sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Secretele glandei pineale


Glanda pineală este centrul de primire a razelor de lumină solară, care odată ce sunt absorbite sunt trimise în diferite direcţii ale organismului. De asemenea, glanda este receptorul energiei subtile superioare, care deţine o cantitate incredibilă de informaţii despre trecutul tău, despre cine eşti ca şi suflet, despre viitorul şi evoluţia ta, şi despre întreaga istorie a universului. Totul este depozitat în interiorul eu-lui tău superior în conştiinţa universală, prezintă Wakeup-world.com.
Ar fi imposibil să primeşti toate aceste informaţii deodată, aşa că, funcţiile glandei pineale se comportă la fel ca un turn radio de coordonare, primind cele mai puternice raze, care vin de la toate sursele de lumină, şi apoi are capacitatea de a decodifica informaţiile ce sunt depozitate în aceste frecvenţe de lumină.
Influenţa este o influenţă magnetică. Nu este o lumină electrică, ci energie gravitaţională. Lumina şi magnetismul sunt unul şi acelaşi lucru. Pământul este magnetizat de Soare. Toate creaţiile de pe această planetă sunt în armonie cu câmpul magnetic al Mamei Pământ, care este în armonie cu câmpul magnetic al Soarelui, care este adaptat la câmpul magnetic al altor sisteme solare din interiorul galaxiei noastre şi care la rândul său este acordat la alte reţele de lumină din Univers, aşa că totul este un singur sistem.
Fiecare celulă conţine acelaşi cod ADN şi, prin adaptarea la frecvenţele de lumină şi la informaţiile conţinute de aceste frecvenţe, suntem capabili să recodificăm ADN-ul nostru.
  •  Cum acţionează glanda pineală asupra fiecărei celule din organism
Un exemplu pentru a ilustra această relaţie este o corporaţie mare. Adică, oamenii de la nivelul de bază deţin doar o anumită cantitate de informaţii. Atunci când întâlnesc o problemă, aceştia vor apela la ramura de management care are un nivel informaţional puţin mai mare. Dacă această ramură de management nu poate rezolva problema, atunci vor apela la managerii regionali, iar dacă nici aceştia nu găsesc soluţia potrivită, atunci vor cere ajutorul  directorilor executivi, şi tot aşa mai departe. Această structură ierarhică ilustrează modul în care sistemul nostru solar local este conectat la alte corpuri vibraţionale de lumină puternică din univers. Aceasta este cea mai apropiată resursă tangibilă şi imediată pentru recodificarea ADN-ului nostru.
Nivelul macro conţine planeta noastră, universul, galaxiile şi toate sistemele solare diferite. La nivel micro, modul în care această structură funcţionează în interiorul tău, este următorul: glanda ta pineală este receptorul tău local de lumină solară şi dispersează aceeastă lumină în interiorul corpului tău.
La un nivel mai profund, fiecare celulă din reţeaua ta fizică are propriul “soare”, care este nucleul. Iar în mod similar, aşa cum Soarele magnetizează toate fiinţele care stau în calea razelor sale, glanda pineală acţionează ca un super-soare pentru organism şi magnetizează fiecare celulă din sistemul tău fizic.
Glanda pineală coordonează lumina din organism. Sistemul din organismul tău, care transportă lumina, arată ca un cablu ce călătoreşte prin fiecare celulă a corpului tău. Este o bobină, un cablu spiralat, şi reprezintă un canal de lumină. Acest “cablu” noi îl cunoaştem sub numele de ADN.
Prin reglarea glandei pineale, îi îmbunătăţeşti abilităţile de a absorbi lumina şi prin absorbirea luminii îi creşti puterile magnetice, iar astfel, glanda pineală se activează şi magnetizează fiecare nucleu şi celulă din interiorul întregului tău sistem.
  • Date referitoare la activitatea glandei pineale
 - Energie nativă: electrică statică
- Aspecte native: inteligenţă, intuiţie, puteri psihice, imaginaţie
- Culoare: violet
- Scop: îmbunătăţirea clarităţii mentale şi intuiţie
- Simptome ale disfuncţiei: dureri de cap frecvente, presiune asupra sinusurilor în jurul ochilor, vedere slabă, cataractă, glaucom, insomnie, paranoia sau depresie.
  •  Limbajul unei glande pineale echilibrate
 Atunci când glanda ta pineală este echilibrată, claritatea mentală este o stare naturală şi obişnuită pentru tine. O minte calmă şi armată îţi oferă sentimentul unei prezenţe puternice în această lume. Nu ai nevoie de niciun mijloc extern pentru a rămâne cu mintea clară şi pătrunzătoare, şi, în schimb, accesezi uşor resursele inteligenţei tale. Alte persoane te respectă pentru mintea ta ascuţită şi pentru capacitatea de a vedea lucrurile într-un mod clar. Viaţa ta este un lung şir de “minuni” şi simţi bucuria şi energia vieţii în fiecare zi.
  • Limbajul unei glande pineale dezechilibrate
 Atunci când glanda ta pineală este dezechilibrată, duci lipsă de claritate mentalăde o memorie bună sau de abilitatea de a face faţă stresului. Nu reuşeşti să rămâi concentrat şi nu eşti eficient. Eşti incapabil să îţi relaxezi mintea pentru a vindeca tiparele de gânduri negative care îţi întunecă viaţa. Te simţi confuz şi adesea pierzi din vedere imaginea în ansamblu. Ai vrea să ai vederea unui vultur, pentru a vedea ce se întâmplă în viaţa ta.
  • Capital intelectual natural
Activarea glandei tale pineale te ajută să îţi recapeţi puterea cerebrală care îţi aparţine din naştere. Glanda pineală îţi oferă claritate şi putere mentală, dar şi capacitatea de a vedea ce alegeri te vor face fericit, şi care te vor face nefericit.
Intuiţia ta este direct conectată de glanda pineală din centrul creierului tău.
La fel ca şi în cazul celorlalte organe ale corpului tău, alimentele pe care le mănânci afectează sănătatea glandei. Anumite alimente îmbunătăţesc sănătatea glandei pineale, în timp ce altele o deteriorează. Alimentele prăjite, cafeaua şi fluorul sunt o parte din produsele care pietrifică şi dezactivează glanda pineală. O glandă pineală calcificată te face să uiţi că eşti o persoană perfectă, inteligentă şi frumoasă.
  •  “Darul” clarvederii
 Mulţi cred că a fi clarvăzător este un “dar”. Cu toate acestea, acest “dar” nu este nimic altceva decât consecinţa unei glande pineale active. Orice persoană care a reactivat şi depietrificat glanda pineală experimentează “manifestarea” acestui dar dat fiecărei fiinţe umane. Este la fel de simplu ca şi flexarea unui muşchi.
Schimbarea tiparelor alimentare şi privitul spre Soare te vor ajuta să accesezi puterile incredibile ale acestei glande şi să îţi reactivezi abilităţile psihice naturale.
Sursa:  www.financiarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu