vineri, 5 octombrie 2012

Rezolva, elibereaza si repara Lauren C. Gorgo



Postat Maria
Restabilirea constienta a memoriei/Conscious Memory Recall constituie un exercitiu (superior) – foarte simplu, dar eficient – auto-dirijat, de recuperare a sufletului, desemnat sa recupereze partile pierdute ale sufletului nostru, care e posibil sa fie izgonite din corp, prin constrangere si/sau traume emotionale.
Din perspectiva pleiadienilor, fragmentarea sufletului este cauza fundamentala a celor mai multe boli mentale, emotionale si fizice. Atunci cand suferim din cauza pierderii, a durerilor sufletesti, abuzului si/sau evenimentelor tragice, ne putem pierde temporar o parte din energia fortei vitale, chiar daca, de cele mai multe ori, aceste aspecte ale sufletului ne sunt inapoiate.
Acest exercitiu este recomandat atunci cand suferinta are un efect de durata (fie ca sunteti sau nu constienti de amintirea ei), de exemplu… pierderea/transferul de putere, oboseala cronica, obiceiuri ce produc dependenta, atacuri de panica/anxietate, depresie, insensibilitate emotionala etc… sau orice amintire nerezolvata, care impiedica intruparea sinelui Divin.
Recuperarea fragmentelor sufletului reface permanent starea de vitalitate si puterea personala. – Pleiadienii
Spre deosebire de formele traditionale de recuperare a sufletului – cum sunt regresia în vietile anterioare si hipnoterapia – Restabilirea constienta a memoriei este un proces auto-dirijat si total constient, care este condus doar de propria-ti putere superioara.
Asta inseamna ca procesul este reglat si orchestrat de partea mai vasta din TINE, ceea ce inseamna, totodata, ca te vindeci intotdeauna în propriul tau ritm si spre binele tau cel mai inalt.
La fel ca toate celelalte instrumente de vindecare, ce ne-au fost oferite în dar de fiintele pleiadiene de lumina, aceasta tehnica este foarte clara si astfel impartita, incat sa fie usor de folosit. Ea este sigura, blanda, neinvaziva, deosebit de eficienta si suficient de simpla, ca sa fie folosita cu regularitate, cu rezultate continui.

RESTABILIREA CONSTIENTA A MEMORIEI

RECUPERAREA FRAGMENTELOR SUFLETULUI

UN EXERCITIU GHIDAT DE PLEIADIENI

DE LAUREN GORGO

Despre creatoare
Lauren C. Gorgo este o persoana telepatica interdimensionala, antrenoare de co-creatie constienta, Practiciana de IET™ si creatoare a ssteului ThinkWithYourHeart.com (Gandeste cu inima ta.com)
Bine cunoscuta pentru capacitatea ei de a intelege detaliile ezoterice, venite din alte planuri, Lauren se pricepe foarte bine sa transmita idei si concepte spirituale complexe, intr-un stil practic, plin de umor, usor de inteles si clar.
Dupa o calatorie de trezire, ce a durat treisprezece ani – prin darul unei boli cronice – Lauren s-a dedicat incurajarii celorlalti, pentru a-si atinge potentialul cel mai inalt, prin activarea Sursei divine a creatiei, aflata în fiecare dintre noi.
Ca veche initiata si cercetatoare a invataturilor multor maestri inaltati, Lauren ii inspira acum pe altii, în arta launtrica a co-creatiei constiente, crescand, în acelasi timp, gradul de constientizare a acestor vremuri magice de transformare planetare, spre o constiinta mai mareata.
Declaratia ei publica?
„Joaca-te cu potentialul, pasiunea si scopul, ca sa traiesti si sa iubesti în mod nelimitat!”
Schimbarea incepe mai intai cu a accepta ceea ce iti doresti atat de mult sa schimbi, a fi prezent fata de acel lucru si a-l simti cu adevarat.

– Consiliul Suprem Pleiadian
RECUPERAREA SUFLETULUI
Recuperarea sufletului constituie o abordare dimensionala superioara a vindecarii, care implica revendicarea partilor pierdute din noi insine, pe care le-am fragmentat (neintentionat) în momentele de trauma. Din perspectiva pleiadienilor, aceasta este singura cale de a te „vindeca” cu adevarat de iluzia de a fi un om 3D.
Fragmentarea sufletului este un mecanism de a supravietui/face fata, folosit pentru a scapa, a evita si/sau a te disocia de intregul impact al socului, traumei sau suferintei emotionale, provocate de un eveniment tulburator din viata noastra actuala sau din cele trecute.
Masura în care ne-am fragmentat depinde de amploarea traumei… cateva exemple: pierderea subita sau tragica a cuiva apropiat, faptul de a fi martor la o atrocitate sau de a trece prin ea, faptul de a fi violat sau victima etc.
Motivul pentru care ne fragmentam parti din suflet, în situatii traumatizante, este acela de a putea continua sa traim sau sa ne mentinem echilibrul fiziologic, pana cand suntem capabili (din punct de vedere spiritual si emotional) sa ne confruntam cu suferinta noastra din trecut… de obicei, acest lucru se intampla prin intermediul experientelor (karmice) prezente/viitoare, care declanseaza aceste rani adanci – pentru a fi vindecate, atunci cand suntem pregatiti.
Din nefericire, fragmentarea sufletului ne poate face sa ne simtim „pierduti”, neimpliniti, tematori, goi, ravasiti, dislocati si – la niveluri mai profunde – separati de totalitatea a cine suntem.

De fapt, în Memory Replacement Program™, afirm ca, în spatele termenului de cautare a sufletului, se afla un mare adevar; asta este ceea ce, intr-un sens foarte literal, facem pentru atingerea realizarii spirituale. Suntem calauziti, intuitiv, sa cautam si sa gasim partile din noi insine, pe care le-am pierdut sau lasat în urma, în timpul experientelor dureroase din trecut, ca sa putem redeveni „intregi”.
Vestea buna este ca, indiferent daca suntem sau nu constienti de fragmentele pierdute din noi, Restabilirea constienta a memoriei te poate ajuta sa redobandesti sentimentul de echilibru în viata si în corpul tau, inapoindu-ti toate partile pretioase ale sufletului tau, la care ai renuntat – fara sa-ti dai seama sau cu buna stiinta.
Restabilirea constienta a memoriei
O metoda obisnuita de recuperare a fragmentelor pierdute ale sufletului consta în regresia în vietile trecute – insa, din experienta si intelegerea mea, putem vindeca cu adevarat doar evenimentele traumatice din viata noastra pe care suntem pregatiti si capabili (din punct de vedere vibrational) sa le infruntam/simtim/eliberam. Din aceasta cauza… si, ca un mecanism de protectie,… vindecarea este un proces ciclic.
Asta inseamna ca fiecare strat nou/mai adanc de suferinta este initiat si activat, pentru a fi eliberat, pe masura ce devenim capabili sa ne gestionam suferinta din trecut, în mod responsabil si cu capacitate de maestru… adica, cu detasare, intelepciune, iubire de sine si sustinere, disciplina etc.
Pleiadienii afirma ca, desi regresia în vietile trecute poate fi fascinanta, daca este facuta fara precautiile adecvate, ea poate totodata forta deschiderea spre o amintire (din viata trecuta sau prezenta) pe care e posibil sa nu fim inca pregatiti/apti sa o infruntam/gestionam/vindecam.
Aceasta metoda – pe care ei o numesc Restabilirea constienta a memoriei – este infailibila, în sensul ca lucram doar cu ceea ce putem gestiona în orice moment. Ea este o metoda constienta (spre deosebire de starea semi-constienta/hipnotica) de a-ti reaminti si debloca amintiri din viata prezenta sau trecuta, care te-ar putea mentine fragmentat si impiedica sa mergi inainte cu planul tau divin.
Cel mai minunat lucru legat de acest exercitiu este acela ca e condus, în intregime, de Sinele nostru Superior/Dumnezeiesc/Christic, asa ca nu numai ca ne dam la o parte din calea propriei noastre vindecari, dar procesul este si ajustat… ceea ce inseamna ca Sinele nostru Divin stabileste ce anume suntem pregatiti spiritual/emotional sa vindecam.
Exista numeroase tehnici ce pot fi folosite pentru recuperarea fragmentelor pierdute ale sufletului… unicitatea Restabilirii constiente a memoriei consta în simplitatea ei.
Recuperarea sufletului este o incercare incredibil de complexa, asa ca ideea unui proces simplificat si fara complicatii, care este condus de Sinele nostru Divin, m-a atras foarte mult… un aspect al ghidarii pleiadiene, pe care il apreciez mereu.
Iar aceasta tehnica, nu numai ca dispune de forta de a recupera fragmentele pierdute ale sufletului, dar da si rezultate… în lipsa altor optiuni… în indepartarea amprentelor emotionale ramase si a implanturilor din memoria celulara.
Imi place sa consider acest exercitiu un program anti-virus pentru bio-computerul uman… o metoda de a detecta si indeparta programul virusat (implanturile din memorie), astfel incat forta noastra vitala (fragmentele sufletului) sa poata fi recuperata si restaurata, ca sa functioneze adecvat.

Tehnica
NOTA: Pleiadienii vor ca eu sa subliniez faptul ca aceasta tehnica nu iti va fi daunatoare în niciun fel, intrucat: a) este condusa de Sinele Divin si b) te va ajuta sa treci cu bine, doar prin amintirile trecute pe care esti pregatit si capabil sa le vindeci la nivelul tau actual de dezvoltare spirituala/emotionala. Pentru acest motiv, este recomandat sa repeti acest exercitiu oricat de des e necesar sau atunci cand ies la suprafata noi straturi ale suferintei din trecut.
Cei 3 pasi:
1. Prima parte a acestei metode necesita golirea mintii. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul respiratiei… fie prin exercitiul de vizualizare de mai jos, fie prin orice tehnica de relaxare preferi.
Exercitiu de vizualizare: Imagineaza-ti ca esti un copac. În trunchiul tau se afla capilare, vene si artere, care le furnizeaza în permanenta oxigen, radacinilor tale. În timp ce vantul bate în jurul tau si printre frunzele si ramurile tale intinse, inspiri profund acest vant în trunchiul tau, prin sistemul circulator, pana în radacini si, în final, imprastii aceasta energie în pamantul si rocile de sub tine. Continua acest tipar ce se invarte circular – de la aer, la frunze si ramuri, la trunchi, radacini, sol si inapoi – pana cand devii una cu respiratia Pamantului.
2. In continuare, va exista o perioada scurta, în care numeri în sens descrescator. Pe masura ce numeri lent, în sens descrescator, mintea ta va incepe sa lucreze în „marsarier” – sau ceea ce pleiadienii numesc starea de restabilire a memoriei. Ca sa faci acest lucru, incepe sa numeri descrescator, incepand de la 10, cu intentia ca, atunci cand ajungi la 1, mintea ta (superioara) va fi capabila sa-si aminteasca toate amintirile usor accesibile, ce necesita a fi solutionate, vindecate si/sau eliberate. Daca iti e de folos, inainte sa incepi, poti declara urmatoarea intentie:
Intentie: Cand ajung la cifra 1, intentionez sa-mi amintesc si sa rezolv toate amintirile discordante care sunt pregatite si disponibile pentru vindecare, sub ghidarea Sinelui meu Divin si spre binele meu cel mai inalt.
Odata ce mintea ta calatoreste în marsarier… sau starea de restabilire a memoriei… ea va incepe, la cererea ta, sa caute si sa identifice toate amintirile care sunt disponibile si gata sa fie eliberate. Pe masura ce aceste amintiri sunt aduse la suprafata, pentru vindecare, în mod simultan, Sinele tau Divin va aduna acele fragmente pierdute ale sufletului, dislocate în trauma din trecut, permitandu-ti sa reintegrezi acele aspecte si sa fuzionezi cu ele.
NOTA: Incheierea procesului de restabilire dureaza aproape 5 minute, asa ca e recomandabil sa ramai tacut si în liniste pe durata lui… chiar daca nu ai o conştienţă conştientă despre ceea ce are loc.
3. Pasul final din proces implica sa revii la momentul prezent. Dupa circa 5 minute – sau atunci cand simti ca procesul s-a incheiat si esti gata sa revii din starea de restabilire a memoriei – incepe sa numeri de la 1, în ordine crescatoare, cu intentia de a fi readus la momentul prezent, in momentul in care vei ajunge cu numaratoarea la cifra 10.
NOTA: Pasul acesta este important. Chiar daca esti constient, în timpul restabilirii memoriei lucrezi la nivelul subconstient al mintii. Daca nu anulezi starea de restabilire a memoriei, poti ramane, fara sa vrei, în energia trecutului sau sa aduci la suprafata acele amintiri la care lucrezi, ca sa te detasezi de ele.
Ce vei simti?
Odata ce starea de restabilire a memoriei este activa, vei incepe sa treci printr-o perioada de regresie. Ea nu este, neaparat, o experienta lucida… desi poate fi… ci mai mult o senzatie viscerala de eliberare, de relaxare mai profunda a corpului în momentul prezent, pe masura ce aceste amintiri sunt scanate si „sterse” din hard drive-ul tau.
În unele cazuri, e posibil sa nu simti/traiesti nimic important pe moment. Daca se intampla acest lucru, nu desconsidera lucrarea. Am intalnit multe cazuri în care recuperarea sufletului a fost recunoscuta retrospectiv… atunci cand constienta unei amintiri reprimate a iesit la suprafata, ca urmare a acestei tehnici… dupa cateva zile sau saptamani.
Cu cat te angrenezi mai mult în proces, cu atat mai multa munca poate fi facuta, asa ca poate fi util ca, în timpul exercitiului, sa te concentrezi pe schimbarile ce au loc în corpul tau. De exemplu, ai putea remarca un zbârnâit usor la nivelul scalpului, o energie ce se revarsa sau vibratii/spasme în diferite parti ale corpului, în care implanturi ale memoriei celulare au fost depistate si eliberate, în vederea vindecarii. Aceste tipuri de experiente sunt normale si de asteptat.
Rezolva, elibereaza si repara
Mi se spune ca, odata ce exercitiul de restabilire a memoriei scoate la suprafata amintirile disponibile pentru vindecare, are loc un proces în 3 pasi:
Rezolva > Elibereaza > Repara
Atunci cand amintirea a fost rezolvata în corpul mental, amprenta energiei este eliberata din corpul emotional, dupa care corpul fizic este apt sa se repare.
La nivel fizic si în termeni foarte simplificati, acest proces initiaza eliberarea de neuropeptide (neuropeptidele sunt puse în libertate de celulele cerebrale. fie ca neurotransmitatori… substante chimice care transmit impulsuri nervoase prin sinapse… fie ca hormoni… care influenteaza functiile organelor sau tesuturilor receptive, atunci cand sunt transportati spre ele) spre anumite zone ale creierului si sistemului nervos, cu instructiuni de a repara toate zonele în care exista distorsiuni biologice, precum si de a stimula anumite zone din creier, ca sa produca endorfine.
Acest proces ii da, totodata, instructiuni creierului, sa se recalibreze si sa refaca noi circuite neuronale. Pleiadienii numesc acest proces „re-dirijarea centrala”, insemnand… redirijarea sistemului nostru nervos central.
Aceasta redirijare a energiei stimuleaza revenirea vitalitatii pierdute sau dispersate, asa ca e posibil sa constati ca, dupa o serie de sedinte de recuperare a sufletului, incepi sa te simti mai usor si mai energizat.
NOTA: Daca în timpul exercitiului simti ca reapar amintiri dureroase din trecut si/sau orice fel de reactii emotionale adverse la acele amintiri, sa stii ca ele sunt simple zone de energie captiva, care sunt deblocate si eliberate. Daca iti poti ingadui sa simti si sa te relaxezi, starea de disconfort este trecatoare. Aminteste-ti ca e-motia inseamna energie în miscare. Atunci cand este blocata sau captiva, pentru ca ne este teama sa simtim, ea se intensifica din ce în ce mai mult. Unicul scop al e-motiei este acela de a ne readuce la starea noastra naturala de echilibru/fiintare… IUBIREA. Sa simti e-motia inseamna sa eliberezi e-motia. Odata ce ai eliberat orice emotie blocata, iti poti recupera toate fragmentele pierdute ale sufletului si sa redevii intreg.
Restabilirea constienta a memoriei
Ghid rapid de referinta recapitulare
CEI TREI PASI
1. Golirea mintii:
Exercitiul de vizualizare: Imagineaza-ti ca esti un copac. În trunchiul tau exista capilare, vene si artere care le furnizeaza în permanenta oxigen radacinilor tale. În timp ce vantul bate în jurul tau si printre frunzele si ramurile tale intinse, inspiri profund acest vant în trunchi, prin sistemul circulator, pana în radacini si, în final, imprastii aceasta energie în pamantul si rocile de sub tine. Continua acest tipar ce se misca circular – m de la aer, la frunze si ramuri, la trunchi, radacini, sol si inapoi – pana cand devii una cu respiratia Pamantului.
2. Starea de restabilire a memoriei:
Incepi sa numeri descrescator de la 10, cu intentia ca, atunci cand ajungi la 1 mintea ta (superioara) sa fie capabila sa-si reaminteasca toate amintirile disponibile, ce necesita sa fie rezolvate, reparate si/sau eliberate. Inainte sa incepi, poti declara urmatoarea intentie:
Intentie: Cand ajung la 1, intentionez sa-mi amintesc si sa rezolv toate amintirile discordante, care sunt gata si disponibile pentru vindecare sub ghidarea Sinelui meu Divin si spre binele meu cel mai inalt.
3. Anularea starii de restabilire a memoriei:
Dupa circa 5 minute – sau atunci cand simti ca procesul s-a incheiat si esti gata sa revii din starea de restabilire a memoriei – incepe sa numeri lent si în ordine crescatoare de la 1, cu intentia ca vei fi readus la momentul prezent, cand vei ajunge cu numaratoarea la 10.

Ana Nicolai
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu