joi, 25 octombrie 2012

Numerologie: Ce spun despre tine Numărul Destinului, Calea Vieţii şi Dorinţa Sufletului


Numerele pot avea interpretări mistice. Data naşterii şi numele tău complet vorbesc despr potenţialul tău despre norocu în dragoste şi despre cursul pe care îl va urma viaţa ta.
de Unica.ro, 23 Octombrie 2012
  • numerologie
    Sursa Foto: Northfoto
Numerologia este una dintre ştiinţele mistice vechi, bazată pe simbolurile numerelor.Încă din cele mai vechi timpuri s-a încercat descifrarea vieţii pe baza lor, iar numerologii din China, Grecia antică, Egipt sau din Imperiul Roman s-au bucurat de o mare recunoaştere şi apreciere. Părintele numerologiei este considerat Pitagora, matematician convins că numerele sunt esenţa vieţii şi că toate lucrurile pot fi exprimate în cifre. În primul rând, cu ajutorul numerelor poţi să afli lucruri interesante despre personalitatea ta sau a celor din jur.


NUMĂRUL DESTINULUI

Se calculează adunând numărul literelor din numele întreg şi data de naştere, De exemplu: Ana Ioana Popescu, născută pe 07,03,1979 numărul destinului se calculează astfel: 3(nr, de litere din Ana) + 4 (Ioana) + 7 (Popescu) + 7 (ziua 7) + 3 (luna 03) +1+9+7+9 = 51 = 5+1= 6.

1 Ai o fire independentă, eşti mereu deschizătoare de drumuri, provoci evenimentele şi tii mult la individualitatea ta.

2 Respectul pe care îl arăţi celor din jur îti este ca şi înnăscut. Cooperezi cu plăcere cu restul lumii, te adaptezi rapid şi încerci să eviţi, pe cât posibil, singurătatea.

3 Ai înclinaţii pentru arte şi pentru literatură. Pentru tine e foarte important să poţi exprima ceea ce simţi şi gândeşti. Reuşeşti să te bucuri de lucrurile bune din viată şi nu te laşi doborâtă de ce ti se întâmplă rău.

4 Te afli într-o luptă continuă cu , propriile limite, pe care vrei să le depăşeşti, îti place să ai o viată ordonată şi întotdeauna vrei mai mult,

5 Simţi nevoia de aventură şi temi de monotonie. Esti o ire expansivă şi îti foloseşti libertatea în mod constructiv.

6 Ai simţul responsabilităţii foarte dezvoltat, doreşti să îi protejezi şi să îi îngrijeşti pe cei din jur. Echilibrul este un element esenţial în viata ta.

7 Eşti înclinată spre analiză, studiu şi meditaţie. Cauţi înţelegerea în relaţia cu ceilalţi, iar în general sentimentul de bază e curiozitatea.

8 Nu îţi e inde-ferentă poziţia socială, de aceea te şi implici pe acest plan. Ai aspiraţii către averi mari.

9 Te caracterizează altruismul şi vrednicia. Eşti o persoană creativă, dar care nu se teme de obligaţii şi responsabilităţi.

Cât eşti de creativă? 1 3 6 9

Numerele cu cel mai mare potenţial de creativitate sunt 1,3,6 şi 9. În timp ce la cei din categoria 1 creativitatea se exprimă prin proiecte inovative şi noi metode de abordare, la persoanele din categoria 3 aceasta se concretizează în proiecte artistice, cum sunt cântatul, dansatul, pictatul sau scrisul, Cei din categoria 6 au un simt foarte dezvoltat pentru estetic şi organizarea spaţiului, pe când persoanele aparţinând categoriei 9 se simt în largul lor în domeniul muzical şi literar, insistând pe nuanţe şi subtilităţi.

CALEA VIEŢII

Se calculează făcând suma totală a zilei, lunii şi anului naşterii. De exemplu, o persoană născută pe data de 22,12,1964 îşi calculează cifra care determină calea vieţii adunând aceste numere: 2+2+1+2+1+9+6+4 = 27 = 2+7 = 9.Tu unde te încadrezi?

1 4 8 Persoane cu spiritul ordinii  şi al organizării, egocentriste, ambiţioase, cu voinţă puternică, spirit de afaceri şi calităţi de lider.

2 6 9 Persoane care lucrează bine în echipă, preocupate mai mult de cei din jur decât de ele însele, sensibile, diplomatice, în căutarea armoniei, Se vor orienta spre meserii cu implicaţie socială.

3 5  Aceste persoane sunt foarte comunicative, curioase şi flexibile, le place să fie mediatori, iubesc schimbarea şi vor avea succes în domeniul vânzărilor, Le place să se bucure de viată cât mai mult posibil.

7 Persoane analitice şi profunde, aplecate spre cercetare, cu un individualism dezvoltat. Preferă să îşi petreacă mare parte din timp în singurătate.



DORINŢA SUFLETULUI

Este un număr simbol care dezvăluie dorinţele mai mult sau mai puţin conştiente ale sufletului tău. Această cifră se calculează făcând suma numărului de vocale din nume, Dacă vrei să afli ce vrea partenerul tău de la tine, calculează cifra care reprezintă pentru el dorinţa sufletului, Astfel, pentru Dorin Adrian Marcu sunt 2 vocale în primul prenume, 3 în cel de-al doilea şi 2 în numele de familie, prin urmare avem 2+3+2 = 7. Acest bărbat apreciază femeile care analizează lucrurile dincolo de nivelul superficial şi îşi doreşte să aibă timp şi spaţiu pentru el însuşi.

1 Pentru el este foarte important să îşi poată exprima personalitatea şi să nu fie obligat să îşi schimbe stilul de viaţă, Ar vrea să îşi păstreze câteva mici plăceri doar pentru el, Asta nu înseamnă însă că nu dezvoltă sentimente profunde.

2 Acest bărbat îşi doreşte armonie si pace în relaţia de cuplu. Nu îi plac conflictele şi este dispus adeseori să lase de la el doar pentru a nu se ajunge atât de departe.

3 Fericirea lui atârnă de posibilitatea de a-şi exprima creativitatea. Responsabilităţile îl apasă şi caută mereu să le evite, Are nevoie de o parteneră cu care să poată discuta despre orice.

4 Apreciază femeile pragmatice şi disciplinate, care preţuiesc, la rândul lor, efortul practic şi strădaniile.

5 Schimbare - de asta are el nevoie într-o relaţie, deci încearcă să îi oferi mereu ceva nou. Evită rutina şi lasă-i o anume libertate, fără de care nu se poate simţi pe deplin împlinit.

6 Acest bărbat are nevoie să se simtă folositor şi să aibă responsabilităţi. Viaţa de familie îi este foarte importantă şi e dispus să facă multe sacrificii pentru ea.

7 Predispus la meditaţie, partenerul tău are nevoie de timp şi spaţiu doar pentru el, îşi petrece mult timp reflectând şi analizând lucrurile. Apreciază femeile cu aceleaşi înclinaţii.

8 Indiferent de situaţie, îşi păstrează capul pe umeri şi se gândeşte bine când ia o hotărâre, îi plac femeile răbdătoare, care să îi poată oferi afecţiune şi linişte.

9 E foarte important pentru el să aibă cu cine să împartă idealurile şi visele, Se află în căutarea femeii loiale, sincere şi sensibile.



Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu