luni, 7 ianuarie 2013

Calendar Vibrational 2013: Ce te asteapta in fiecare din cele 12 luni ale lui 2013?

Ianuarie este o luna aducatoare de boala peste tot ceea ce inseamna viciu. In Februarie avem nevoie sa ne depasim limitarile materiale. In Martie, cei singuri isi gasesc mai usor perechea. Afla de la Alina Neagu care este vibratia energetica a fiecarei luni in parte si ce te asteapta in cele 12 luni ale noului an.


Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com
Alina Neagu este autoarea „Revistei Normal despre Paranormal”, un jurnal al experientelor de dincolo de simturi, dar si a bloguluidespreparanormal.blogspot.comalina neagu - Normal despre Paranormal
Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui, dar si sa deschida noi perspective asupra ideii de "paranormal".

CALENDAR VIBRATIONAL 2013

2013 este un anul pe care eu l-as numi "dupa fapta si rasplata". Daca pana acum am avut dispensa si destinul ne-a mai pasuit…anul acesta vom fi imediat amendati pentru lenea, viciile sau rautatile noastre.

IANUARIE – "Cumpatarea este cuvantul cheie"

Cei care nu stiu sa-si infraneze dorintele primare si cad prada viciilor si dependentelor materiale vor avea crunt de suferit in aceasta luna. Este o luna aducatoare de boala si moarte peste tot ceea ce inseamna viciu. Cei care cauta echilibrul vor fi fortunati si ajutati in demersul lor. Totul va parea mai usor pentru ei.
*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi viscerale


FEBRUARIE – "Lupta cu vibratiile joase"

O luna in care avem nevoie sa ne depasim limitarile materiale. Vibratia lunii trecute nu s-a stins. Avem tendinta sa ne certam pe nimicuri, maruntisuri materiale. Evitati sa fiti meschini sau exagerat de economi. Este o luna care va pune generozitatea la incercare. Daruiti chiar si din putinul vostru. Odata trecuta aceasta lectie, armonia se va restabili in viata voastra.
*Cod albastru = liniste, neutralitate, spiritualitate, creativitate, inspiratie, relaxare

MARTIE – "Luna sentimentelor"

Povara vibrationala a trecut, norii se risipesc si apare o mare disponibilitate pentru dragoste. Cei singuri isi gasesc usor perechea. Cu toate acestea, gelozia, concurenta si orgoliul pot pune stapanire pe cei mai ne-antrenati in ale dragostei. Iubirile care se vor naste in aceasta luna vor fi cu nabadai. La fel si casatoriile incheiate acum. Cei nascuti sub vibratia acestei luni vor fi gelosi si posesivi in dragoste.
*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste


APRILIE - "Atentie la comunicare"

Informatiile o iau razna. Canalele media si tot ceea ce tine de comunicare vor avea de suferit. Cei care se vor inversuna cu orice pret sa manipuleze informatia in scopul exclusiv al profitului vor avea pierderi ireparabile. Mai bine vorbiti mai putin si meditati mai mult in aceasta luna.
*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste


MAI – "Luna surprizelor placute"

Tot comunicarea este la putere. Energia lunii trecute este inca inflenta. Totusi, vom avea surprize placute. Dorinte pe care le credeam irealizabile devin posibile. Deciziile surprinzatoare ale celorlalti ne fac mai fericiti in aceasta luna. Cuplurile separate sau despartite recent se pot impaca surprinzator.
*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi visceral


IUNIE – "Optimismul salveaza adesea"

Chiar daca tu nu vezi solutia, nu inseamna ca ea nu exista. Pastrarea unei stari de spirit bune genereaza un flux energetic constructiv. Este o luna in care poti face pasi uriasi daca stii sa te pozitionezi in partea plina a paharului. Lasa in spate bolovanii esecurilor trecute.
*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi viscerale

IULIE – "Posibile accidente"

O luna a descarcarilor karmice si a accidentelor generate de bagajul violentei noastre reprimate. Orice violeta si cruzime ascunsa bine in hatisul pervers al pornirilor noastre intunecate va fi aspru pedepsita in aceasta perioada. Este bine sa meditam, sa ne cerem iertare si mai ales sa ne dezamorsam violenta interioara. Altminteri, riscam sa se descarce in afara noastra, consecintele fiind dezastruoase.
*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste


AUGUST - "Tradati si tradatori"

Luna infidelilor. Mai mult decat altadata, vom fi tentati sa trisam. Exista risuri foarte mari ca cei care mint de multa vreme in relatii matrimoniale sa fie prinsi. Chiar si parteneriatele in afaceri vor suferi proba tradarii. In cazul unor minciunele mici, conflictele se aplaneaza. Daca este vorba despre minciuni cronice, drumurile se infunda.
*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste


SEPTEMBRIE - "Justitie divina"

Toate actele de justitie judecate stramb vor fi indreptate iar pagubitii repusi in drepturi. Cei care au facut abuz de putere in orice forma vor raspunde in fata judecatii divine. Are loc restabilirea dreptatii pentru cei care au fost pagubiti..
*Cod albastru = liniste, neutralitate, spiritualitate, creativitate, inspiratie, relaxare


OCTOMBRIE – "Sanatate subreda"

Posibil sa apara mutatii genetice si noi boli cu evolutie fulminanta. Nu trebuie sa uitam ca orice boala trupeasca are drept corespondenta una spirituala. Vindecarea vine din interiorul nostru, nu din afara. De indata ce intelegem cauza imbolnavirii sufletesti, situatia se rezolva de la sine.
*Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi viscerale

NOIEMBRIE – "Afaceri prospere"

Pentru toti cei care au avut parte de o lunga perioada de recesiune se deschide un nou capitol, o noua era. Prosperitatea revine acolo unde lectia materialului a fost inteleasa si depasita. Nu inseamna neaparat ca vor fi bogati, dar nu vor mai avea lipsuri. Un motiv in plus sa fie generosi si intelegatori cu cei care nu au.
*Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, actiune, dragoste


DECEMBRIE - 
"Stinge conflictele"

O luna in care este bine sa aplanezi orice conflict. Nu numai ca te vei simti mult mai bine interior, dar vei vedea cum lucrurile se intorc rand pe rand in favoarea ta. Concentreaza-te pe magia sarbatorilor si nu uita ca visele pot deveni realitate.
*Cod albastru = liniste, neutralitate, spiritualitate, creativitate, inspiratie, relaxare
de ALINA NEAGU, Expert Garbo
Legenda:
Cod rosu = hiperactivitate, dinamism, schimbare, acĹŁiune, dragoste
Cod albastru = liniste, neutralitate, spiritualitate, creativitate, inspiraĹŁie, relaxare
Cod verde = vindecare, recuperare, nevoi viscerale
Sursa: www.garbo.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu