vineri, 11 ianuarie 2013

Dulcea vacanţă s-a încheiat, zilele fasciştilor sunt numărate


de Benjamin Fulford, 7 ianuarie 2013
traducere şi adaptare de Marian Apostol (Active Information Media)

Lupta pentru sistemul financiar mondial "luase o pauză" pe timpul vacanţei anului nou, dar acum deja au loc mişcări importante realizate de "actori grei" pentru pregătirea bătăliilor decisive care urmează.

În SUA, regimul Obama (într-un spectacol de bravadă pentru a-şi ascunde frica şi disperarea) a anunţat că va pune în circulaţie monezi de mii de miliarde de dolari, că va confisca armele cetăţenilor americani, că va ucide şi întemniţa americani fără a le asigura vreun proces, şi că va elimina din lege limitarea mandatelor de guvernare, pentru ca Obama să poata fi dictator pe viaţă.

În Orientul Mijlociu, se pare că s-au făcut acorduri secrete pentru a se "aduce la suprafaţă" naţiunea Kurdistanului, împreună cu un control dur pentru câmpurile de petrol din zonă. Turcii se pare că au acceptat tot acest "târg", în schimbul promisiunilor de petrol, conform unor surse din guvernul turc. [Kurdistanul este o zonă care până acum încă nu a fost recunoscută politic, şi include o parte din Turcia şi din ţările vecine: Iran, Siria, Irak - nota AIM].



Cu toate acestea, adevărata transformare rămâne procesul prin care se va aduce aurul asiatic pe piaţa sistemului financiar internaţional. În acest domeniu se desfăşoară discuţii detaliate de natură tehnică, dar acestea avansează destul de lent.

Neînţelegerile în legătura cu aducerea aurului asiatic în sistemul financiar au apărut odată cu discutiile despre cine să îl coordoneze şi cine să realizeze acest proces. Deşi există discuţii şi negocieri pe această temă, mass-media oficială a interzis publicarea lor, printr-o cenzură dură. Cu toate acestea, negocierile sunt extrem de concrete şi detaliate, şi includ personaje cunoscute şi mai puţin cunoscute, atât individuale, cât şi juridice.

Noile guverne din Japonia, Coreea de Nord, Coreea de Sud şi China activează puternic în aceste negocieri, care ar urma să aibă ca efect crearea unei agenţii internaţionale de planificare economică ce va fi condusă pe criterii meritocratice.

În Occident, un schimb de mesaje scrise de mână a arătat că francmasonii, grupul gnostic Illuminati şi grupul de nazişti care promovează tehnologiile prietenoase cu mediul, sunt de acord cu crearea acestei organizatii meritocratice. Unele dintre familiile conducătoare occidentale par să accepte şi ele asta, cu condiţia ca membrii familiilor regale tradiţionale să îşi menţină puterea.

Societatea Dragonului Alb a propus ca echipa iniţială de recrutare a personalului pentru această agenţie să fie formată din veterani politici non-occidentali cunoscuţi şi agreaţi. Numele celor menţionaţi sunt: Lee Kuan Yew, Mahathir Mohamad şi Nelson Mandela. Până acum, niciunul dintre aceştia nu au fost contactaţi pentru că emisarii încă nu şi-au terminat treburile lor.

O astfel de agenţie nu va înlocui în nici-un caz actualele structuri, dar va fi ceva cu totul nou şi suplimentar faţă de structurile de putere ale Vechii Ordini.

Cabala, în ceea ce o priveşte, încă mai încearcă să terorizeze şi să ameninţe întreaga lume, pentru a face cum vrea ea. Într-un recent raport din ziarul Jerusalem Post, care iniţial a fost atribuit în mod greşit postului BBC, afirmă că Iranul a ordonat evacuarea urgentă a 1,5 milioane de locuitori din oraşul Isfahan. Acest raport fals este interpertat ca fiind, de fapt, o ameninţare voalată la adresa acelei regiuni din Iran.

În ciuda acestui fel de "bravadă" penibila, situaţia din Orientul Mijlociu pare să avanseze către un fel de înţelegere, pentru că armata de mercenari din Siria tocmai a anunţat că nu a mai primit fondurile necesare.

În acelaşi timp, două familii de kurzi au primit drept de administrare şi control deplin asupra unor vaste terenuri petroliere din nordul Irakului, într-o înţelegere cu guvernul turc, afirma surse din MI6 şi din guvernul turc. Se pare că în această regiune bogată în petrol s-au pus bazele unei alianţe transnaţionale sunnite, iar Turcia, Egiptul şi Arabia Saudită sunt deja "în afacere".

Situaţia din SUA este în prezent mai greu de desluşit. Aşa cum am menţionat la început, regimul Obama, deşi a evitat declanşarea celui de-al treilea război mondial, este tot o entitate fascistă controlată şi manipulată de Cabala. Dat fiind faptul că membrii "de vârf" ai familiilor criminale Bush / Clinton (Hillary şi George Senior) au fost internaţi în spital, se pare că partea americană a Cabalei se afla sub controlul lui George Soros, al Rockefeller-ilor, al lui Zbigniew Brzezinski, etc. Cu alte cuvinte, grupul advers al nazistilor neo-conservatori a pierdut foarte mult din influenţă oadată cu eşecul instalării lui Romney la Casa Albă.

În mod clar, modul de eliberare a SUA şi de a pune capăt regimului fascist instalat acolo rămâne doar eliminarea Cabalei din procesul de control al creaţiei masei monetare. Toate aceste influenţează cumva negocierile cu asiaticii care vor şi ei să participe la acest proces. Unele întâlniri ce au loc săptămâna aceasta pot aduce unele clarificări pe această temă.

În afară de eliminarea controlului asupra băncilor centrale, un alt mod de a slăbi puterea şi influenţa Cabalei este acela de a ataca cealaltă sursă majoră care îi finanţeaza: comerţul internaţional cu droguri.

Celelalte articole ale lui Benjamin Fulford pe care el le-a publicat până acum au încercat să arunce o lumină asupra acestei uriaşe afaceri mondiale prin multiplicarea cifrelor oficiale oferite de ONU cu preţul mediu de pe piaţă. Astfel, putem desluşi mai bine "economia" din acest sector. (interesant este că de îndată ce am început să scriu aceste rânduri s-au petrecut o serie de ciudăţenii legate de formatarea cuvintelor în programul pe care-l folosec - BF).Producţia de heroină din Afganistan se situează puţin sub 10.000 tone anual, echivalent cu 500 miliarde USD. Şi cum costul anual al războiului din Afganistan este de 122 miliarde USD, rezultă că "afacerea" ocupării Afganistanului, în termeni economici, are un profit anual de aproape 400 %. Mai adăugaţi cocaina de aproape 82 miliarde USD anual, amfetamine de 600 miliarde USD anual şi marijuana la 1.300 miliarde USD anual, şi puteţi calcula singuri că aceasta este o afacere de circa 2.500 miliarde USD anual (de patru ori mai mare decât bugetul oficial al Pentagonului), afacere care este controlată şi derulată în majoritate de către CIA şi reţeaua sa de bandiţi afiliaţi.

Discuţiile cu CIA, grupul Triadei, Yakuza, şi cu mafiile drogurilor din Coreea de Sud şi din Coreea de Nord, arată că toţi aceştia sunt de acord ca traficul de droguri să devină legal şi să plătească taxe ca toată lumea, cu condiţia ca să fie scoase din legile care incriminează drogurile. Toate astea sunt foarte uşor de argumentat mai ales cu cânepa şi marijuana având în vedere dovezi medicale şi sociologice, ca ele să nu fi fost niciodata ilegale.

Aşa încât, concluzia este că permiţând din nou guvernelor să creeze banii (şi nu băncilor centrale), şi scoaterea din legile penale a drogurilor prin legalizarea lor, este posibil să se "taie" o mare parte din finanţările terorismului mondial.

Industria farmaceutică, o altă "zonă" importantă a Cabalei, poate fi de asemenea atrasă prin oficializarea subiectelor care sunt încă "tabu" în legătură cu remediile ce permit prelungirea vieţii, îmbunătăţirea vieţii şi îmbogăţirea paletei de plăceri. [Probabil Fulford se referă la faptul că dacă ar exista în mod oficial remedii naturale şi sigure ce ar oferi experiente de intensificare a plăcerilor, oamenii nu ar mai căuta să consume droguri care sunt periculoase - nota AIM]

Toate astea ar lăsa Cabala doar cu "petrolul" ca singură sursă de finanţe. Din fericire, cei care conduc afacerile cu petrol au acceptat introducerea gradată şi controlată a noilor tehnologii de energie, şi transformarea industriei lor într-una de geo-inginerie, de creare a meterialelor şi a sistemelor ecologice.

În orice caz, noi sperăm ca în săptămâna aceasta cenzura informaţională a mass-mediei să înceteze şi astfel multe veşti bune să fie publicate.


          roaim.net.tf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu