinţe. Totuşi, unii dintre cei care vor afla pentru prima oară despre Ascensiune vor privi cu neîncredere posibilitatea ca acest proces să aibă loc; alții se vor gândi la ea cu teamă, după care, luând exemplul altora, vor accepta ideea, pentru ca, în final, să o aștepte cu nerăbdare. În realitate, oamenii au o mentalitate de turmă (și n-o spunem în sens peiorativ), căci instinctele voastre vă spun ca există mai multă siguranţă când sunteţi numeroşi. 

Problemele se vor ivi în sânul familiilor, pentru că atunci când sunt foarte uniţi, oamenilor le place să stea împreună. De fapt, există șanse reale ca toţi membrii unor familii să acceadă împreună. Totuşi, vor putea fi situaţii în care un membru al familiei va fi hotărât să-şi urmeze mai degrabă propriile simţăminte, ceea ce ar putea să nu corespundă obțiunii celorlalți membri ai familiei. 
În asemenea situaţii va trebui ca voi să permiteţi acelei persoane să-ţi exercite liberul arbitru. În subconştient, fiecare fiinţă ştie instinctiv ce este mai bine pentru ea şi categoric se simt mai în largul lor dacă-și respectă propria decizie.
În general, familiile cu copii mici vor constata că vor ascende împreună.

Așa cum discutam și cu alte prilejuri, legătura de iubire dintre membrii unei familii ori prieteni îi va lega pe veşnicie. Aşa că nu vă faceţi probleme că aţi putea fi separaţi dacă unul dintre voi se hotărăşte să o ia pe alt drum. În vibraţiile înalte veţi putea să vă localizaţi unul pe altul prin puterea gândului, iar la un moment dat veţi fi chiar capabili de a călători oriunde doriţi instantaneu. 

De fapt, odată ce veţi ascende, va exista tendinţa de a vă implica în activităţile de grup în calitate de componenți ai conștiinței de grup (egregor; n.m.)  Deoarece la acele niveluri înalte nu există energii negative, veţi înţelege că fiecare fiinţă pe care o veţi întâlni va avea necondiționat o mare iubire pentru toate celelalte fiinţe. Acolo veți constata o aceptare instantanee, încredere şi armonie între toţi, ca rezultat al acceptării realităţii că toţi aparțin luiTot Ceea Ce Este.

Pe Pământ, voi adesea simţiţi că trebuie să dovediţi ceea ce sunteţi şi nu puteţi şti cu siguranţă cine vă sunt adevăraţii prieteni.
Este greu să ştiţi în cine puteţi avea încredere când sunteţi înconjuraţi doar de lăcomie şi corupţie. Dar toate acestea vor deveni trecut şi deja cei care au ales Lumina se îndepărtează de cei care se poziționează împotriva ei.

Legea Atracţiei lucrează şi, de aceea, chiar şi acum aveţi tendinţa de a gravita către cei care au concepţii similare vouă.V-aţi reîncarnat şi aţi acceptat să lucraţi cu Lumina, deci îi veţi căuta într-adevăr pe cei care au hotărât acelaşi lucru. 

Vă veţi simţi mai comfortabil cu unele persoane decât cu altele deoarece aveţi mai multe în comun. În ceea ce priveşte planul vostru de viaţă, vă este menit să vă întâlniţi cu anumite persoane şi asta se referă şi la cei care se căsătoresc, pentru că nimic nu e întâmplător. 

Odată ajunşi pe tărâmurile înalte, veţi avea posibilitatea de a vă regăsi mult mai uşor cu adevăraţii fraţi şi surori deoarece voi aţi venit din aceeaşi civilizaţie astrală şi serviţi aceeaşi Federaţie Galactică ori Fraternitate de Lumină. 

Sunt, bineînţeles, unii care peferă să lucreze împreună cu aceia a căror cunoaştere ştiinţifică este încă în curs de dezvoltare şi care pot fi regăsiţi în diferite Consilii care se ocupă cu acel aspect de evoluţie. Deci, dacă aceasta este zona voastră de interes veţi continua, dacă doriţi, în acelaşi fel.
Toate informaţiile ştiinţifice sunt împărtăşite de toate fiinţele nu ca pe Pământ unde sunt folosite pentru a dobândi puterea asupra altora. Aceasta este diferenţa majoră când veţi ascende, totul este disponibil pentru toată lumea fără excepţie.

Dragii noştri, după cum vedem, vă faceţi griji inutile deși veți avea multe ajutoare în jur care vor avea grijă ca viaţa să vă fie completă, aşa cum aţi intenţionat. Cu toate acestea, voi sunteţi în căutare de mai mult, dar, când vine vorba de evoluţie, planul vieţii voastre contează cu prioritate. 
Viaţa actuală este cea mai importantă acum pentru că aţi hotărât ce trebuie să faceţi pentru a vă încheia ciclul în dualitate.
Poate că nu este chiar ceea ce v-aţi dorit, dar luaţi-o aşa cum este pentru că nimic important nu se întâmplă fără ca voi să beneficiaţi în final. ”Sfârşitul Timpului” nu semnifică decât faptul că veţi elimina tot ceea ce ţine de vibraţiile joase. Când, în sfârşit, veţi ascende, veţi mai avea poate doar o cantitate minimă de karma rămasă şi aceea va fi amortizată.

În aceste zile de final, vă sugerăm să va concentraţi mai mult pe drumul propriu ştiind că restul se va desfăşura conform planului. Fiţi fără grijă că atunci când este important o să vedeţi diferite evenimente manifestându-se, chiar dacă nu vă daţi seama de faptele care le-au cauzat. Bineînţeles că sunt aşteptate schimbări majore iar Dezvăluirea, deasemeni, e pe muchie. 

Schimbările din sectorul financiar sunt pe lista noastră de priorităţi, dar este o uriaşă provocare când vine vorba de coordonare deoarece vrem să evităm haosul ce poate avea loc pe piaţa monetară.
În sectorul bancar starea proastă a lucrurilor se înrăutăţeşte şi deşi se încearcă depăşirea stării de criză nu mai există cale de întoarcere: colapsul este inevitabil.Semnalul pentru implementarea noului sistem financiar este gata să fie lansat, el fiind complet pregătit și în așteptare.       
Pentru noi, Ascensiunea voastră este cea mai importantă acum, iar voi trebuie să vă asiguraţi că sunteţi pregătiţi şi gata de a face totul pentru a crea Noua Eră în care veți trăi în viitor.
Vă îndemnăm să trăiţi ca şi cum deja aţi trecut prin Ascensiune şi priviţi-i pe cei din jur ca fiind Una cu voi. Nimeni nu se aşteaptă ca voi să vă asumați abligații pentru soarta altora dar bunătatea şi iubirea voastră pentru confraţii voştri va aduce mai multă Lumină Pământului.

După cum se vede de la nivelul nostru, totul arată minunat căci într-o perioadă scurtă de timp aţi creat o mare flacără de Lumină pe care întregul univers o privește. V-aţi ridicat la înălţimea situaţiei şi chiar aţi depăşit aşteptările noastre dovedind că sunteți ființe demne de a reprezernta Rasa Umană. Sincer vorbind, au fost momente când credeam că nu veţi reuşi, dar temerile noastre s-au dovedit neîntemeiate, noi, probabil, neștiint de câtă voință sunteți în stare să demonstrați. 

Sunt SaLuSa de pe Sirius şi vă felicit cu anticipație pe toţi pentru obţinerea succesului. Vă iubim şi suntem mândri că avem asemenea frați și surori.
Noi, toți, suntem UNUL 

SaLuSa 
SURSA:http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu