vineri, 28 decembrie 2012

Horoscop: Cumpenele anului 2013. Află ce probleme ai putea avea, în funcţie de zodie

Vezi ce aspecte ale vieţii tale vor fi afectate şi află cum poţi trece cu bine peste momentele dificile, în funcţie de zodia...Vezi ce aspecte ale vieţii tale vor fi afectate şi află cum poţi trece cu bine peste momentele dificile, în funcţie de zodia ta.


Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Planetele care oferă energie, cum ar fi Marte, Jupiter sau Uranus, sunt toate bine aspectate şi Capricornii vor avea un tonus fizic şi mental impecabil. Trebuie doar să aveţi grijă că acest exces de energie să nu se transforme în nervozitate, care are consecinţe şi în planul sănătăţii.
În partea a doua a anului 2013, în ceea ce priveşte sănătatea, Saturn în tranzit va invita la disciplină şi regularitate mai mare în viaţă. Nativilor le va fi mult mai bine dacă îşi vor controla regimul de viaţă, cel alimentar şi de odihnă.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativii Vărsător vor avea de dus o luptă cu constrângerile. În dragoste, revendicaţi dreptul la libertatea absolută. Această atitudine poate provoca, evident, şi probleme în viaţa de cuplu. Chiar dacă partenerul încearcă să fie iertător şi înţelegător, va considera că depăşiţi limitele. Dacă nu faci un minimum de concesii, mariajul tău poate fi destabilizat. Vei constata că jumătatea ta ar putea obosi definitiv.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativii Peşti trebuie să fie atenţi cu finanţele, pentru că, spre deosebire de situaţia obişnuită, în perioada de vară vor reuşi cu greu să administreze banii cu înţelepciune. Veţi cheltui mult, veţi încerca învestiţii importante, unele riscante, şi este posibil să nu aveţi succes. Va trebui să recurgeţi la prudenţă şi calcul, mai ales că unele întrări de bani s-ar putea să se lase aşteptate.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Marte multiplică spiritul competitiv, iar în ceea ce te priveşte, te poate face agresivă. Relaţiile tale cu colegii pot fi un pic cam tensionate, o dată ce se întră în lunile de vară, şi este nevoie doar o scânteie pentru a aprinde pulberea. Atenţie, de asemenea, la impulsivitate, pentru că te va împinge să iei decizii în grabă sau să îţi schimbi brusc direcţia fără niciun motiv aparent.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Jupiter şi Pluto pot provoca cumpene şi probleme pentru cupluri. Cerinţele nativilor Taur pot intra în conflict cu cele ale partenerului. Dacă relaţia este puternică, influenţele nu te vor afecta foarte tare. Dacă nu ai o relaţie stabilă, dar eşti în căutarea uneia, te poţi aprinde pentru cineva care te va dezamăgi foarte repede!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă sunteţi deja în cuplu, atenţie: influenţele astrale vor exacerba dorinţa voastră de libertate sau pe cea a jumătăţii voastre. Fii atent să nu îţi pui în pericol căsnicia! Fă tot ceea ce faci cu măsură şi ia în considerare preţul pe care rişti să-l plăteşti, dacă veţi ceda infidelităţii!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

În lunile de toamnă-iarnă ale lui 2013, nativii Rac vor beneficia, după caz, de momente de pasiune intensă sau, din contră, conflicte destul de serioase. Orice s-ar întâmpla în relaţia voastră, păstraţi-vă calmul şi nu luaţi decizii pripite, la furie.

Leu (22 iulie - 22 august)

Din pricina lui Uranus în aspect nearmonios, nativii Leu pot avea unele accese de nervozitate sau o slabă rezistenţă la stres. Nu deveni un bolnav închipuit şi nu inventa stări de anxietate şi insomnii inexistente, pentru că nimic nu justifică această stare de spirit!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cheltuielile neprevăzute, de care nativii Fecioară se pot lovi în a doua jumătate a anului 2013, vă obligă să treceţi la recalcularea bugetului. Înainte de a face sacrificii mari, ar fi bine să va examinaţi cu atenţie situaţia financiară, pentru a vedea dacă există în cheltuieli costuri care nu duc la îmbunătăţirea calităţii vieţii, dar care sunt foarte mari. Ele trebuie eliminate. Planeta Saturn vă va asista în această misiune.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Greul vine în ultima parte a anului, căci dacă nu adoptaţi un stil de viaţă sănătos, s-ar putea să aveţi probleme de sănătate. În cazul în care ştiţi să va bucuraţi de viaţă cu măsură, planeta Jupiter vă va sprijini printr-o vitalitate crescută şi o formă fizică generală foarte bună.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Uranus, deşi vă este favorabil, ar putea să vă determine să duceţi un ritm de viaţă ameţitor, peste limitele voastre de energie. Amintiţi-vă că somnul este un remediu suveran, care vă permite să va reîncărcaţi bateriile şi să rămâneţi în formă bună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Trebuie să fiţi foarte atenţi la ultimele luni ale anului 2013. Oportunităţile de a trăi aventuri vor creşte şi veţi lupta din greu pentru a rezista tentaţiilor. Aminteşte-ţi că există riscul ca rezerva de indulgenţă a partenerului să ajungă la capăt. Dacă primeşti un ultimatum, e bine să îl iei în serios.

Sursa: www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu